- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
İtinayla, eksiksiz hatta fazlasıyla söyliiiiciiimöldümmmm geberdimmm gülmekten aayyy cok iyi geldi kavunum, Allah senden razi olsun !!!!!!! Inan gözlerimden yaslar akti. Ahahahaha yani inan tahmin ettigim gibiymis konusmalar. Seninle insan hic yaslanmaz yaaaa, ne sansli kocan varmis, bilsin degerini
Yahukavun kokusu sen neredeydin Türkiye`de ? Istanbuldaysan muhakkakak görüsmemiz lazim. Ben Istanbula gelince buradan herkese haber vericegim, bir KK bulusmasi yapabiliriz.
Yani sen böyle komik seyler anlatirsan arka arkaya, beni masanin altindan zor cikarirsiniz, cünkü ben gülünce yerlere yatarim tabiri caiz.
Mümkünse sakin bir mekan olsunki rezil olmayalim.
Çok hoş ya. Eşinde çok ince düşünmüş gerçekten hayran kaldımBen o Bruno'yu yerim, aradaolivia da kaynar
Bir yandan ne güzel bir uygulama ve komşuluk derken, bir yandan kendi apartmanımdaki komşuları düşünüp "aman olmaz olsunlar" dediğimden özenmekle iyi ki bizde yok demek arasında kaldım.
Maalesef pek görgülü insanların olduğu bir şehirde değilim. Senin için sevinirken, bizim için içim buruk oldu.
Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Yaz aylarında çocukluğumun geçtiği yayla evimiz satılmıştı. Eşim bir şekilde evi alanlarla iletişime geçmiş ve hafta sonu bana nereye gideceğimizi söylemeden yaklaşık 10 saatlik yola götürdü beni. Köpeğimiz, ben ve eşim, benim çocukluğumun geçtiği yayla evindeydik. Karışık duygular içindeydim. Bir yandan çocukluk halim gözümdeyken, bir yandan büyüdüm de evlendim ve aynı eve eşimle geldim diye düşünüyordum. Biraz allak bullak oldum açıkçası.
İlk kez hiçbir hazırlıkta payım olmadan tatil yapmış oldum. Eşimde de gelişme var, kendi çapında, kullanacağım yüz malzemelerimi bile toplamış. Bir tek pamuk unutmuş, e onun da telafisi var.
Anlayacağınız çocuk kavun ve yetişkin kavun bir aradaydı 2 gündür. Özlemişim çocuk kavunu
Kesinlikle! Düştük, dizimizi kanattık, üfledik, çırptık ve oyuna devam ettik.Çok hoş ya. Eşinde çok ince düşünmüş gerçekten hayran kaldım
Bizim zamanımızda çocukluk bambaşkaydı,akşama kadar dışarıda oyunlar oynardık mutluyduk. Şimdiki nesil hep mutsuz,doyumsuz.
Gerçekten bizler şanslıydıkkavun kokusu
İnanırmısın yazarken dizimeKesinlikle! Düştük, dizimizi kanattık, üfledik, çırptık ve oyuna devam ettik.
İstop oynarken yeni yeni renkler öğrendik ki bulması zorlaşsın.
Firik (taze nohut) yedik, sonra da kabukları elimizdeki demetiyle süpürdük.
Yaz tatili, harbiden yaz tatiliydi, doya doya oynadık.
Artık çok şanssızlar. İyi ki yaşamışım çocukluğumu doya doya.
Eşim 40 yılda bir ince düşünebilir, ama düşündü mü de tam düşünüyor sıpa.
Köpeğimiz, ben ve eşim, benim çocukluğumun geçtiği yayla evindeydik. Karışık duygular içindeydim. Bir yandan çocukluk halim gözümdeyken, bir yandan büyüdüm de evlendim ve aynı eve eşimle geldim diye düşünüyordum. Biraz allak bullak oldum açıkçası.
çok yakından tanıdıgım biri çok erken evlendı ve evlenırken en basından asla çocugu olmayacagı ancak mucıze olabılecegı bellıydı. ve eşi akrabasıydı ve bunu seve seve can-ı gönulden kabul ettı. asla bırakmam ne olursa olsun dedı evlenırken. evlılıklerı ılk 7-8 yılda çatırdadı tabıı kı... bunlar bır kac yıl yetımhaneden cocuk almaya calıstılar sonuc olarak o da kaldı ve 10 yıldan sonra ayrıldılar.
evet cocuk olmayacagını bıle bıle evlenıyorum ben dıyen adam bosandı. çocuk olmadan erkek mutlu olsa bıle (!) ki olmaz , hadi çyle farzedelim kadın hiç mutlu olmaz. burda kimse kimseyi kandırmasın . genclık için evet haklısnız ama yaş ierledikce çocuk olmadan olmaz. ancak bılım adamı gıbı arastırmacı gıbı ne bıleyım saavaş fotoğrafçısı gibi yogu bır işe öyle kendını feda edecek kı ancak ancak böyle bır kosulda belkı olur. olsa olsa kabullenmek razı gelmek olabilir başka şekilde olmak. inşallah butun yı ınsanların allah gönlune göre verır ama gercekler yıllar sonra yuzunuze değil tokat gibi balyoz gibi çarparsa daha sancılı ve tamiri zor olur.
Bence genellemeler insanların kendi kararlarını, kendi yaşamlarını düşünce ve durumlarını yansıtmaz.O öyleydi ama bu böyle yaptı,şu şöyle dedi gibi söylemlerle başkalarının hayatları hakkında yorum yapılmamalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?