• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Ya git allasen, sapığım oldu resmen. Geçen gün forumdan banlıyken bana bulunduğu ahlaksız teklifleri foruma koysam infial olur!
Şaka bir yana (şaka değildi ya neyse!), mar bir tane gerçekten. Bu kadın hangi ara hayatıma bu kadar girdi de bıdı bıdı her derdimi paylaşıyorum anlamadım. Casus resmen.

Sen forumlarda "bana koca bulun" diye çığıracak insan mıydın be mar, hayat seni ne hale getirdi :KK70: :KK70:
Pis değilim ben bi' kere, ayrıca seviyorsun zaten beni. Ben senin hayatına "renk" getirdim, yalansa yalan de.
Yok la çocuk yapıp bırakcam kocayı :D
Oooo beybi beybi çok "renk" getirdin hayatıma, birazı geri alabilirsin :D Sen de benim hayatıma ne ara girdin la cüccük :KK45: iyi ki girdin ama kavun kokusu kavun kokusu sen de gel :KK19:

Yok la çocuk yapıp bırakcam kocayı :KK70:
Oooo beybi beybi çok "renk" getirdin hayatıma, birazı geri alabilirsin :KK70: Sen de benim hayatıma ne ara girdin la cüccük :KK45: iyi ki girdin ama kavun kokusu kavun kokusu sen de gel :KK19:
Kıskanma renklerimi, renkli hayatımı. Pislük.
Seviyorum kız seni.

Bu arada S shot koysana söyle bir kac fotograf, icimiz gönlümüz acilsin ama baklava göbeklilerden olsun liitffiinnn :KK70::rolleyes:

marilyn monroe marilyn monroe aci haber tez duyulur, dedilerki marilin bdv`ye girmis oradanda ban yemis :KK42:dedim inanmiyorum bizim bildigimiz mari yapmaz bunlari. Dediler ( derandiren ) ahanda ispati buraya girmis. Dedim marilin demek cok daraldi bizden, birazda bdv`de dolanayim demis. :KK61:
Yahu sen bir daha bdv`ye girme, bak zaten anarsit yorumlar yapip toplumun ayarini bozma. Yiyeceksen bani söyle serefli olsun ve siyasetten olsun. En azindan havali ban o. :KK70:Bak bize ne yedikse siyasetten yedik, milletin bdv`sinden degil, :KK48:

marilyn monroe marilyn monroe aci haber tez duyulur, dedilerki marilin bdv`ye girmis oradanda ban yemis :KK42:dedim inanmiyorum bizim bildigimiz mari yapmaz bunlari. Dediler ( derandiren ) ahanda ispati buraya girmis. Dedim marilin demek cok daraldi bizden, birazda bdv`de dolanayim demis. :KK61:
Yahu sen bir daha bdv`ye girme, bak zaten anarsit yorumlar yapip toplumun ayarini bozma. Yiyeceksen bani söyle serefli olsun ve siyasetten olsun. En azindan havali ban o. :KK70:Bak bize ne yedikse siyasetten yedik, milletin bdv`sinden degil, :KK48:
Sorma olivia ya BDV'ye ne zaman dadansam, Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. çekiyor kulağımı :D
Sizden daralır mıyım, hiç. Seviyorum bu başlıkları ama BDV'de lazım arada sırada :D Evet ben biraz marjinal kalıyorum oraya :KK53: Ben de en uzun banımı BDV'den almıştım. 15 gün mü ne :KK57:

ahaaahhaha:KK48: ya bende bdv yi cok denedim olmadi. Ne ben onlari anladim, nede onlar beni.
Yani uymadi. Sonrada biraktim inan hic bakmiyorum desem yeridir.

Bu arada S shot koysana söyle bir kac fotograf, icimiz gönlümüz acilsin ama baklava göbeklilerden olsun liitffiinnn :KK70::rolleyes:
Ah yaa insanın adı çıkacağına işte :D
Bu olur mu olivia, çok cıbıl olmasın dedim banlanacağım valla senin yüzünden :D :D
6b35e48c5a1243b6c559596909bc79eb.jpg

:KK48: iste budur S shot .
Vallahi öyle, insanin adi bir kere cikmaya dursun :KK70:. Ama hemende anladin ne demek istedigimi, kalp kalbe yakindir derler. :KK200::KK200:
Bu arada senin bu topige gelecegini hic ummazdim, tabi kavun kokusu kavun kokusu na kimse dayanamiyor, anladim. :KK51:

:KK48: iste budur S shot .
Vallahi öyle, insanin adi bir kere cikmaya dursun :KK70:. Ama hemende anladin ne demek istedigimi, kalp kalbe yakindir derler. :KK200::KK200:
Bu arada senin bu topige gelecegini hic ummazdim, tabi kavun kokusu kavun kokusu na kimse dayanamiyor, anladim. :KK51:
Niye gelmeyeyim ayol, çocuk sahibi değilim, mutluyum, hayatımı yaşıyorum, kadınım. Tüm gerekli şartları taşıyorum :D

:D :D :D Çok tatlısınız kızlar, toptan, hepten tatlısınız. :KK60:
Öf keşke aynı şehirde olsaydık demeyi geçtim, aynı ülkede bile birleşemiyoruz. Bknz Olivia hanım medeniyet bağrında, Avrupa'larda yaşıyor. Mesela bunu da kıskanmadım :D
Bu arada Samantha mı Samanta mı hani BDV konusu açtı ya çocuk istemediği konunun özü, onu neden burada göremiyoruz acaba, asıl yeri burası :KK49:

:KK70: :KK70: :KK70: Çok tatlısınız kızlar, toptan, hepten tatlısınız. :KK60:
Öf keşke aynı şehirde olsaydık demeyi geçtim, aynı ülkede bile birleşemiyoruz. Bknz Olivia hanım medeniyet bağrında, Avrupa'larda yaşıyor. Mesela bunu da kıskanmadım :KK70:
Bu arada Samantha mı Samanta mı hani BDV konusu açtı ya çocuk istemediği konunun özü, onu neden burada göremiyoruz acaba, asıl yeri burası :KK49:
Deme deme duyar gelir mazallah :KK70::KK70:

Evet ya, ne güzel olurdu, söyle hepimiz toplanip beraber icseydik, ayran tabi ve sohbet etseydik, kesin beni masanin altinda bulurdunuz cünkü ben bir güldümmü daha beni durdurmak cok zor. :KK48:
Vallahi saka maka, Isanbula geldigmde haber vericem kim varsa Istanbulda olan toplanacagiz arkadaslar caresi yok bunun.
Hic yapiliyormu eskisi gibi KK bulusmalari bilmiyorum ama, ben geldigimde yapmamiz sart olur.

Deme deme duyar gelir mazallah :KK70::KK70:
Oooooo ekşınlı, hareketli bir üye demek :D Tamam demiyorum, 1-2-3 tıp oldum :KK53:

Evet ya, ne güzel olurdu, söyle hepimiz toplanip beraber icseydik, ayran tabi ve sohbet etseydik, kesin beni masanin altinda bulurdunuz cünkü ben bir güldümmü daha beni durdurmak cok zor. :KK48:
Vallahi saka maka, Isanbula geldigmde haber vericem kim varsa Istanbulda olan toplanacagiz arkadaslar caresi yok bunun.
Hic yapiliyormu eskisi gibi KK bulusmalari bilmiyorum ama, ben geldigimde yapmamiz sart olur.
Of zaten kafa dengi arkadaşım kalmadı şehrimde :mad::cry:Bir düşündüm de hatta hiç kalmamış :D
Neyse ki en iyi arkadaşım eşim, her şeyi yapabiliyorum onunda, dedikodu bile :D friends with benefits olayı. :D :D İngilizce yazmak istemezdim ama bu olayı da bu anlatıyor be arkadaş

kavun kokusu kavun kokusu sen, ben, marilyn monroe marilyn monroe , olivia olivia aynı şehirde yaşasak çok eğlenirdik bence :KK70:
Çocuk da yok ooh :KK70:
Ağzından bal damlıyor, bal. Üstelik sen feci fark atmış durumda olurdun, çünkü köpüşlerin vaar. Hem hamiş, bebiş, kociş mi olacak, köpüş işte köpüş :63:

Back