cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

İyiyim, açım Şu saatte yememek için yemiyorum, ama açım
Gülme ifadelerine de kanma, suratım şer satıyor şu an, çünkü açken çekilmem ben.

İyiyim, açım Şu saatte yememek için yemiyorum, ama açım
Gülme ifadelerine de kanma, suratım şer satıyor şu an, çünkü açken çekilmem ben.
Salatalık havuç falan yok mu evde? Varsa onları ye.

Bak benimle takılma ben diyet bozdururum adama demiştim daha önce pisboğazım ben. Yine sana insaflı seçenekler sundum.

Salatalık havuç falan yok mu evde? Varsa onları ye.

Bak benimle takılma ben diyet bozdururum adama demiştim daha önce pisboğazım ben. Yine sana insaflı seçenekler sundum.
Ben zaten dünden razıyım Neyse ki eşim uyuyor, yoksa şimdiye kaç sipariş vermişti son diyet bükücü hain
Etçiliz biz, bizde ot olmaz

aaayyy karnim yarildi gülmekten , Allah iyiliginizi versin kizlar, vallahi sizlerle konusmayacagim yahu. Hepiniz geldiniz topigin ahengi bozuldu

aaayyy karnim yarildi gülmekten , Allah iyiliginizi versin kizlar, vallahi sizlerle konusmayacagim yahu. Hepiniz geldiniz topigin ahengi bozuldu
Niye Sebep
Neşe kattık ayol
Bu saatlerde genelde çeşit çeşit yemekleri anıyoruz kabul ama kadınız biz kadın*
* anayım ben ana cümlesinden arak yapılmıştır

Düzeltme sebebim ahenki yazmistim, megersem ahengiymis, k yi g ile degistirdim, baskada birsey yapmadim ve uyumaya gidiyorum aklima gece gece yemek getiren @kavunkokusunada rüyasinda o sevdigi yemekleri görür Insallaaahhh

Ben zaten dünden razıyım Neyse ki eşim uyuyor, yoksa şimdiye kaç sipariş vermişti son diyet bükücü hain
Etçiliz biz, bizde ot olmaz
Etsiz hayat mı olur yahu? Doymuyorum ben etsiz. Sebze yemeği yaptıysam illa ki yanına köfte neyim kızartırım
Eşime sabah kahvaltısında ver yesin löp löp Etleri o derece zaten

Eskiden buralarda sanat,opera konuşulurdu di mi olivia biz geldik habire yemek konuşulur oldu idare et bizi napacan artık. Açız aççç

Uuuuf ben de sabah sabah tantuni yerim, kıymalı olduğu halde ısıtmadan sarma, dolma yerim; hiç affetmem. Sevdiğim yemekler için midemin kapıları sonuna kadar her an açıktır.
Sanat karın doyurmuyor bacım Bu saate gözüm sanat görmez, ha ben mutfağa girerim sanatımı konuştururum derse saygım büyük.

Vallahi kizlar eger o grip halimle verdigim o güzelim 4 kiloyu geri alirsam bunun suclusu, siz ikinizsiniz haberiniz ola.
Ahanda buraya yaziyorum.
Opera dedinde serabim, size gitmeden bir opera yollayip gideyim, belki acliginizi giderir.
Özellikle Pavarottiyi sectim, oda ikiniz gibi gece gece yemek demis, bakin sonuc --> böyle olmus.

Ben konuştururum valla. Sana bi içli köfte yapam da parmaklarını ye mutfakta fena değilimdir. Eşim de doğulu olduğu için öğrendim az çok.

Sizin meşhur yemeğiniz ne?

Ben konuştururum valla. Sana bi içli köfte yapam da parmaklarını ye mutfakta fena değilimdir. Eşim de doğulu olduğu için öğrendim az çok.

Sizin meşhur yemeğiniz ne?
Ooooo bizde meşhur yemek biter mi...
Tantuni, kebap, sarımsaklı köfte, künefe, cezerye, kerebiç.
Oy yeter bu kadar, daha fazla düşünmek istemiyorum.
İçli köfteler için adresi veriyorum

Ooooo bizde meşhur yemek biter mi...
Tantuni, kebap, sarımsaklı köfte, künefe, cezerye, kerebiç.
Oy yeter bu kadar, daha fazla düşünmek istemiyorum.
İçli köfteler için adresi veriyorum
Hahah ne Zaman istersen. Yolda bozulmayacak olsa hemen gönderirdim.

Bak olivia yatamıyor. Acıktı heralde ben yatar attık hanımlar. Size doyum olmaz. Öpüyorum ikinizi de. Allah rahatlık versin

olivia ben şu spor salonuna başlayayım bir, neler yapacağım o kocaya
Gücüme atiklik, çeviklik, taktik ekleyip, yumuşak yerleri hedef alacağım
1 haftadır hastalık ve naz dönemimdeydim, bu yüzden dövüşemedik. Evdeki konuşmalar:

- "dayağımı özlemişsindir? hadi gel" (kendine güvenen koca diyor bunu)

- çağırırsın tabi, hastayım ya, gücüm az ya, ona güveniyorsun

- gel gel, tek el kullanacağım, tek elimle yeterim sana.

- üstüne oturursam o elin iflahı kesilir.

- yok yeeeaaa, tek elimle kaldırırım seni.

- ııııııh halim yok dedim, kalk kahve yok, enerjini atarsın.

- ıhıııı tırstın, tamam ben bunu yazdım, bir daha mıy mıy konuşup palavra atma, ne kadar olsun kahve?

1 haftadır kuduramayınca, telefonda randevu alıyor haspam Akşama dövüşüyor muyuz diyor

Benim makyaj malzemem çok az, çünkü rimel, ruj belki kalem bu kadar kullandıklarım. İlk defa göz altı kapatıcısı aldım denemek için. Onu görünce "bu ne, ne işe yarıyor, nereye sürülüyor" soruları geldi. Anlattım. Aldığım cevap "tabiiiiğğğğ, sen de haklısın gözünü mözünü morartırım önlem alman lazım, tırsak maymun seni"

Adam kendini Heman sanıyor

Ayrıca videodaki o işten gelince karşılaması aynı biz, tek fark videoda kediler kenarda duruyor, biz 1 kadın 1 köpek adamın üstündeyiz Hatta köpeğimle yarış halindeyiz ilk kim dokunacak, kim öpücük alacak diye. Eğer ilk bana sarılır, beni öperse 20 dakika kadar köpeğimizin gönlünü almakla uğraşıyor, çünkü küsüyor. İlk ona ilgi gösterirse ben hiçbir şey yapmıyorum. Diyorum ya köpeğimden öğreneceğimiz çok şey var.

öldümmmm geberdimmm gülmekten aayyy cok iyi geldi kavunum, Allah senden razi olsun !!!!!!! Inan gözlerimden yaslar akti. Ahahahaha yani inan tahmin ettigim gibiymis konusmalar. Seninle insan hic yaslanmaz yaaaa, ne sansli kocan varmis, bilsin degerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…