Evet evet kuzenim yazmışBu yazıyı yazan sprcnrdnz değil arkadaşlar, kuzeni onlarda, o yazmış, srp bana ulaştı söyledi
Haklısın canımEvet evet kuzenim yazmışbir daha hesabımı açık bırakmayacağım. Hayır şimdi mesajı silsem içerik silmekten ban yerim
Neyse önceki sayfada kaldı. Çok didiklemezse görmezHaklısın canımNe yapalım olmuş bir kaza.
Bildiğin havaya girdim, rolümle birleştim
Salatalık havuç falan yok mu evde? Varsa onları ye.İyiyim, açım Şu saatte yememek için yemiyorum, ama açım
Gülme ifadelerine de kanma, suratım şer satıyor şu an, çünkü açken çekilmem ben.
Ben zaten dünden razıyımSalatalık havuç falan yok mu evde? Varsa onları ye.
Bak benimle takılma ben diyet bozdururum adamademiştim daha önce pisboğazım ben. Yine sana insaflı seçenekler sundum.
Niyeaaayyy karnim yarildi gülmekten, Allah iyiliginizi versin kizlar, vallahi sizlerle konusmayacagim yahu. Hepiniz geldiniz topigin ahengi bozuldu
Etsiz hayat mı olur yahu? Doymuyorum ben etsiz. Sebze yemeği yaptıysam illa ki yanına köfte neyim kızartırımBen zaten dünden razıyımNeyse ki eşim uyuyor, yoksa şimdiye kaç sipariş vermişti son diyet bükücü hain
Etçiliz biz, bizde ot olmaz
Eskiden buralarda sanat,opera konuşulurdu di mi oliviaaaayyy karnim yarildi gülmekten, Allah iyiliginizi versin kizlar, vallahi sizlerle konusmayacagim yahu. Hepiniz geldiniz topigin ahengi bozuldu
Uuuuf ben de sabah sabah tantuni yerim, kıymalı olduğu halde ısıtmadan sarma, dolma yerim; hiç affetmem. Sevdiğim yemekler için midemin kapıları sonuna kadar her an açıktır.Etsiz hayat mı olur yahu? Doymuyorum ben etsiz. Sebze yemeği yaptıysam illa ki yanına köfte neyim kızartırım
Eşime sabah kahvaltısında ver yesin löp löp Etleri o derece zaten
Eskiden buralarda sanat,opera konuşulurdu di mi oliviabiz geldik habire yemek konuşulur oldu idare et bizi napacan artık. Açız aççç
Ben konuştururum valla. Sana bi içli köfte yapam da parmaklarını yeUuuuf ben de sabah sabah tantuni yerim, kıymalı olduğu halde ısıtmadan sarma, dolma yerim; hiç affetmem. Sevdiğim yemekler için midemin kapıları sonuna kadar her an açıktır.
Sanat karın doyurmuyor bacımBu saate gözüm sanat görmez, ha ben mutfağa girerim sanatımı konuştururum derse saygım büyük.
Ooooo bizde meşhur yemek biter mi...Ben konuştururum valla. Sana bi içli köfte yapam da parmaklarını yemutfakta fena değilimdir. Eşim de doğulu olduğu için öğrendim az çok.
Sizin meşhur yemeğiniz ne?
Hahah ne Zaman istersen. Yolda bozulmayacak olsa hemen gönderirdim.Ooooo bizde meşhur yemek biter mi...
Tantuni, kebap, sarımsaklı köfte, künefe, cezerye, kerebiç.
Oy yeter bu kadar, daha fazla düşünmek istemiyorum.
İçli köfteler için adresi veriyorum
Sana da canım, ben de kaçıyorum 2 dk.ya.Hahah ne Zaman istersen. Yolda bozulmayacak olsa hemen gönderirdim.
Bak olivia yatamıyor. Acıktı heraldeben yatar attık hanımlar. Size doyum olmaz. Öpüyorum ikinizi de. Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?