• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: öldümmmm geberdimmm gülmekten :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:aayyy cok iyi geldi kavunum, Allah senden razi olsun !!!!!!! Inan gözlerimden yaslar akti. Ahahahaha yani inan tahmin ettigim gibiymis konusmalar. Seninle insan hic yaslanmaz yaaaa, ne sansli kocan varmis, bilsin degerini :nazar:
İtinayla, eksiksiz hatta fazlasıyla söyliiiiciiim :KK53::KK53:
Son zamanlarda dilimdeki sabit cümle "elimde büyüdün len" :D
Tabi ben bu büyüdün kelimesinin içinde yaşın yanı sıra kilo ve ebat olayını da dahil ediyorum ama, safım benim sadece yaş olarak söylediğimi sanıyor. Çok pis laf sokuyorum haberi yok :D

Yahu kavun kokusu kavun kokusu sen neredeydin Türkiye`de ? Istanbuldaysan muhakkakak görüsmemiz lazim. Ben Istanbula gelince buradan herkese haber vericegim, bir KK bulusmasi yapabiliriz. :rolleyes:
Yani sen böyle komik seyler anlatirsan arka arkaya, beni masanin altindan zor cikarirsiniz, cünkü ben gülünce yerlere yatarim tabiri caiz. :KK48:
Mümkünse sakin bir mekan olsunki rezil olmayalim. :KK23::KK23:

Yahu kavun kokusu kavun kokusu sen neredeydin Türkiye`de ? Istanbuldaysan muhakkakak görüsmemiz lazim. Ben Istanbula gelince buradan herkese haber vericegim, bir KK bulusmasi yapabiliriz. :rolleyes:
Yani sen böyle komik seyler anlatirsan arka arkaya, beni masanin altindan zor cikarirsiniz, cünkü ben gülünce yerlere yatarim tabiri caiz. :KK48:
Mümkünse sakin bir mekan olsunki rezil olmayalim. :KK23::KK23:

Oy ne kadar şeker bir huy yaaa, gülmekten yerlere yattımın kanlı canlı örneği :D Bayıldım gerçekten. İnsanın morali bozuksa bile düzelir "bugün birisini gülmekten yerlere yatırdım, sen ne yaptın, ne işe yaradın" der :D
İst.da değilim maalesef :( Keşke olsaydım, çoğunluk orada çünkü.

Oooo herkes gezmelerde sanırım :anneadayı:
Bugün cuma. Cuma günleri dışarı çıkmıyoruz. Haftanın bezginliğini, yorgunluğunu atmak için evde kalıyoruz. Cumaları kitap okuma günümüz. Kafamızı boşaltıyoruz, kulaklarımızı dinlendiriyoruz. :KK48:

Hava yarı güzeldi, yürüyüşe çıkalım dedik. Çıkmadan makineye kahvemizi koyduk ki gelince hem buram buram kahve kokan bir eve girelim hem de hazır olsun. Elbette o yürüyüşün esas amacı evin patronunu mutlu etmek.

Kahve kokusu demişken, hala inatla, sabırla kitap kokulu parfüm bekliyorum, yapsınlar artık. Kahve kokulu oda fıs fısı olabilir, parfüm diye diretmiyorum. :KK24:

Bugün yeni bir kitaba başladım. Giriş çok hoşuma gitti, çok iddialı. Sizlerle de paylaşmak istedim.

Dipçe: 2 kere yükledim ikisinde de nedense yan döndü fotoğraf, aslında düzdü, anlamadım sebebini :KK43:

Eklentiler

• 20160226_231250.jpg
    20160226_231250.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 82
Günaydin kizlar ve kavun kokusu kavun kokusu , dün haklisin ben aksam giremedim, zira tv`de komik bir alman filmi vardi ( almanlar pek komik olmasalarda ) esime sirnasip onu izledik yanina cay. Esimin göbegi vardir ( hani göbek demiyelimde ona daha cok türk kasi ) ve ben oraya kafami koyup yaslanip filim izlemeyi cok severim, üzerimizede battaniye ...
Birde persembe aksami Taksim Trio konserine gitmistik ve onunda yorgunlugu vardi bizde dün.
Konser güzeldi fakat keske ingilizce bilselermis, biraz cömez gibiydi hareketleri müziseyenlerin sahnede ama müzikleri cok güzeldi. Yani alkis yapiliyor ve sadece Thank you, baska bir ingilizce yok. Tabiki Hüsnü Senlendirici Sezen Aksu`nun Istanbul sarkisini caldiginda tüm konser salonu costu ve Hüsnüyü tam dinleyemedim desem yeridir o an ve önceden söyledigim gibi o sarkida hep aglarim.
Esim daha cok metallci ve bu konsere benimle gelmesine sevindim, zira bunu bir alman arkadasimla yapamazdim :KK48: zevkli olmazdi. Buradan okumasada bazen benim hatrima yaptigi tüm etkinlikler icin tesekkür ediyorum.
Aslinda pek wwwoowwww muhakkak gidilecek bir konser demiyorum ama bu aralar Türkiyeyi cok özledim galiba, Izzet Altinmese gelse onada giderim modundayim. :cry: Bana ne oluyor ölümümmü yakin bende anlayamadim, belki cok az günesden Vitamin D eksikligide olabilir, beynimin daha cok endorfin ve serotonine ihtiyaci var :KK53:
O kahve kokusunu kim sevmez, bende müptelasiyim. Özelliklede türk kahvesi, kendime yaptigim iyilikdir hep.
Kitabin basligi ve sözleri cok güzel, hadi okurken iyi eglenceler. Bazen bir kitap insani alir götürür bir yerlere bazen olmaz.
Dedigim gibi 4 saatte bir kitap bitirebiliyorum, eger o kitap beni icine cekmesini bilirse :KK66:
Birazdan kahvaltidan sonra, bayan arkadaslarla bulusacagiz ve hep beraber baska bir arkadas icin sürpriz yapacagimiz evini süsleyecegiz.
Almanya`da, 15 sene evliysen kristal veya cam evlilik yildönümü
25 sene evliysen Gümüs evlilik yildönümü
30 sene evliysen Inci evlilik yildönümü
50 sene evliysen altin evlilik yildönümü
60 sene evliysen pirlanta evlilik yildönümü ve u yildönümleri bayagi büyük kutlanir yani yer tutulur, müzik, eglence yemeli icmeli.
Bizde 25 senedir evli olan arkadasimiz ve komsumuz olanin, evini ve bahcesini ondan habersiz süsleyecegiz.

Fotograflarda gördügünüz gibi bahceyi süsledik, aksam oldu ve son rütüsleri yaparken komsumun köpegi Bruno`da bana yardim ediyordu.
Bizde komsularimiz hepsi bizim arkadaslarimizdir yani onun icin sasiriyorum nasil yazacagimi. Ben bir yesillik icinde olan bir köyde yasiyorum ve tüm komsular ayni zamanda can dostlarimiz, köpekleri bile bizi tanir. Ben isden geldigimde Bruno muhakkak beni bekler, bende ona arabada hazir bulndururum birsey yemegini veririm, severim öperim, oda beni sever ve yola devam :KK48::KK200:
Resimdede görüldügü gibi merakli Brunoda yanimda. Cok merakli gercekten, sadece bazen beni gördügünde cok mutlu olur ve deliler gibi üstüme atlardi, cok kez hep yere düsmüsümdür, sonra köpek okuluna gittide akillandi, simdi yapmiyor. Cok terbiyeli oldu Bruno, cok bizi dinliyor artik :KK51:

Ben o Bruno'yu yerim, arada olivia olivia da kaynar :KK53:
Bir yandan ne güzel bir uygulama ve komşuluk derken, bir yandan kendi apartmanımdaki komşuları düşünüp "aman olmaz olsunlar" dediğimden özenmekle iyi ki bizde yok demek arasında kaldım.
Maalesef pek görgülü insanların olduğu bir şehirde değilim. Senin için sevinirken, bizim için içim buruk oldu.

Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Yaz aylarında çocukluğumun geçtiği yayla evimiz satılmıştı. Eşim bir şekilde evi alanlarla iletişime geçmiş ve hafta sonu bana nereye gideceğimizi söylemeden yaklaşık 10 saatlik yola götürdü beni. Köpeğimiz, ben ve eşim, benim çocukluğumun geçtiği yayla evindeydik. Karışık duygular içindeydim. Bir yandan çocukluk halim gözümdeyken, bir yandan büyüdüm de evlendim ve aynı eve eşimle geldim diye düşünüyordum. Biraz allak bullak oldum açıkçası.

İlk kez hiçbir hazırlıkta payım olmadan tatil yapmış oldum. Eşimde de gelişme var, kendi çapında, kullanacağım yüz malzemelerimi bile toplamış. Bir tek pamuk unutmuş, e onun da telafisi var.

Anlayacağınız çocuk kavun ve yetişkin kavun bir aradaydı 2 gündür. Özlemişim çocuk kavunu:110:

Ben o Bruno'yu yerim, arada olivia olivia da kaynar :KK53:
Bir yandan ne güzel bir uygulama ve komşuluk derken, bir yandan kendi apartmanımdaki komşuları düşünüp "aman olmaz olsunlar" dediğimden özenmekle iyi ki bizde yok demek arasında kaldım.
Maalesef pek görgülü insanların olduğu bir şehirde değilim. Senin için sevinirken, bizim için içim buruk oldu.

Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Yaz aylarında çocukluğumun geçtiği yayla evimiz satılmıştı. Eşim bir şekilde evi alanlarla iletişime geçmiş ve hafta sonu bana nereye gideceğimizi söylemeden yaklaşık 10 saatlik yola götürdü beni. Köpeğimiz, ben ve eşim, benim çocukluğumun geçtiği yayla evindeydik. Karışık duygular içindeydim. Bir yandan çocukluk halim gözümdeyken, bir yandan büyüdüm de evlendim ve aynı eve eşimle geldim diye düşünüyordum. Biraz allak bullak oldum açıkçası.

İlk kez hiçbir hazırlıkta payım olmadan tatil yapmış oldum. Eşimde de gelişme var, kendi çapında, kullanacağım yüz malzemelerimi bile toplamış. Bir tek pamuk unutmuş, e onun da telafisi var.

Anlayacağınız çocuk kavun ve yetişkin kavun bir aradaydı 2 gündür. Özlemişim çocuk kavunu:110:
Çok hoş ya. Eşinde çok ince düşünmüş gerçekten hayran kaldım:KK9:
Bizim zamanımızda çocukluk bambaşkaydı,akşama kadar dışarıda oyunlar oynardık mutluyduk. Şimdiki nesil hep mutsuz,doyumsuz.
Gerçekten bizler şanslıydık kavun kokusu kavun kokusu :KK39:

Çok hoş ya. Eşinde çok ince düşünmüş gerçekten hayran kaldım:KK9:
Bizim zamanımızda çocukluk bambaşkaydı,akşama kadar dışarıda oyunlar oynardık mutluyduk. Şimdiki nesil hep mutsuz,doyumsuz.
Gerçekten bizler şanslıydık kavun kokusu kavun kokusu :KK39:
Kesinlikle! Düştük, dizimizi kanattık, üfledik, çırptık ve oyuna devam ettik.
İstop oynarken yeni yeni renkler öğrendik ki bulması zorlaşsın.
Firik (taze nohut) yedik, sonra da kabukları elimizdeki demetiyle süpürdük.
Yaz tatili, harbiden yaz tatiliydi, doya doya oynadık.

Artık çok şanssızlar. İyi ki yaşamışım çocukluğumu doya doya.

Eşim 40 yılda bir ince düşünebilir, ama düşündü mü de tam düşünüyor sıpa. :KK60:

:KK48:
Kesinlikle! Düştük, dizimizi kanattık, üfledik, çırptık ve oyuna devam ettik.
İstop oynarken yeni yeni renkler öğrendik ki bulması zorlaşsın.
Firik (taze nohut) yedik, sonra da kabukları elimizdeki demetiyle süpürdük.
Yaz tatili, harbiden yaz tatiliydi, doya doya oynadık.

Artık çok şanssızlar. İyi ki yaşamışım çocukluğumu doya doya.

Eşim 40 yılda bir ince düşünebilir, ama düşündü mü de tam düşünüyor sıpa. :KK60:
İnanırmısın yazarken dizime
Baktım:)) sonra yazamadım işte. Dizlerimde bile hala iz var , ve bir
Kaşımda çizik. Küçüklükten kalma zıp zıp oynarken yere düşüp yarmıştım:KK48: Evet gerçekten bizler çook şanslıydık. Bayramlarda sabahlara kadar uyuyamazdık ah ah:KK51:

Umarım eşin hep böyle ince düşünür,senin adına sevindim. Hem sanada iyi gelmiştir.Böyle adamların fazla fazla olması lazım.:21:

ooyyyyyyyyy ben bayilirim köylereee, yaylalaraaaaaaaaa
Ne mutlu kavun kokusu kavun kokusu ne güzelbir hafta sonu.:rolleyes::KK6::KK73::KK71:
Köpeğimiz, ben ve eşim, benim çocukluğumun geçtiği yayla evindeydik. Karışık duygular içindeydim. Bir yandan çocukluk halim gözümdeyken, bir yandan büyüdüm de evlendim ve aynı eve eşimle geldim diye düşünüyordum. Biraz allak bullak oldum açıkçası.
derandiren derandiren aynen dedigin gibi, ne güzel günlerdi onlar ya.
Bilmem bilirmisiniz, biz köye gittigimizde cocuklar damda yatardik, aman tanrim o yildizlar neydi öyle ?
Ben cok zayiftim diye, yeni dogum yapmis inegin sütünü icirirlerdi bana cok severdim onu icmeyi. Yazik yeni dogan danaya simdi düsünüyorumda ona haksizlik etmisiz :110:
Dag tepe dere kosardik, agaclara cikardik, yahu o ne heyecanlar, gülmelerdi. Zaten bir yerimiz kanasa bile acimazdiki ( simdi biliyorum niye, cünkü cok mutluyduk ve vücudumuz Endorfin / Serotonin hormonu salgiladigi icin aciyi hissetmezdik )
Iyiki cocuklugumuz öyle güzel gecmis.:KK200::KK200:
aayyy kizlar cok güzel yaaaaaaaa cok mutlu oldum mesajlarinizla :KK200::KK200:

çok yakından tanıdıgım biri çok erken evlendı ve evlenırken en basından asla çocugu olmayacagı ancak mucıze olabılecegı bellıydı. ve eşi akrabasıydı ve bunu seve seve can-ı gönulden kabul ettı. asla bırakmam ne olursa olsun dedı evlenırken. evlılıklerı ılk 7-8 yılda çatırdadı tabıı kı... bunlar bır kac yıl yetımhaneden cocuk almaya calıstılar sonuc olarak o da kaldı ve 10 yıldan sonra ayrıldılar.

evet cocuk olmayacagını bıle bıle evlenıyorum ben dıyen adam bosandı. çocuk olmadan erkek mutlu olsa bıle (!) ki olmaz , hadi çyle farzedelim kadın hiç mutlu olmaz. burda kimse kimseyi kandırmasın . genclık için evet haklısnız ama yaş ierledikce çocuk olmadan olmaz. ancak bılım adamı gıbı arastırmacı gıbı ne bıleyım saavaş fotoğrafçısı gibi yogu bır işe öyle kendını feda edecek kı ancak ancak böyle bır kosulda belkı olur. olsa olsa kabullenmek razı gelmek olabilir başka şekilde olmak. inşallah butun yı ınsanların allah gönlune göre verır ama gercekler yıllar sonra yuzunuze değil tokat gibi balyoz gibi çarparsa daha sancılı ve tamiri zor olur.

Bence genellemeler insanların kendi düşünce ve durumlarını, kendi hayat planlarını bağlamaz
çok yakından tanıdıgım biri çok erken evlendı ve evlenırken en basından asla çocugu olmayacagı ancak mucıze olabılecegı bellıydı. ve eşi akrabasıydı ve bunu seve seve can-ı gönulden kabul ettı. asla bırakmam ne olursa olsun dedı evlenırken. evlılıklerı ılk 7-8 yılda çatırdadı tabıı kı... bunlar bır kac yıl yetımhaneden cocuk almaya calıstılar sonuc olarak o da kaldı ve 10 yıldan sonra ayrıldılar.

evet cocuk olmayacagını bıle bıle evlenıyorum ben dıyen adam bosandı. çocuk olmadan erkek mutlu olsa bıle (!) ki olmaz , hadi çyle farzedelim kadın hiç mutlu olmaz. burda kimse kimseyi kandırmasın . genclık için evet haklısnız ama yaş ierledikce çocuk olmadan olmaz. ancak bılım adamı gıbı arastırmacı gıbı ne bıleyım saavaş fotoğrafçısı gibi yogu bır işe öyle kendını feda edecek kı ancak ancak böyle bır kosulda belkı olur. olsa olsa kabullenmek razı gelmek olabilir başka şekilde olmak. inşallah butun yı ınsanların allah gönlune göre verır ama gercekler yıllar sonra yuzunuze değil tokat gibi balyoz gibi çarparsa daha sancılı ve tamiri zor olur.

Bence genellemeler insanların kendi kararlarını, kendi yaşamlarını düşünce ve durumlarını yansıtmaz.O öyleydi ama bu böyle yaptı,şu şöyle dedi gibi söylemlerle başkalarının hayatları hakkında yorum yapılmamalıdır.

yorum yapılmamalıysa böyle alanlar olmamalı buralar forum alanları yanı yorum yapılabılmelı bu yüzden var bu konuda yorum istemeyenler konuya dahil olmazlar için rahat olsun. her fikir bir bakış açısıdır yaşanmış her olaysa bir deneyim tercih kişilere kalmıs

Back