Günaydin kizlar ve
kavun kokusu , dün haklisin ben aksam giremedim, zira tv`de komik bir alman filmi vardi ( almanlar pek komik olmasalarda ) esime sirnasip onu izledik yanina cay. Esimin göbegi vardir ( hani göbek demiyelimde ona daha cok türk kasi ) ve ben oraya kafami koyup yaslanip filim izlemeyi cok severim, üzerimizede battaniye ...
Birde persembe aksami Taksim Trio konserine gitmistik ve onunda yorgunlugu vardi bizde dün.
Konser güzeldi fakat keske ingilizce bilselermis, biraz cömez gibiydi hareketleri müziseyenlerin sahnede ama müzikleri cok güzeldi. Yani alkis yapiliyor ve sadece Thank you, baska bir ingilizce yok. Tabiki Hüsnü Senlendirici Sezen Aksu`nun Istanbul sarkisini caldiginda tüm konser salonu costu ve Hüsnüyü tam dinleyemedim desem yeridir o an ve önceden söyledigim gibi o sarkida hep aglarim.
Esim daha cok metallci ve bu konsere benimle gelmesine sevindim, zira bunu bir alman arkadasimla yapamazdim
zevkli olmazdi. Buradan okumasada bazen benim hatrima yaptigi tüm etkinlikler icin tesekkür ediyorum.
Aslinda pek wwwoowwww muhakkak gidilecek bir konser demiyorum ama bu aralar Türkiyeyi cok özledim galiba, Izzet Altinmese gelse onada giderim modundayim.
Bana ne oluyor ölümümmü yakin bende anlayamadim, belki cok az günesden Vitamin D eksikligide olabilir, beynimin daha cok endorfin ve serotonine ihtiyaci var
O kahve kokusunu kim sevmez, bende müptelasiyim. Özelliklede türk kahvesi, kendime yaptigim iyilikdir hep.
Kitabin basligi ve sözleri cok güzel, hadi okurken iyi eglenceler. Bazen bir kitap insani alir götürür bir yerlere bazen olmaz.
Dedigim gibi 4 saatte bir kitap bitirebiliyorum, eger o kitap beni icine cekmesini bilirse
Birazdan kahvaltidan sonra, bayan arkadaslarla bulusacagiz ve hep beraber baska bir arkadas icin sürpriz yapacagimiz evini süsleyecegiz.
Almanya`da, 15 sene evliysen
kristal veya cam evlilik yildönümü 25 sene evliysen
Gümüs evlilik yildönümü 30 sene evliysen
Inci evlilik yildönümü 50 sene evliysen
altin evlilik yildönümü 60 sene evliysen
pirlanta evlilik yildönümü ve u yildönümleri bayagi büyük kutlanir yani yer tutulur, müzik, eglence yemeli icmeli.
Bizde 25 senedir evli olan arkadasimiz ve komsumuz olanin, evini ve bahcesini ondan habersiz süsleyecegiz.