Hüsnü Arkan anladım ilk, peşinize bir tantanis takılacaktı az kala :))kizlar 25.02 burada konser var taksim trio. Hüsnü Senlendirici ve ekibi cok sanatsal bir olay olmasada, gidip canli dinlemek kesin güzel olacaktir. Hemen demin biletleri rezerve ettim, esimle gitmeyi düsünüyorum.
Ah Istanbul calarsa, cok iyi biliyorum, kesin aglarim
Ah canım çok mu özlüyorsun İstanbul'u? Ben tam bir İstanbul aşığıyım. Tatile gidince bile burnumda tütüyor resmen.kizlar 25.02 burada konser var taksim trio. Hüsnü Senlendirici ve ekibi cok sanatsal bir olay olmasada, gidip canli dinlemek kesin güzel olacaktir. Hemen demin biletleri rezerve ettim, esimle gitmeyi düsünüyorum.
kizlar 25.02 burada konser var taksim trio. Hüsnü Senlendirici ve ekibi cok sanatsal bir olay olmasada, gidip canli dinlemek kesin güzel olacaktir. Hemen demin biletleri rezerve ettim, esimle gitmeyi düsünüyorum.
Çok merak ediyorum hala cocugunuz yokmu yada dusunmuyormusunuz bende ilk evlendiğmde siz gibiydim hatta çocuk hiç istemiodum eşim zorla istedi kendimi bi türlü hamilelige yakistiramadim sonra evladımi kaybettim kendimi cook suçladm yavrum gidince bombos kaldım şimdi deli gibi çocuk istiorum evlat çok başka siz şimdi bunu asla anlayamazsiniz asla
Ölüyorum çikolatalı herşeye
Aslinda genel konu su : ayaklari üzerinde duran kendi basina isini gelecekte halledebilen bir toplum yetistirmeliyiz bunu baska ülkeler cok güzel basariyorlar.
Su cümleler hep bize ait, sacimi süpürge ettim sana veya hayatimi sana adadim veya ömrümü yedin bitridin.
Bu gibi cümleler baska ülkelerde yok. kimse kimseye ne sacini süpürge ediyor nede ömrünü harciyor, herkes bir birey, herkes kendi hayatindan sorumlu.
Anne hic bir kisitlama yasamiyor hayatinda, yani cocugu en gec ama en gec saat 20`de uyumaya gidiyor, annede arkadaslariyla veya esiyle zaman gecirebiliyor. Ne güzel herkes mutlu.Cocukda sinirlarinin oldugu güzel bir dünyada yasiyor. Bizde ise sinir koyulmuyor, neymis efendim, cocugun özgüvenini bozarmis, oysa sen baska yerde zaten vermiyorsunki o özgüveni.
Verilmesi gereken yerde o özgüven verilmez ama verilmemesi gereken yerde, cocuga zarari olan seyler icin, izin verilirki özgüveni bozulmasin cocugun. Ne büyük celiski.
Tabiki burada genelleme yapmamak lazim, bunu basaran iyi anneler oldugu gibi bunu basaramayan annelerde var. Bunlari konusmak, biz kadinlari rahatsiz etmemeli.
tantanis bu konuda bende öyle yetistirildim, iyikide öyle olmus, cok güclü insanlar oluyor bu cocuklar gelecekte.
aglamak nedir bilmzdik inan, cünkü hic bir faydasinin olmadigini cok erken yaslarda ögrenmistim. Kendi kafamin caresine bakmayida. Tüm süt dislerimi kendim ceker, yaralarimi kendim sarardim.sonrada o diz kapaklarinda olusan yara kabuklarini soymak ne güzeldi cesaretli ve özgüvenli olmayi kücük yasta ögrenmek insani bu zor hayatta cok güclü kiliyor. Birde o kadar cok üstüne düsünülmemeside insani daha bir mutlu yapiyor, kendinle daha bir barisiksin.
Ben de kendi dişlerimi oynaya oynaya hep kendim çekmiştimahahahahaevet M minnakkelebekim , gercekten öyle, eskiden birde kim bizi dishekimine götürecekti ? Hatta kim bize git dislerini fircala derdiki ?
Bir gün Ilkokulda ögretmenim : kizim sen kizamik olmussun, git eve demisti .Ama simdi düsünüyorumda bazen ben bile inanamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?