- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Ay evet yaa, açsam, yiyememiş ya da yiyemez haldeysem bir huysuzuuuum, bir gıcığım anlatamamAynı benim kafadan. Annem ve kardeşim ara ara diyet yaparlar ama onlara da bozduruyorum yiyip içmeyince tadım tuzum olmuyor.
Yengem bizde kaldı geçenlerde. Gecenin 2sinde uykumdan uyandırdı beni tantanis hadi kokoreç yemeye gidelim diye. Sizi bi araya koymak lazım, pek seversiniz birbiriniziÇok geç kaldım ama iyi ki geç kalmışım, yoksa ben patlat bi' McDonalds ya da tantuni derdimHiç affetmem, saati önemsiz yerim. Yahu sabahın 8inde tantuni açtırmış insanım, gayet normal bence
Severim tabii sevmez miyim hiç, mide dengi insan mis gibi; üstelik kokoreç de yiyorYengem bizde kaldı geçenlerde. Gecenin 2sinde uykumdan uyandırdı beni tantanis hadi kokoreç yemeye gidelim diye. Sizi bi araya koymak lazım, pek seversiniz birbirinizi
Kokoreçi affetmem ama işkembe çorbası içemiyorumSeverim tabii sevmez miyim hiç, mide dengi insan mis gibi; üstelik kokoreç de yiyorGece kalkar işkembe çorbası içmeye giderdik, ay hayalimdeki arkadaş Mata Hari de gelirdi, itinayla ne var ne yok yerdik, ondan sonra topluca mide fesadı geçirirken biz bakmanı talep ederdik
O zaman plan şu, işkembeleri bana paslıyorsunuz, börtü böcek namına olan yiyecek haklarımı ben sizlere paslıyorum. Sonra o buram buram sarımsak kokumla burnunuza burnunuza hohluyorumKokoreçi affetmem ama işkembe çorbası içemiyorumkokusu cazip gelmiyor o yüzden tadına bakmışlığım yok valla.
Ama onun dışında midye dolma,kalamar,karides öcük böcük ne varsa yerim
Malzeme aynı ama kokoreçin kokusu ne kadar cazip geliyorsa işkembenin kokusu da mahvediyor beni. Benim eşim sever ama ben alışamadım valla.O zaman plan şu, işkembeleri bana paslıyorsunuz, börtü böcek namına olan yiyecek haklarımı ben sizlere paslıyorum. Sonra o buram buram sarımsak kokumla burnunuza burnunuza hohluyorum
Bulamıyorum bir işkembe çorbası içecek arkadaş yaEşim de içmiyor terbiyesiz.
Yanımda biri yerken onlardan çok yeme potansiyeline sahibim, siz bana bakmak zorunda kalmayın sonra?Severim tabii sevmez miyim hiç, mide dengi insan mis gibi; üstelik kokoreç de yiyorGece kalkar işkembe çorbası içmeye giderdik, ay hayalimdeki arkadaş Mata Hari de gelirdi, itinayla ne var ne yok yerdik, ondan sonra topluca mide fesadı geçirirken biz bakmanı talep ederdik
Ooo İşkembe yerim ben yaO zaman plan şu, işkembeleri bana paslıyorsunuz, börtü böcek namına olan yiyecek haklarımı ben sizlere paslıyorum. Sonra o buram buram sarımsak kokumla burnunuza burnunuza hohluyorum
Bulamıyorum bir işkembe çorbası içecek arkadaş yaEşim de içmiyor terbiyesiz.
Malzeme aynı ama kokoreçin kokusu ne kadar cazip geliyorsa işkembenin kokusu da mahvediyor beni. Benim eşim sever ama ben alışamadım valla.
Koyun Eti de yiyemem mesela. Acayip kokuyor ya.
Yanımda biri yerken onlardan çok yeme potansiyeline sahibim, siz bana bakmak zorunda kalmayın sonra?
Yalnızken yemek yemek aklıma bile gelmez aslında ama biri yerken dayanamıyorum
Ooo İşkembe yerim ben yaBöyle gel sen
Çorba yoksa tü kaka tantanis heeSrp, eşleri de getirelim o zaman diyecektim ki Tantanis yetişti imdadıma. Hemen saf değiştiriyorum
Son durum Tantanis ve ben kıtlıktan çıkmış gibi yerken
Gerçi ayıramam şimdi, duruma göre içmeyen tu kaka iken, birden melek olabilir gözümde; mesela tek kişilik kalmışsa çorbaSevdiğim yiyecekleri paylaşma sorunum var da. Friends dizisindeki Joey gibi kavun da yemeğini paylaşmaz
Tu kaka olan Tantanis değil, çorba içmeyen yazmışım ya. Ki o kişi hayaliÇorba yoksa tü kaka tantanis heeöyle olsun
Tamam ya işkembeleriniz sizin olsun ben de mercimek içerim mis gibiSrp, eşleri de getirelim o zaman diyecektim ki Tantanis yetişti imdadıma. Hemen saf değiştiriyorum
Son durum Tantanis ve ben kıtlıktan çıkmış gibi yerken
Gerçi ayıramam şimdi, duruma göre içmeyen tu kaka iken, birden melek olabilir gözümde; mesela tek kişilik kalmışsa çorbaSevdiğim yiyecekleri paylaşma sorunum var da. Friends dizisindeki Joey gibi kavun da yemeğini paylaşmaz
Afiyet olsunTamam ya işkembeleriniz sizin olsun ben de mercimek içerim mis gibi
İşte benim başka bir mutluluk kaynağım
Mersi cancağızımAfiyet olsun
İşkembe severler Derneği kuralım.Biri işkembemi dedibayılırımm.
Yalnız bişey dicem içimizden bir canavar çıktı farkındamısınız
Sen Nasıl oldun olivia'cığım? Atlatmışsındır umarım hastalığını.ahhaaahahaahhaakizlar alemsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?