cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Aynı benim kafadan. Annem ve kardeşim ara ara diyet yaparlar ama onlara da bozduruyorum yiyip içmeyince tadım tuzum olmuyor.
Ay evet yaa, açsam, yiyememiş ya da yiyemez haldeysem bir huysuzuuuum, bir gıcığım anlatamam Evin ve yanımdakinin enerjisini emiyorum resmen Ağzımızın tadı yerine gelsin diye eşimin yemek siparişi verdiği çok olur

Çok geç kaldım ama iyi ki geç kalmışım, yoksa ben patlat bi' McDonalds ya da tantuni derdim Hiç affetmem, saati önemsiz yerim. Yahu sabahın 8inde tantuni açtırmış insanım, gayet normal bence
Yengem bizde kaldı geçenlerde. Gecenin 2sinde uykumdan uyandırdı beni tantanis hadi kokoreç yemeye gidelim diye. Sizi bi araya koymak lazım, pek seversiniz birbirinizi

Eşim hep der Allah seni aç bırakmasın
İdeal kiloda olmama rağmen acıkınca çıldırıyorum vala hiç çekilmiyorum aç olunca. Gece kaç kez kalkıp yemek yaptığımı bilirim

Yengem bizde kaldı geçenlerde. Gecenin 2sinde uykumdan uyandırdı beni tantanis hadi kokoreç yemeye gidelim diye. Sizi bi araya koymak lazım, pek seversiniz birbirinizi
Severim tabii sevmez miyim hiç, mide dengi insan mis gibi; üstelik kokoreç de yiyor Gece kalkar işkembe çorbası içmeye giderdik, ay hayalimdeki arkadaş Mata Hari de gelirdi, itinayla ne var ne yok yerdik, ondan sonra topluca mide fesadı geçirirken biz bakmanı talep ederdik

Kokoreçi affetmem ama işkembe çorbası içemiyorum kokusu cazip gelmiyor o yüzden tadına bakmışlığım yok valla.

Ama onun dışında midye dolma,kalamar,karides öcük böcük ne varsa yerim

Kokoreçi affetmem ama işkembe çorbası içemiyorum kokusu cazip gelmiyor o yüzden tadına bakmışlığım yok valla.

Ama onun dışında midye dolma,kalamar,karides öcük böcük ne varsa yerim
O zaman plan şu, işkembeleri bana paslıyorsunuz, börtü böcek namına olan yiyecek haklarımı ben sizlere paslıyorum. Sonra o buram buram sarımsak kokumla burnunuza burnunuza hohluyorum
Bulamıyorum bir işkembe çorbası içecek arkadaş ya Eşim de içmiyor terbiyesiz.

Malzeme aynı ama kokoreçin kokusu ne kadar cazip geliyorsa işkembenin kokusu da mahvediyor beni. Benim eşim sever ama ben alışamadım valla.

Koyun Eti de yiyemem mesela. Acayip kokuyor ya.

Yanımda biri yerken onlardan çok yeme potansiyeline sahibim, siz bana bakmak zorunda kalmayın sonra?

Yalnızken yemek yemek aklıma bile gelmez aslında ama biri yerken dayanamıyorum

Ooo İşkembe yerim ben ya Böyle gel sen

Malzeme aynı ama kokoreçin kokusu ne kadar cazip geliyorsa işkembenin kokusu da mahvediyor beni. Benim eşim sever ama ben alışamadım valla.

Koyun Eti de yiyemem mesela. Acayip kokuyor ya.

Yanımda biri yerken onlardan çok yeme potansiyeline sahibim, siz bana bakmak zorunda kalmayın sonra?

Yalnızken yemek yemek aklıma bile gelmez aslında ama biri yerken dayanamıyorum

Ooo İşkembe yerim ben ya Böyle gel sen

Srp, eşleri de getirelim o zaman diyecektim ki Tantanis yetişti imdadıma. Hemen saf değiştiriyorum
Son durum Tantanis ve ben kıtlıktan çıkmış gibi yerken

Gerçi ayıramam şimdi, duruma göre içmeyen tu kaka iken, birden melek olabilir gözümde; mesela tek kişilik kalmışsa çorba Sevdiğim yiyecekleri paylaşma sorunum var da. Friends dizisindeki Joey gibi kavun da yemeğini paylaşmaz

Çorba yoksa tü kaka tantanis hee öyle olsun

Tamam ya işkembeleriniz sizin olsun ben de mercimek içerim mis gibi

İşte benim başka bir mutluluk kaynağım

Sagol Mata Hari , simdi daha iyiyim.
Icim disim tavuk suyu, bol limonlu tavuk corbasi icmekten, bir hal oldu. Isin ilginc yani, ne zaman böyle hastalansam, tek yiyebildigim sey tavuk suyundan yapilmis corbalar.
Zaten tavuk suyunda cinko bol olmasi, bagisiklik sistemini güclendiriyor, sanki vücut kendiliginden bunu biliyormus gibi herkesede illaki soguk alginliginda tavsiye ederim, tavuk alip kaynatin, suyun icine kereviz sapi, bir havuc, maydanoz,
bir parca kereviz, bir pirasa, birlikte kaynatip, arkasindan corbasini yapip icmek insani kendisine getiriyor.

Bu arada sakatatlarin her türünü yemeyi cok severim, benide alin o iskembe severler dernegine. tantanis i bu güzel isim koyma faaliyetinden dolayida seni caaanniiii gönülden ictenlikle tebrik ederim.
derandiren hemde ne canavar, hic öyle mütevazi olamam bu konuda hangi sakatat olursa yerrrimmmm vallahi ama evde yamayi degilde disarida yemeyi daha cok seviyorum simdi bir bumbar dolmasina kim hayir diyebilir ?
kavun kokusu , yahu nereden getirdin bizim aklimiza bu yemekleri, ne güzel kilo vermisken dur daha tadini cikaramadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…