Çocukluyum ama burayı okumaktan keyif alıyorum bende :) takibe devam :)Bir kahve eşliğinde bu konuyu okumak son zamanlardaki keyiflerimden biri oldu. Umarım bu pozitif dolu güzel sohbetler nice sayfalar sürer.
Sevgili Olivia geçirdiğiniz rahatsızlıkları bu kadar detaylı bilmiyordum okuduysam da unutmuş olmalıyım. Çok şükür ki hepsinin üstesinden gelmişsiniz. Çok çok geçmiş olsun.Daha önce de demiştim yineleme gereği duyuyorum.Böyle internetten de olsa sizin gibi birini tanımak çok güzel.Banusultan'ın son cümlesine bende katılıyorum. Sizin gibi kadınlar gördükçe mutlu oluyorum. Srpcnrdnz'e de katılıyorum.Çok güçlü birisiniz ve iyi ki burdasınız! Biliyor musunuz yazdıklarınızı okumak insana iyi geliyor. Bu konu sayesinde sizinle sohbet edebildiğim için çok müteşekkirim.:) Sizi seviyorum.Sağolun varolun.
Arkadaslar spor yapaniniz varmi aramizda. Ben sahsen spor yapmadigim dönemler kendimi hantallasmis hissediyorum. Demin Zumba` dan geldim, cok severim, hem müzik hem hareket. 1 saat sonra mest oluyor insan.
Kizilajan, evet Gülse Birsel`de cocuk istemeyenlerden. Cok severim kendisini. Bir dönem Avrupa yakasi vardi, severek bakardim.
Cok var aslinda ünlülerden bilincli bir sekilde cocuksuz olanlar. Nedense cok sevdigim ünlü kadinlarin hepsi cocuksuz, mesela Barbra Streisand, Katharine Hepburn, Liza Minelli, Greta Garbo, Eva Peron vs. vs...
Çocukluyum ama burayı okumaktan keyif alıyorum bende :) takibe devam :)
Merhabaaaa,
simdi cogunuzun sasirdiginin farkindayim, zira böyle kadinlardami var diye düsüneniz vardir kesin. Ama var...
Mesela ben...Hayatimda hic bir zaman cocuk yapma istegi olusmadi, oysa herseyim dört dörtlükdü ve isteseydim cocukda yapabilirdim ama yapmadim ve yapmayacagimda. Hayatim öylesine güzel ve düzgün gidiyorduki cocuk sahibi olmamanin eksikligini hic yasamadim.
Mutsuzmuyum, hayir hic mutsuz degilim, cünkü hayat o kadar güzelki, ben ancak bu güzellikleri yasamakla mesgulum. Konuyu acmamin nedeni su : her kadinin anne olma mecburiyeti yok demek istiyorum. ne zaman kendinizi hazir hissettiginizde anneligi yasayin. Ayaklari üzerinde duran, okumus, egitimli ve kendinizin gelecegi icin herseyi yapmissaniz, karsinizdaki insanda iyi bir baba olacagindan eminseniz iste o zaman cocuk yapin derim. Veya benim gibi hic yapmayi düsünmüyorsanizda, yapmayin, inanin yinede mutlusunuz yinede mutlusunuz...
Not: burasi cocuk sahibi olmayan ( tibbi yönden olamayanlar veya bilincli olmak istemeyen ) tüm kadinlarin sohbet alani !!! Anneler icin cok konular ve temalar var kadinlar kulübünde. Anne olmayanlar veya olamayanlarinda kendi aralarindada bir sohbet alani olsun !
Ama icimden gelmeyen seyleride yapmadim. Ne toplum icin, nede ailem icin, hatta hatta nede kocam icin. Eger kafama yatmadiysa veya bir süphem varsa yapmadim.
Insanin kendisini tanimasi cok önemli, özelliklede kendisine yatirim yapmasi cok önemli. Yatirim demek, kendisini egitmek ve gelistirmek amacli
Haklısınız hayatta herşeyden evvel kendini çok iyi tanımak, çözmek ve kendinin farkında olmak çok önemli.Bu aynı zamanda hayat kararlarımızda işimizi hayli kolaylaştırır
Bu arada esim ve ben gercekten cocuk isteseydik, o zaman yine dogurmazdim zira cocuk yurtlari dolu cocuk. Bir hayat kurtarmak isterdim. Bu arada tüm evlat edinen anneleride buradan selam olsun. Gercek sevgi, sirf seninki degil, tüm cocuklara ve insanlari seviyorsan, gercek sevgidir benim icin.
Bana tüm cocuklarin bir gülüsü yeter !!!
Neden evlat edinmiyorsunuz. Mesela bebekken alip büyütebilirsiniz hifanur. Illa insanin kendisimi dogurmasi lazim ?
Hem daha cok sevaba girersiniz
Aslında hayatımızı doldurmak bizim elimizde.Yapacak o kadar çok şey var ki.. İnşAllah sağlıklı ve uzun bir ömürümüz olurda hepsini tek tek gerçekleştirebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?