- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Hemen hemen her şeyi okurum. Tarih eğer komple tarih ise sıkar beni, tarihi roman okurum. Mesela Philippa Gregory'nin Boleyn serisi var, kitaplığımda okundu, yatıyor =) Hatta izliyor musun bilmem ama Game of Thrones dizisi var ya, o dizi çıkmadan kitaplarını almıştım ben. Stephen King baş tacım. Bir de sıkıntıdan patlasam da bitirmeden bırakmam kitapları, yazarın haberi yok ama ona saygısızlık gibi geliyor, kendime işkence ediyorum bitirmek içinEskiden bende okurdum tekrar tekrar ama uzun süredir yapmıyorum.
Kitabı listeme aldım.yeni aldığım kitap bitince okuyacağım. Yorumumu yazarım sana.
Sende listene serenad kitabını ekle. Pişman olmayacaksınne tür kitaplar okuyorsun genelde? Var mı okuduğun bir tarz yoksa benim gibi bulduğunu okur musun?
Serenad kitabı da Zülfü Livaneli'nin. Etkilenmiştim okuduğumda. Boleyn serisi şu tuğla gibi olanlar di mi :) okumadım ama tavsiye edersen okurum.Hemen hemen her şeyi okurum. Tarih eğer komple tarih ise sıkar beni, tarihi roman okurum. Mesela Philippa Gregory'nin Boleyn serisi var, kitaplığımda okundu, yatıyor =) Hatta izliyor musun bilmem ama Game of Thrones dizisi var ya, o dizi çıkmadan kitaplarını almıştım ben. Stephen King baş tacım. Bir de sıkıntıdan patlasam da bitirmeden bırakmam kitapları, yazarın haberi yok ama ona saygısızlık gibi geliyor, kendime işkence ediyorum bitirmek için
Ne hikmetse Ahmet Ümit'e bir alışamadım, bir elim gitmiyor onun kitaplarına. Onun da kitapları var, okunmayı bekliyor ama yok, itiyor beni resmen nedense.
Zülfü Livaneli'nin sadece Mutluluk kitabını okumuştum sanırım, başka aklıma gelmiyor. Bir de senin dediğine bakacağım.
Serenad kitabı da Zülfü Livaneli'nin. Etkilenmiştim okuduğumda. Boleyn serisi şu tuğla gibi olanlar di mi :) okumadım ama tavsiye edersen okurum.
Ahmet Ümit okurum ben. Bir arkadaşım fanı resmen o alışırdı beni de. Patasana,Beyoğlu'nun en güzel abisi,Agathanın anahtarı,kavim güzel kitaplardır. Düşünürsen tavsiye ederim.
Ay çok erken kalkmışım az daha uyuyayım
Hazırım çemkir razıyımResmen kendine üzülmüşsün, ilahi alemsin ya
Ahmet Ümit'in kitapları var bende, hatta şu saydıklarından da var. Neyi itiyor acaba o adamın, bilmiyorum
Madem öneriyorsun, zorlaya zorlaya şans vereyim o zaman. Beğenmezsem çemkirmeme, çemkirilmeye hazır ol
Fragmanını gördüm ben de, dedemin fişi filmine gitmiştik, öyle aman aman bir film değil bu arada, sinemada izlenmese de olur. Güldür güldür programı çok daha güzel. Bizim de gidilecekler listemizde o, hatta ve hatta Şahan Gökpınar filmi bile. Adını unuttum Osman pazarlamaydı sanırım. Fragmanı gayet güzeldi, Recep İvedik facialarından sonra iyice soğumuştum adamdan; son bir şans daha vereceğim çok ısrar etti.Hazırım çemkir razıyımşimdi sinemadan geldik. İftarlık gazoz filmine gittik. Ben beğendim hoş bir film olmuş. Çıtır çerez.
Beraber gittiklerimiz beğenmediler sanırım. Ben tavsiye etmiştim bir de. E bari belli etmeseydiniz beğenmediğiniziazıcık güldük azıcık ağladık
Dedemin fişi filmi konusunda aynı fikirdeyim. Skeçlerde daha çok gülüyordum ben. Bir iki sahnesi çok komikti. Ottan kafayı buldukları sahne meselaFragmanını gördüm ben de, dedemin fişi filmine gitmiştik, öyle aman aman bir film değil bu arada, sinemada izlenmese de olur. Güldür güldür programı çok daha güzel. Bizim de gidilecekler listemizde o, hatta ve hatta Şahan Gökpınar filmi bile. Adını unuttum Osman pazarlamaydı sanırım. Fragmanı gayet güzeldi, Recep İvedik facialarından sonra iyice soğumuştum adamdan; son bir şans daha vereceğim çok ısrar etti.
Yıllar önce Nicholas Cage'in bir filmine gittik arkadaşlarla, adamın her filmi güzel oluyor diye. Şansımıza da o kadar dandikti ki, sonrasında sanki filmin senaristi, yapımcısı bizmişiz gibi alay konusu edilen biz olduk. İyilik yapmayacaksın bazılarına, yerli dizi izleteceksin
Allah tez vakitte bir Bebek nasip etsin size inşallah. Rabbim isteyen herkese versin.Cocugum olmuyor ama cok sukur evliligim yolunda ama bn yinede evladim olsun istiyorum sizede saygi duyuyorum tabiki buda sizin en dogal hakimiz en azindan bizim gibi her ay oldumu olmadimi stresi yasamiyorsun buda guzel bi duygudur sanirim cunki bn 10 yildir her ay bekliyorum
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun isteyen herkese insallah tez vakitte Rabbim hayirlisini hayirlisiysa nasip etsinAllah tez vakitte bir Bebek nasip etsin size inşallah. Rabbim isteyen herkese versin.
Cocugum olmuyor ama cok sukur evliligim yolunda ama bn yinede evladim olsun istiyorum sizede saygi duyuyorum tabiki buda sizin en dogal hakimiz en azindan bizim gibi her ay oldumu olmadimi stresi yasamiyorsun buda guzel bi duygudur sanirim cunki bn 10 yildir her ay bekliyorum
Dedemin fişi filmi konusunda aynı fikirdeyim. Skeçlerde daha çok gülüyordum ben. Bir iki sahnesi çok komikti. Ottan kafayı buldukları sahne mesela
Osman pazarlamaya bende gideceğim. Eşim gitmek istemiyor ama ikna ederim.
Zaten Türk yapımı olarak muhteşem dediğimiz etkisi altında kaldığımız film çok az. Beklentiyi çok yüksek tutmamak gerekir diye düşünüyorum.
Anladım, bilinçaltı da etkiliyor maalesef. Mesela üni. sınavı için hazırlanan bir öğrenci, evet streslidir ama der ki çok iyi hazırlanıyorum ben, netlerim de süper. Ama alttan alta stres yapar kendine. Stres yaptığının farkında değildir kendi, ama beyin oldukça farkında oluyor. Bu yüzden adet günü takibinin, yumurtlama tarihinin bırakılması gerektiğini düşünüyorum.Kavun kokusu cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin ama onan hepsini denedim artik nasip diyorum nasipte varsa olur yoksa olmassaya bagladim ama bilinc altim ne alemde onu bilmiyorumcnm
Cok tesekkur ederim insallah cnm iste ozaman belkide bi konuda burdan bn acarim yetisemiyorum kizlar yardim edin diyeAnladım, bilinçaltı da etkiliyor maalesef. Mesela üni. sınavı için hazırlanan bir öğrenci, evet streslidir ama der ki çok iyi hazırlanıyorum ben, netlerim de süper. Ama alttan alta stres yapar kendine. Stres yaptığının farkında değildir kendi, ama beyin oldukça farkında oluyor. Bu yüzden adet günü takibinin, yumurtlama tarihinin bırakılması gerektiğini düşünüyorum.
Hayırlısı diyelim, her şeyin hayırlısı. Dilerim yakında alttan alta mamaydı, bezdi yetişir mi stresi yapar o beyin
Bu başlık altında yardım edebilecek kişi yokCok tesekkur ederim insallah cnm iste ozaman belkide bi konuda burdan bn acarim yetisemiyorum kizlar yardim edin diye
Çokkk geçmiş olsun olivia. Ben de ufak bir hastalık sonucu doğum kilolarımdan kurtulmuştumHerkesin istedigi ve arzuladigi tüm hayalleri gerceklessin hayatinda, bende aynisini dilerim hepimiz icin.
Bende cok agir bir grip gecirdim ve arkasindan 4 kilo vermisim ve yine buradayim.
Her dezavantajin bir avantaji vardir iste, grip olmasam öyle kolay kolayda 4 kilo 2 haftada veremezdim.
Yazin bikinilerime yine sigacagim icin mutluyum, simdi hedef bu kiloyu tutmak.
Ben banliyken yazilanlara deginmeyecegim, sadece bana destek cikan tüm arkadaslara sonsuz tesekkür ederim.
Siz yazin ben okuyorum arada bir.
Oliviam çok geçmiş olsun. Yeni gördümHerkesin istedigi ve arzuladigi tüm hayalleri gerceklessin hayatinda, bende aynisini dilerim hepimiz icin.
Bende cok agir bir grip gecirdim ve arkasindan 4 kilo vermisim ve yine buradayim.
Her dezavantajin bir avantaji vardir iste, grip olmasam öyle kolay kolayda 4 kilo 2 haftada veremezdim.
Yazin bikinilerime yine sigacagim icin mutluyum, simdi hedef bu kiloyu tutmak.
Ben banliyken yazilanlara deginmeyecegim, sadece bana destek cikan tüm arkadaslara sonsuz tesekkür ederim.
Siz yazin ben okuyorum arada bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?