İnşallah canım benimderanimtesekkür ederim, aynen, hayatta her zaman dezavantaji avantaja cevireceksin, cünkü baska secenegin yok.
Mata Hari , süper anne cok tesekkür ederim, vallahi sizleri burada mutlu görünce bende cok sevindim, özellikle kavun kokusu ile sohbetiniz beni o grip halimle bile cok güldürdü.
Hep böyle neseli sohbetlerimiz olsun.
Sağol canım iyiyim. Sen nasılsın
Teşekkür ederim iyiyim bende. Rutin gece dolanması yapıyorum sitedeSağol canım iyiyim. Sen nasılsın
Aynen bende
Teşekkür ederim iyiyim bende. Rutin gece dolanması yapıyorum sitede
Afiyet bal şeker olsunAynen bende
Her bulduğum yere yazıyorumara vermeliyim
Eşim geldi çay demliyorum şimdi
Karşılıklı çay içiciz:)))
Ya bunu ben gece dolması okudum ya
Teşekkür ederim iyiyim bende. Rutin gece dolanması yapıyorum sitede
Çok çok teşekkür ederimAfiyet bal şeker olsun
Ben sizin gibi oldum bile galiba, geçen hafta kız kardeşimin hamile olduğunu öğrendik. Onun yerine ben depresyona girdim nasıl olacak nasıl bakacak diye düşünüyorum. İçimde ufacık bir istek ve arzu olmadığını fark ettim.tantanis , seni siyasetten tanirim, gel tabi, sen bizimle sohbet et fakat bizim gibi düsünme sakin ilk bekar sensin haberin olsun.
Yolda bozulur o virüskavun kokusu , istersen sana virüsümden yollayayim, bak garanti 2 haftada 4 kilo, hemde bedava, liposuction`a gerekde yok.
Dolma mıYa bunu ben gece dolması okudum ya2 haftadır bir iştah durumu var ki bende, düşman başına. Yemek yiyorum, dakikasına açım, evde terör estiriyorum Eğer bu da mevsimselse, başlarım ben böyle mevsime. Soğuğu, ayazı yetmiyor bir de iştah çıkarıyor terbiyesiz.
Yaparsın sen zehir gibi kızsın. Yeterki heyecan yapmaMata Hari Geçemedim ya finallerin olduğu bir döneme denk geldi. Bakalım bu hafta sonu tekrar sınav var ne olacak..
Tebrik ederim seni, darısı başıma
Ayy hafta sonu yazarım sonucu bakalım zehir miyim değil miyim çıkar ortaya.Yaparsın sen zehir gibi kızsın. Yeterki heyecan yapma
Yaz tabi. Dua edeceğim sana :) ben artık yatayım zaten kavunum da yokAyy hafta sonu yazarım sonucu bakalım zehir miyim değil miyim çıkar ortaya.
Teşekkür ederim, iyi gecelerrYaz tabi. Dua edeceğim sana :) ben artık yatayım zaten kavunum da yok
İyİ geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?