cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

İnşallah canım benim kavun kokusu nerelerdesin hatun?

derandiren nasılsın?

İnşallah canım benim kavun kokusu nerelerdesin hatun?
Buradayım hatun

derandiren nasılsın?

Teşekkür ederim iyiyim bende. Rutin gece dolanması yapıyorum sitede
Ya bunu ben gece dolması okudum ya 2 haftadır bir iştah durumu var ki bende, düşman başına. Yemek yiyorum, dakikasına açım, evde terör estiriyorum Eğer bu da mevsimselse, başlarım ben böyle mevsime. Soğuğu, ayazı yetmiyor bir de iştah çıkarıyor terbiyesiz.

Burası ne güzel bir başlık olmuş böyle. Ben henüz çocuk düşünemeyecek konumdayım, malum bekarım ama arada sohbetlere katılmak isterim. Bana da yer açın ablalar

kavun kokusu , istersen sana virüsümden yollayayim, bak garanti 2 haftada 4 kilo, hemde bedava, liposuction`a gerekde yok.

tantanis , seni siyasetten tanirim, gel tabi, sen bizimle sohbet et fakat bizim gibi düsünme sakin ilk bekar sensin haberin olsun.

tantanis , seni siyasetten tanirim, gel tabi, sen bizimle sohbet et fakat bizim gibi düsünme sakin ilk bekar sensin haberin olsun.
Ben sizin gibi oldum bile galiba, geçen hafta kız kardeşimin hamile olduğunu öğrendik. Onun yerine ben depresyona girdim nasıl olacak nasıl bakacak diye düşünüyorum. İçimde ufacık bir istek ve arzu olmadığını fark ettim.

Daimi bekar olarak kalmasam bari

Dolma mı gece 01:22 ve dolma düştü benim de aklıma iyi mi kayınvalidem bir dolma yapar ayıptır söylemesi bugüne kadar yediğin bütün dolmaları unutturur. Arap dolması derler ekşili olur yedin mi hiç? Ah ah olsa da yesek

tantanis direksiyon sınavını naptın canım geçtin mi? Ben ilk seferde hallettim çok şükür

Mata Hari Geçemedim ya finallerin olduğu bir döneme denk geldi. Bakalım bu hafta sonu tekrar sınav var ne olacak..

Tebrik ederim seni, darısı başıma

tantanis canim, inan seni cok iyi anliyorum, ama acaba bizlerin endisesimi bunlar sadece ???
Bende 40 indan sonra hamile kalan yegenime kizmistim, bu yastan sonra hayatini yasasana simdi bir daha sil bastan cocuk büyüteceksin demistim ama herkesin hayati kendisine neticede, banada saygi duymak düser. Ama ister istemez üzülüyorsun iste, bazen ya cok erken diye bazende artik 10 sene ara vermissin ne gerek var diye endiseler oluyor, buda onlari sevdigimizden kaynaklaniyor. Ama neticede inan bosver, hic karisma herkes istedigi gibi yasasin. Yanlis anlasilma potansiyeli cok yüksek bu gibi konularda, burada gördügümüz gibi.

olivia haklısın ancak endişelenmem normal sanırım. 19 yaşında evlenmesine karşı çıktım işe yaramadı, şimdi de 20sinde anne olacak. Bu defa bir şey söylemedim ama hala endişeliyim. Bu çok büyük bir sorumluluk en azından biraz bekleseydi.
Bana pek söz hakkı düşmüyor tabii, yeğenimi şimdiden sevdim

Sadece kendim için düşündüğümde imkanı yok yapamazdım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…