- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Hemen hemen her şeyi okurum. Tarih eğer komple tarih ise sıkar beni, tarihi roman okurum. Mesela Philippa Gregory'nin Boleyn serisi var, kitaplığımda okundu, yatıyor =) Hatta izliyor musun bilmem ama Game of Thrones dizisi var ya, o dizi çıkmadan kitaplarını almıştım ben. Stephen King baş tacım. Bir de sıkıntıdan patlasam da bitirmeden bırakmam kitapları, yazarın haberi yok ama ona saygısızlık gibi geliyor, kendime işkence ediyorum bitirmek içinEskiden bende okurdum tekrar tekrar ama uzun süredir yapmıyorum.
Kitabı listeme aldım.yeni aldığım kitap bitince okuyacağım. Yorumumu yazarım sana.
Sende listene serenad kitabını ekle. Pişman olmayacaksın ne tür kitaplar okuyorsun genelde? Var mı okuduğun bir tarz yoksa benim gibi bulduğunu okur musun?
Ne hikmetse Ahmet Ümit'e bir alışamadım, bir elim gitmiyor onun kitaplarına. Onun da kitapları var, okunmayı bekliyor ama yok, itiyor beni resmen nedense.
Zülfü Livaneli'nin sadece Mutluluk kitabını okumuştum sanırım, başka aklıma gelmiyor. Bir de senin dediğine bakacağım.