Çocuk istememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında aılesı ıle sorunlar devam ederse terspıste gıtmeyı ıstıyorum. Eşime herseyı anlatıyorum. Aile oldugumuzu falan ama işte uygulamada sıkıntı var. Mesela ınsan karısını gece yalnız bırakıp annede kalmaz

Annem gec menapoza gırdı. Hatta en son gene hamıle kaldı düştü falan. Sıkıntı olacagını sanmıyorum ılerıde. Ama 5 sene sonra eşim ıstemez.

Bir ara arkadaslarim beni de darlamisti ama biraktilar peşimi.
Eşimin ailesi soruyordu dedim bana bu konularla gelmeyin eşimin başina attim onlari artik herkes eşime soruyor bana bir sey diyen yok oh

Eşimle aile konuları harıc gercekten cok mutluyuz. Zaten eşime cocuk kararı vermeden herseyı konusuruz dıyorum. Ama o da bılıyor. Cocuk olursa aılesının sorun olacagını. Hangı gelın ıster cocuguna karısan kaynanayı ve evınden cıkmayan kaynanayı.

E daha ne o zaman diyesim geliyor
İkiniz de istemiyorsanız yapmayın bu kadar basit.

Kayınpeder var dediniz neden annesinde kalıyor
Hafta sonuydu kaldı. Erkek kardeşi de var. Nargıle falan yaptılar. Ben kalmak ıstemedım. Benı eve bıraktı. Kayınpeder var evet onu gercekten cok sevıyorum. Ama o kaynanama bazı huylarından dolayı kızıyor. Ama kaynanam gene aynını yapıyor ve pişkin pişkin gülüyor.

Sanırım evliligin tam oturmamıs.
Cocuk baskasında var bizde de olsun diye yapılmaz cocuk büyük sorumluluk en cok kadının istemesi gerek anne olmayı. Her mesajında istemedıgını belirtmişsin tamam olabilir anne olmak zorunda degilsin. Ama herkeste var bizde de olsun diye cocuk yaparsan o cocugada yazık

Ama anne olmak yasadıgım en en en güzel duygu Rabbim evlatlarımıza saglık versın. Çok isteyen her kadına nasıp olsun inşallah.

Bu öyle saplantili bir hal alıyor ki boşanıyorum hala korkuyorum fırsatını bulur da evladını alırlar mı benden diye
alamazlar elbette.hiç korkmayın nafakasını da alırsınız .hele bir doğsun bebiş güle güle büyütün deriz size de.herşeyde bir hayır vardır.demek ki dünyaya gelmesi gerekiyormuş o bebeğin.eş kişisini de boşverin gitsinn.ben de babasız büyüdüm çoğu babalılardan güzel bir hayatım oldu.

Sizin evde çocuğa yer yokmuş zaten
Herkes çocuk yapmak zorunda değil. Çocuksuz yaşam da bir tercih ve bence onun da güzel tarafları var. Kendinizi nasıl iyi hissederseniz öyle yaşayın çevreden gelecek laflara kulak tıkayın.

Eşimin ailesi soruyordu dedim bana bu konularla gelmeyin eşimin başina attim onlari artik herkes eşime soruyor bana bir sey diyen yok oh
Eşim uzun uzadıya açıklama yapıyor. Benı de kardeşimin eşi cok darlıyor. 20 yaşında dogurdu. 2.ciye hamıle olabılır. Sende yap yaşın gecıyor. Ya her yanyana gelmemızde

daha 28 sin erken zatenn.gez toz hayatın tadını çıkar 30 dan sonra gel tekrar konuşalım

Daha evlenmeden yıllar öncesinde annem bakar eşimin annesi bakar diye düşünen birinin şimdi ama her şeye karışacak demesi garip geldi..hayallerinizde o kısmı atlamışsınız sanırım. Ortada bir şey yokken çocuğu anane, babanneye baktiririm diye düşünmek de ayrı abes...

Insanlar sormadıgı ve darlamadıgı sürece mutluyum. Bir odamız onlara ait. Cidden cocuga yer yok.

Yok kendileri siz calısırsınız ben bakarım dıyordu. Ben kresten yanayım. Ama eşim kres ıstemez. Annem baksın der emınım

Okumuştum bir konuda, Inşallah bende anneniz gibi olabilirim. Benim evlâdım da siz gibi benden razı olur. Dogru bir karar verdigimi biliyorum tabi. Ama onu mutsuz etmek düşüncesi vicdanımı sizlatiyor şimdiden.

Desteğiniz çok değerli, çok teşekkür ederim

İnşallah anne olmak nasip olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…