- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
-
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Siz yaptınız mı cocukBen bu duyguyu biliyorum
Eşim ben 40tan sonra yapmam dıyor. Dede mı desın cocugum bana dıyor30 yasında, 1 yıllık evlisin. Acele etme
Ama ailesi çok müdahale edecek. Kayınvalidem kendi çocugu gibi sahiplenecek. Beni bunlar korkutuyor. Eşim aşırı pasifbu sadece benim fikrim ama evladım olduktan sonra dünyada sahip olduğum hiçbir şeyin değeri kalmadı.en değerli şey o oldu.bebeğim oldu kızım oldu arkadaşım oldu sırdaşım oldu ki henüz 10 yaşına girecek.10 tane eş bulunur ama 1 tane evlat bulunmaz derim ben.ilerde pişman olmayacaksanız yapmayın çocuğu .ama çoğu tanıdığım hep pişman oldular
Önceliğim iş şuan için. Ama çevremde çocuk soruları bitmiyor.Sana gelecekten seslenmeyeyim.
Çocuğa konsantre olacagina ekonomik özgürlüğüne konsantre ol. Bence çocuğu da erteleyebildigin kadar ertele.
Siz yaptınız mı cocuk
Ama eşim 40tan sonra yapmam ben dıyor. Dedemı dıyecek çocugum diyor. Genede bi dondururumYani konunuzdan, olaylardan bağımsız olarak yazıyorum, bence ileride pişman olmamak adına yumurtalarınızı dondurun.
olur da bu ruh haliniz geçer, evlat sahibi olmak istersiniz, sonra elinizden bir şey gelmez.
saçmalamış kuzenim 40 yaşında daha yeni evlenecek adam.artık kadın 30 da erkekte 35 den önce kolay kolay evlenmiyor kiEşim ben 40tan sonra yapmam dıyor. Dede mı desın cocugum bana dıyor
Ben çok korkuyorum. Ve yaparsam evlilik sarsılır eminim. Şuan haftada 2 annesine giden kocam, çocugu alıp en az 3gün gider.Eşime çok düşkün annesi,benim çocuguma düşkün olacak. Ve ilk torun olacak. Benden çıkmazlar. Ve ben kafayı yerim. Kesin biter evlilik. Zaten eşime bunları söylüyorum. Birşey diyemıyor. O zaman yapmayalım dıyorTam da anlattığınız şeyleri yaşadım. Hamileyim şuanboşanıyorum tabi herkes benim kadar talihsiz olacak değil. Ama emin olmak lazım. Bende emin değildim ama sizin gibi arada kalıp korunmayı bıraktım. Vee sürpriz
Önceliğim iş şuan için. Ama çevremde çocuk soruları bitmiyor.
Ben zaten geç yaşta istiyorum. Ama çevrem çocukları olanlar resmen nispet yapıyorlar.Ve eşim 40tan sonra cocuk ıstemıyor30 yaş nedir ki daha, ben 32’nin sonlarında çok rahat hamile kaldım, 35 yaşında ilk aylarda hamile kalan arkadaşım var. Yani özel bir sağlık probleminiz yoksa yumurta dondurma falan erken şeyler, ne gerek var şu an. Sizin bileceğiniz şey tabi ama bir de dondurma stresi çekmeyin yani
izin vermezsin tavır koyarsın giderse de gitsin dersin düzelmezse de adam.30 yaş yumurta dondurmak için çok erken.35 den sonra belki gerekebilir belki de gerekmez.sizde sorun yok eşiniz aile olmayı becerememiş hepsi buAma ailesi çok müdahale edecek. Kayınvalidem kendi çocugu gibi sahiplenecek. Beni bunlar korkutuyor. Eşim aşırı pasif
Peki çocuktan sonra kv sorunları arttı mı. Benim gibi eşiniz ailesinin agzına bakıyor muKv sorunlarımız aynı diyebilirim.
Çevre baskısı da aynı şekildeydi. Şuan asla pişman değilim. Ama tabiki ideal aileyi çocuğuma vermem mümkün değil.
Çocuk çok önemli karar. Muallakta kalmadan verilmesi lazım.
Ben ettim sen etme