Çocuğunuzu emzirmesine izin verir miydiniz !

Haklısınız babannede pedofılılik sizde de biraz milf severlik sanırım.. O yuzden ne var bunda.

Allah sizi bıldıgı gıbı yapsın Cıldırmak uzereyım

Doğru hiç aklıma gelmezdi örneğin genç kadın olarak ya ben emzirirdim demek mememde ki olmayan sütle aynı şey değil mi? yemin ediyorum taşlanırdım burda babanesi diye torpil ve iyi niyet var bazıların da çok yazık normal bakıyor. Çok yazık.

Kaç yaşında kadının memesini torununa vermesi sizce sapıklık değilse bişey diyemiyorum. Yarın sizde torununuza yapacaksınız demek ki bu kadar normalleştirmek normal değil çünkü.
Ne var bunda ya bu kadar abartılacak? Gerçekten anlamadım. Buna kaç kere şahit oldum. Neresi sapıklık bunun? Mesela, Benim bi arkadaşımın eşi banyodayken bebek ağlamış, bebeğin babası da emzik falan bulamamış sonra da çareyi emzirmekte bulmuş. Çocukta susmuş. ne var ki ? Böyle şeyler abartılıp, kavga edip birbirimizi üzmeye değmez. Buna sapıklık diyen de, ne bileyim yaniiii………

Kaç yaşında kadının memesini torununa vermesi sizce sapıklık değilse bişey diyemiyorum. Yarın sizde torununuza yapacaksınız demek ki bu kadar normalleştirmek normal değil çünk

Kız bunun neresi sapıklık? Koskoca kadın sence sapık düşünceler ile mi torununu emzirmek istedi? Bu büyük bir suçlama değil mi sence?

O yaştan sonra zaten emziremezde niye böyle boş konuşmuş ahkâm kesmesi çok saçma ne demek emzirirdim benim kayınvalidemde oğlum doğduğu zamanlar emzirsem süt gelir aslında demişti yani kafalarında bir yerde bu düşünce var

Kadının sütü yok zaten olmasa da ben veririm diyor seviyorum mememde çocuk diyor. Olur anne emzir desem lak diye çıkarıp masaya vuracak diyorum siz ne diyorsunuz yaa !

Kafamı taşlara vurucam ayyy cinsellikle ilgili sorunları olan insanlar böyle bak çok tehlikeli biri. Burda gerçi testislerinden öpeni de duymuştuk oğlu bile birşey demiyordu bunun adı TACİZ...!!

Geçilmelide bu konu zaten kaynananin manyaklığı yaş almış kadınsın süt yok bir şey olsa bile yani annesi dururken sana ne oluyor.Bazen torun sevgisi falan derken kaynananlar o kadar gereksiz hareketler yapıyor ki..Seviyorsan bakımına yardım et falan ama emzirmeyi düşünmeleri sağlıklı gelmiyor bana sorunlu gibiler.

Neden bu kadar büyük tepki verdiniz? Bana o kadar büyütülecek birşeymiş gibi gelmedi sadece. Bunun benim sapkın olmam ile ne alakası var ki? Sakin olun lütfen
Verin çocuğunuzu herkes emzirsin o zaman öyle şey mi olur ne kadar normalleştiriyosunuz

Son düzenleme:
Yahu süt yoksa emzirmez yaa emzik diye bişi var
Süt yoksada bu şekilde emen bebekler var emzik niyeti ile emme refleksleri gereği parmağını koysan onu bile cok cok emen bebekler var. Bazı bebek anne kokusunu tanır asla ağzını açmaz ama her bebek bir değil böyle saçmalıkları söyleyen ve yapan ruh hastası insanlardır. Bebeği istismar etmeye girer çünkü bebek menfaatine bir durum yok babanenin ego tatmini var. Bebek beslenemez süt anne ihtiyacı olur o zaman uygun son 1 senede doğum yapmış anneler tercih edilir. Şuan bende emziren bir anneyim bebeğim 16 aylık süt içeriğim yenidoğan bebeğe fazla bile gelebilir anne sütü bebeğe özeldir çünkü. (Antikor-antijen ilişkisi)

Çevreniz manyak dolu.

Konuda sütü yok gibi yorumlar olduğu için belirttim.

Hiç çocuk sahibi olmayan ve menopoza giren kadınlar da dahi bir bebeği emzirme eğilimine girdiklerinde süt salgılamaya başladıklarını gösteren çok sayıda çalışma mevcut. Hatta bu olayların bir kısmı haber olarakta yayınlanmıştı.

Asla müsaade etmemenin yanı sıra, "acaba süt gelir mi vb" diyerek dahi kimse böyle bir şeyi denememeli.

Eşim bunu yapsa evi yıkardım

Eski bir konuydu hatırlıyorum kaynanam severken testislerinden bile öpüyor demişti sinir oluyorum diye yaaa evet şok oldum. Biri de görmek istiyor pipisini yazmış cevap olarak da bu verilmiş ya bunlar fake desin biri ne olurrr. Yoksa toprak atın üstüme. Sapık olması için ne yapması gerekiyor daha söyleyin. !

Eklentiler

• IMG_20240229_222015.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu kafayla daha çok pedofili haberleri duyarız

O üye yalan söyleme hastalığı ( mitomani ) olduğunu yazmış.

Eşim bunu yapsa evi yıkardım
Düşündüm de hangi erkek böyle bir şey yapar Allah aşkına? Annesi kırklanıyor mu banyoda? Seslenir, kadın elini çabuk tutar, çıkar hemen. Çocuk orada ağlayacak, baba her yolu deneyecek, susturamayınca son çare memesini verecek. Hee tamam kesin yaşanmıştır bu. Normalleştirmek için salladığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Kafamı taşlara vurucam ayyy cinsellikle ilgili sorunları olan insanlar böyle bak çok tehlikeli biri. Burda gerçi testislerinden öpeni de duymuştuk oğlu bile birşey demiyordu bunun adı TACİZ...!!
Benim kv tam erkek torun hastası ya , oğullarının hep kızı var erkek yok ben de kıza hamileyim erkek olsaydı eminim benimki de yapardı böyle şeyler altına da imzamı atarım yani, kızım olacak diye üzüldü erkek çok istiyormuş , kızıma rahmetli annemin adını vericem 1 kızım daha olsa o da kendi adını vermemi ister nettt , erkek erkek diye tutturan , Allah’ın verdiğine şükretmeyen kadının adını verir miydiniz siz bebeğinizee

O üye yalan söyleme hastalığı ( mitomani ) olduğunu yazmış.

Öyle mi ? Yine de başka bir yerde okuduğum konu da kaynanasından şikayetçi olan vardı. Yok da değil yani bu olayı normalleştiremeyiz. Dikkatli olalım bilgi için teşekkürler

Son düzenleme:
Verin çocuğunuzu herkes emzirsin o zaman öyle şey mi olur ne kadar normalleştiriyosunuz
Herkes emzirsin demedim. Ama bebek o kadının torunu. Ben bekarım ve çocuğun yok. babaannem beni küçükken birkaç kere emzirmiş ve annem bana bunu söyledi, belki de bu yüzden normal görüyorum. Kendi çocuğum olursa nasıl hissederim bilemem tabii. Ama şu an bana hiç abartılacak birşeymiş gibi gelmiyor hatta komik geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…