Çocuğunuzu emzirmesine izin verir miydiniz !

Bebekte algı bozukluğu olabilir. Ondan süt gelmedi diye sizin memenizi de reddedebilir. Sizin kokunuzu ister, bulamaz. Kucağa gelmeyi reddedebilir belki sonrasında. Meme emzirmek sadece süt vermek değildir. Anne çocuk arasındaki en özel bağdır. Çocuğun ağzı ortalık malı mı gelen memeyi dayasın? Bu ne saçma şeydir böyle. Çocuğun annesi hariç kimseyle böyle bir yakınlık kurması doğru değil. Bence böyle söyleyin

Bence iğrenç bi görüntü

Onların ailesinde sanırım normal bu yani söylemlerinden öyle anladım.

Kadının sütü yok zaten olmasa da ben veririm diyor seviyorum mememde çocuk diyor. Olur anne emzir desem lak diye çıkarıp masaya vuracak diyorum siz ne diyorsunuz yaa !

Bunu benim kendi annem yapmıştı. Kızım beni emmiyordu, henüz vazgeçmeyip çılgınca denemeye devam ettiğim dönemlerdi. Annemin yanında bir gün denerken pat diye kucağımdan alıp ver bir de ben deneyim benimkini tutacak mı deyip ben dur mur derken memesini açıp uzattı çocuğa. Kızım daha dudağına temas ettiği anda kafasını çevirdi, iğrenç bir durum kesinlikle. Ama sanıyorum ki böyle saçma bir fantezileri var büyüklerin.

Kendi annem duysa o da benle aynı tepkiyi verirdi herhalde

Yaşlı başlı kadın dogurmadan nasıl çocugunuzu emzirsin alemsiniz vallaha

Bu konuda makaleler ve basında yer almış haberler var aslında. Süt üretimi sağlanan durumlar mevcut. O yüzden yaş, doğurganlık vb kriterlerine bakılmaksızın bu tür sınır ihlallerinin önüne geçilmeli.

Kendi annem duysa o da benle aynı tepkiyi verirdi herhalde
Kesinlikle tepki verilmesi gereken bir durum. Ben ne olduğunu anlamadan gerçekleşti ve kızım da hiçbir şekilde memeye yanaşmadığı için büyük bir tepki gösteremedim sadece bırak yapma vs diyerek aldım kucağından. Mide bulandırıcı bir şey.

Babaannem de beni emzirmiş, ne var bunda ? Büyütülecek birleş değil ki o kadar!

Aslaaaa izin vermezdim aslaaa.

Böyle şeyleri okudukça yabancı eş secmekle ne kadar doğru bir karar aldığımi bir kere daha anlıyorum . Kayınvalidem bebeğimi kucağına almak için bile benden izin istiyor ki kızım 14 aylık .
Bizimkilerde direk kucağından alır sahiplenir vermez

Babaannem de beni emzirmiş, ne var bunda ? Büyütülecek birleş değil ki o kadar!
Ne alaka ya sacmalamayın
Emzırmek ne demek
Kadın süt vermedıgı hallerde gögüsler cinselliği cagrıstırmazmı ınsan utanır boyle bırsey ıcın
Bellı babannenızın emzırdıgı
Ne demek emzırmek ya iyi mide varmış sizdede

Ben nerden bileyim. Bebektim o zaman, bana annem söylemişti babaannen seni emzirdi diye. Bana da bu yüzden tuhaf gelmiyor

Boş birşey emecekse emziğe alıştırırsınız yani kayınvalide ne alaka?
Manyakmıdır nedir?
Ben olsam emzirmek istiyorsan doğur bir tane derdim.

Ben nerden bileyim. Bebektim o zaman, bana annem söylemişti babaannen seni emzirdi diye. Bana da bu yüzden tuhaf gelmiyor
Banagöre emzirmek süt içirmek için yapılır
Gerı kalanı sapkınlık gıbı bısey
babannende süt varmış demekki
Babanla süt kardeşmi oldun şimdi

Daha once baska konularda dedigim gibi bazi kvler ve bazi buyuk ebeveynler gelinine ya da kizina tasiyici anne muamelesi yapip torunu da kendi dogurdu saniyor, torunun annesi saniyorlar kendilerini. Ciddi ciddi boyle saniyorlar malesef. Gelin veya kizi dogurup bebegi onlarin eline verecek en fazla sut annelik edecek. Bebegin annesini surekli yetersiz hissettirip kendi ustun bebek bakim hunerlerini kendi cocuklarinda sergileyemediklerinden torunda heves almaya calisiyorlar ve biraz da ego tatmini yapiyorlar. Bir de kendilerine de oyle sen ne anlarsin ki dendigi icin ogrendikleri davranisi sergiliyorlar. Ben bu tabloda bebekleri emanet etme fikrini gercekten son care gorurdum. Asiri elzem olmayan tum isleri herseyi ertelerdim. Asla yalniz birakmaz.ancak konuyu cok dillendirmezdim ki inada bindirmesin. Insallah esinizden beklediginiz destegi gorursunuz ama siz yine de bu sorunu dogrudan kv ile cozun, esinizle yeni bir savas cephesi dogurmayin. Kv ile cozme kismina suan etkili bir onerim yok, sadece bunun yarisi kadar sikintilarda bile kocasiyla buyuk problem yasamis biri olarak yaptigim hatadan bu sonuca vardim, paylasmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…