• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuzu emzirmesine izin verir miydiniz !

Benim kv tam erkek torun hastası ya , oğullarının hep kızı var erkek yok ben de kıza hamileyim erkek olsaydı eminim benimki de yapardı böyle şeyler altına da imzamı atarım yani, kızım olacak diye üzüldü erkek çok istiyormuş , kızıma rahmetli annemin adını vericem 1 kızım daha olsa o da kendi adını vermemi ister nettt , erkek erkek diye tutturan , Allah’ın verdiğine şükretmeyen kadının adını verir miydiniz siz bebeğinizee

Ay tabi ki de vermem benim hayatımda ne özel bir yeri olabilir ki kız çocuğu sevmeyen birine üzülmüş bide ay gtm 😀 yeni nesil erkeklere bayılıyorum şuan kız çocuğu için deliriyorlar acayip istiyorlar 😆 hayırlısını verecekse versin Allah'ın işine karışmasınlar gelinlerin yeterince karışıyorlar.

Konuda sütü yok gibi yorumlar olduğu için belirttim.

Hiç çocuk sahibi olmayan ve menopoza giren kadınlar da dahi bir bebeği emzirme eğilimine girdiklerinde süt salgılamaya başladıklarını gösteren çok sayıda çalışma mevcut. Hatta bu olayların bir kısmı haber olarakta yayınlanmıştı.

Asla müsaade etmemenin yanı sıra, "acaba süt gelir mi vb" diyerek dahi kimse böyle bir şeyi denememeli.
Ola bilir evet bin türlü çalışmalar oluyor her konuda.Yinede asla yapılmamalı bir şey Allah bazı kaynanalara akıl fikir versin.

Düşündüm de hangi erkek böyle bir şey yapar Allah aşkına? Annesi kırklanıyor mu banyoda? Seslenir, kadın elini çabuk tutar, çıkar hemen. Çocuk orada ağlayacak, baba her yolu deneyecek, susturamayınca son çare memesini verecek. Hee tamam kesin yaşanmıştır bu. Normalleştirmek için salladığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. 🤣
Benim de sütüm çok gelmiyordu ama hiç böyle olaylar yaşamadık inanasım gelmiyor

Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
MEMESİMİ KAŞİNİYO 🤣 SUT MU VAR EMİZİRSİN BOS MEMEYİ NE DİYE EKİZİRMEYE KALKİYO 😁

Ay tabi ki de vermem benim hayatımda ne özel bir yeri olabilir ki kız çocuğu sevmeyen birine üzülmüş bide ay gtm 😀 yeni nesil erkeklere bayılıyorum şuan kız çocuğu için deliriyorlar acayip istiyorlar 😆 hayırlısını verecekse versin Allah'ın işine karışmasınlar gelinlerin yeterince karışıyorlar.
Ay evet ya eşim de ben de kızımız olsun istiyorduk doktor kız diyince eşim havalara uçtu resmen benden çok sevindi ama saygıdeğer annesi çok üzüldü , ben şuna üzülüyorum rabbim vermiş çok büyük bir mucize buna şükretmek gereken yerde burun kıvırmak ne , ve şuna inanıyorum sen kendindekinin değerini bilmezsen Allah seni sınar ve bu kadının bu tavırları beni üzüyor , ben hep şükrediyorum.. Allahım inşallah kayınvalidemin davranışlarına aldırmaz 😜😜😁

Herkes emzirsin demedim. Ama bebek o kadının torunu. Ben bekarım ve çocuğun yok. babaannem beni küçükken birkaç kere emzirmiş ve annem bana bunu söyledi, belki de bu yüzden normal görüyorum. Kendi çocuğum olursa nasıl hissederim bilemem tabii. Ama şu an bana hiç abartılacak birşeymiş gibi gelmiyor hatta komik geliyor.
Şimdi anlaşıldı çocuğunuz olmadığı için normal gelmiş ama olduğunda inanın asla bu pencereden bakmayacaksınız çünkü bu bir anneye yapılan duygusal şiddet sen yetemiyosun baskısı nerede görsem tanırım

Eski bir konuydu hatırlıyorum kaynanam severken testislerinden bile öpüyor demişti sinir oluyorum diye yaaa evet şok oldum. Biri de görmek istiyor pipisini yazmış cevap olarak da bu verilmiş ya bunlar fake desin biri ne olurrr. Yoksa toprak atın üstüme. Sapık olması için ne yapması gerekiyor daha söyleyin. !
Ya severken testis öpmek ne ya bu insanlar kafayı yemiş gerçekten görüpde napacaksın.Bir şey söylerdimde neyse agzımı bozmuyucam.Çocuk ne örnek alsın böyle tiplerden?😤

Şimdi anlaşıldı çocuğunuz olmadığı için normal gelmiş ama olduğunda inanın asla bu pencereden bakmayacaksınız çünkü bu bir anneye yapılan duygusal şiddet sen yetemiyosun baskısı nerede görsem tanırım
Evet kesinlikle öyle , evet emzirmesi sorun ama altında yatan senin çocuğunu sahiplenme sanki kendi doğurmuş gibi davranmaya çalışma seni adamdan saymama ohooo daha neler sığar buraya 😂

Ya severken testis öpmek ne ya bu insanlar kafayı yemiş gerçekten görüpde napacaksın.Bir şey söylerdimde neyse agzımı bozmuyucam.Çocuk ne örnek alsın böyle tiplerden?😤
İleri zamanlarda erken ergenliğe bile sebep olacak şeyler Allah akıl fikir versin

Evet kesinlikle öyle , evet emzirmesi sorun ama altında yatan senin çocuğunu sahiplenme sanki kendi doğurmuş gibi davranmaya çalışma seni adamdan saymama ohooo daha neler sığar buraya 😂
Kesinlikle öyle yeter ki annelere kendilerini yetersiz hissettirsinler en iyisini onlar bilirler çünkü :)

Ay evet ya eşim de ben de kızımız olsun istiyorduk doktor kız diyince eşim havalara uçtu resmen benden çok sevindi ama saygıdeğer annesi çok üzüldü , ben şuna üzülüyorum rabbim vermiş çok büyük bir mucize buna şükretmek gereken yerde burun kıvırmak ne , ve şuna inanıyorum sen kendindekinin değerini bilmezsen Allah seni sınar ve bu kadının bu tavırları beni üzüyor , ben hep şükrediyorum.. Allahım inşallah kayınvalidemin davranışlarına aldırmaz 😜😜😁
😳

Aynen öyle. Onun bilmem kaçıncı torunu olabilir sizin ilk deneyiminiz istersen 4 kız doğurursun kimse heyecanını çalamaz üzülen insan sevemez de. Kusura bakmasın. Hayırlısı olsun sağlıkla inşallah canım ❤️🧿

Herkes emzirsin demedim. Ama bebek o kadının torunu. Ben bekarım ve çocuğun yok. babaannem beni küçükken birkaç kere emzirmiş ve annem bana bunu söyledi, belki de bu yüzden normal görüyorum. Kendi çocuğum olursa nasıl hissederim bilemem tabii. Ama şu an bana hiç abartılacak birşeymiş gibi gelmiyor hatta komik geliyor.

Süt kardeşliği kabul ediyorsanız, orada çok ciddi ve hassas noktalar olduğunu da göreceksiniz. Birilerinin işgüzarlığı nedeniyle İslam dinine bağlı bir çocuğun ve onun kardeşlerinin hayatlarını dahi etkileyen bir bağ yaratılıyor maalesef.

Ülkemize 1875'te bir marka bebek maması getirmiş bu arada.

Bundan 60-70 yıl önce imkansızlıklar ve bir bebeğin hayatta kalmasını sağlamak için, süt anne yöntemine başvurulmuş olabilir. Ancak günümüz teknolojisi ve imkanlarında böyle bir uygulamaya gerek var mı sizce ?

Sapıklık bu Alt benlikte bu var istediği kadar inkar edilsin ne alaka denilsin. Kişi adını bile koyamıyor ya farkında ya değil yoğun sevgi gösterileri çok sağlıksızdır zaten patolojiktir. Böyle bir ailede büyüyen insan da sağlıklı olmuyor haliyle.

Sapıklık dışında çocuğun annesi gibi hissetme de var. Ben artık annem diyenlere kızan gelinlere ara da ağızdan kaçabilir ne olacak diyordum da haklılarmış iyi niyetli olmamak lazım. 😆 İktidar gölge kabul etmez. 👑😆🚨

Süt kardeşliği kabul ediyorsanız, orada çok ciddi ve hassas noktalar olduğunu da göreceksiniz. Birilerinin işgüzarlığı nedeniyle İslam dinine bağlı bir çocuğun ve onun kardeşlerinin hayatlarını dahi etkileyen bir bağ yaratılıyor maalesef.

Ülkemize 1875'te bir marka bebek maması getirmiş bu arada.

Bundan 60-70 yıl önce imkansızlıklar ve bir bebeğin hayatta kalmasını sağlamak için, süt anne yöntemine başvurulmuş olabilir. Ancak günümüz teknolojisi ve imkanlarında böyle bir uygulamaya gerek var mı sizce ?
Ben detaya girmedim ki! Bu kadar derin düşünmüyorum bu konuyu. Süt kardeşlik falan beni ilgilendirmez. Sadece bir nineciğin kendi toruncağızını emzirmek istemesi bana kesinlikle pedofili veya sapıklık gibi gelmiyor. Bunu abartıp, hakaret edip kadının üstüne gidilmesine gerek yok. Böyle düşünüyorum. Değiştiremem ki ! 💅🏻

Ne bileyim ben. Annem bana anlatırken öyle hissettirmedi. Ben de hiç o gözle bakmadım. Sadece tatlı ve komik buldum. Ama babaannem sapık veya pedofili değil bunu söyleyebilirim. 🙃

Ben detaya girmedim ki! Bu kadar derin düşünmüyorum bu konuyu. Süt kardeşlik falan beni ilgilendirmez. Sadece bir nineciğin kendi toruncağızını emzirmek istemesi bana kesinlikle pedofili veya sapıklık gibi gelmiyor. Bunu abartıp, hakaret edip kadının üstüne gidilmesine gerek yok. Böyle düşünüyorum. Değiştiremem ki ! 💅🏻
Lütfen detaylara bakın. Süt kardeşlik sizi ilgilendirmiyor olabilir ancak ilgilendiren birinin konuyu hafife alması ihtimaline de yol açmamak lazım.

Lütfen detaylara bakın. Süt kardeşlik sizi ilgilendirmiyor olabilir ancak ilgilendiren birinin konuyu hafife alması ihtimaline de yol açmamak lazım.
Kadının memesinden süt gelmiyorsa süt kardeşlik falan olmaz ki!

Kafamı taşlara vurucam ayyy 😪🫠 cinsellikle ilgili sorunları olan insanlar böyle bak çok tehlikeli biri. Burda gerçi testislerinden öpeni de duymuştuk oğlu bile birşey demiyordu bunun adı TACİZ...!!
Çişini içerim senin diyor. Nolacakmış diyor. Koca pipili yavrum öperim yerim bile senin o pipini diyor.

Back
X