- 19 Nisan 2019
- 3.041
- 8.593
- 158
ayy bu kadin siz yokken memelerini cocuklarin agzina tikacakmış gibi geliyo banaAnne diyorum emzirdim demen için süt gelmesi lazım diyorum seninki oyalama olur neden emzik vermedin diyorum hayır ben emzirdim emziririm kimsede bana karışamaz diyor.
Ee daha önce kaç kez yapmış işteKonuştum akşam. Annem çok dengesiz bir kadın yapmaz öyle şey cesaret edemez sen canını sıkma dedi. Kendisi de konuşacak böyle düşüncelerden çık diye.
Sütüm olsa emzirirdim demiş zaten ben mi yanlış anlıyorum
Bunu diyerek ağız yoklamış bence. Ay sütün olmasa da ver memeyi ağzına oyala denir diye beklemiş. Daha önce yapmışlığı da varmış yani akraba çocuklarına. İyi niyetli değil yani.
Ben uygun bulmuyorum. Kendi babasi amcasi halasi ile süt kardeş oluyorlar.Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
Bu üye, kendisiyle aynı düşünmeyen kişilere " teyze" yazarak cevap veriyor, güya kendisi gencmis, insanları yaşından vuracağını sanıyor.
Zaten bu zihniyetle genc olsa ne olur. Açtığı bir konuda gelinlerine hizmet ettiklerinden dem vurmuştu. Gelin kırk yas8ndan büyükmüş iki de bir bunu vurgulamış.gelin hiç iş yapmiyormus ,bunları eziyormus
Anlaşılan kadın kendini savunan biriymiş. Kvye hizmet edilir ,es ailesiyle iyi olmak zorundaymışiz, kv konularına yaptığı yorumlar bunlar.yani bu zihniyetle genc olsa ne olur.seviye yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?