- 23 Ağustos 2012
- 50.603
- En iyi cevaplar
- 1
- 235.175
- 898

Bence iğrenç bi görüntü
++++
++++
Ben de kabul etmezdim, duz manyaklik. Goruntu zaten acaip KV burusuk memesini torununa dayamaya calisiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence iğrenç bi görüntü
Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
Hmmm babaanneniz sizi emzirdiyse tamam o zaman sıkıntı yok.Babaannem de beni emzirmiş, ne var bunda ? Büyütülecek birleş değil ki o kadar!
İyi sizinkileri de emzirsinler. Sapkın ruhlu insanlar sizi !Babaannem de beni emzirmiş, ne var bunda ? Büyütülecek birleş değil ki o kadar!
senden geçmiş artık anne, oğlunu da torunlarını da ben emziriyorum diyin
Hanımlar babaannesi Zuhal’i de emzirmiş. Öyleyse dağılabilirsiniz.Hmmm babaanneniz sizi emzirdiyse tamam o zaman sıkıntı yok.
Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
Annem diye seviyor. Ve çocuklarıma benşm hitap ettiğim bazı özel sözcükler var O da onları kullanıyor.
Doktor kontrollerim var evde bırakmak zorundayım. Düşünüyorum doktordan gelmişim ve bana biliyor musun emzirdim diyecek diye.
Neden bu kadar büyük tepki verdiniz? Bana o kadar büyütülecek birşeymiş gibi gelmedi sadece. Bunun benim sapkın olmam ile ne alakası var ki? Sakin olun lütfenİyi sizinkileri de emzirsinler. Sapkın ruhlu insanlar sizi !
Ee ne var bunda?Hanımlar babaannesi Zuhal’i de emzirmiş. Öyleyse dağılabilirsiniz.
Emzik tercih ederim dersinKadının sütü yok zaten olmasa da ben veririm diyor seviyorum mememde çocuk diyor. Olur anne emzir desem lak diye çıkarıp masaya vuracak diyorum siz ne diyorsunuz yaa !
Yahu süt yoksa emzirmez yaa emzik diye bişi varKadın diğer torunlarını emzirmiş süt olmasa emme refleksi ile almışlar emzik gibi yine veririm diyor kadına anlamıyosunuz heralde. Ayrıca sütü olsa çocuklar babasıyla süt kardeş olur biraz akıl mantık lütfen süt anne kimler olur kimler olamaz öğrenin sonra akıl verin millete
Sapıkça bir durumu sizin aileniz yaptı diye normal olmuyor.Neden bu kadar büyük tepki verdiniz? Bana o kadar büyütülecek birşeymiş gibi gelmedi sadece. Bunun benim sapkın olmam ile ne alakası var ki? Sakin olun lütfen![]()
Cıldırcam ya ne demek sevıyorum mememde cocukKadının sütü yok zaten olmasa da ben veririm diyor seviyorum mememde çocuk diyor. Olur anne emzir desem lak diye çıkarıp masaya vuracak diyorum siz ne diyorsunuz yaa !
Neden bu kadar büyük tepki verdiniz? Bana o kadar büyütülecek birşeymiş gibi gelmedi sadece. Bunun benim sapkın olmam ile ne alakası var ki? Sakin olun lütfen![]()
Haklısınız babannede pedofılılik sizde de biraz milf severlik sanırım.. O yuzden ne var bunda.Ee ne var bunda?
Daha ne desin senin memelerini keser eline veririm mi desinsiz neden bu kadar sakin kaldınız ki? kvnizin çocuklara bakmasını istiyorsunuz ve gitmesin diye mi bu saçmalığa bu kadar ılımlı cevaplar veriyorsunuz ?
Yahu süt yoksa emzirmez yaa emzik diye bişi var
Ama başkaYaaa emzirmek bebeğe memeyi tutturmak kolay bir şey mi sanki ya resmen saçma sapan konuşmuş. İlk zamanlark hatırlıyorum da sürekli yaralar süt gelmemesi vs. Neyine bu kadar meraklı bu büyükler bu kadar insanın canını sıkıyorlar ben anlamıyorum herkes yerini bilse dünya ne kadar güzel bir yer olacak .