Çocuğunuzu emzirmesine izin verir miydiniz !

Bunu çoğu kv söylüyor amaçlarını çözemedim.
Kız kardeşime kv aynısını demişti ben emziriyim sen uyu onun karnı tok meme istiyor diye.
Kız yerinden fırladı duymamış olayım one saçmalık sakın dedi.
ne var canım ben şimdi emzirsem süte gelirim dedi
Dıdısının dıdısı torununu emzirmiş annesi terk etmiş cocuguda kadın süte gelmişmiş övünerek anlatmıştı.

Ayy ne hadsiz ama ya bu nasıl kelime

bunu sapıklık olarak yorumlayan asıl sapığın ta kendisi olmasın sakın

Seri dislike alınca kudurdun galiba Seni Allah'a havale ediyorum. Burda sana güzel laflar ederdim de sapık ailede büyümedim senin gibi çoook şükür normal gören sizsiniz. !

Ben sallamadığıma yemin edebilirim ama sen bunu salladığıma yemin edebilir misin?

Arkadaşlar bunu eleştiren ben ve konu sahibi hatta herkes sapıkmış konuda eleştiri alınca iftiralara geçtiler hayatımda her zaman kendim gibi yetişkin erkeklerleee tatmin olan biriyim Zuhalin Cemberleri senin gibi feleğin çemberinden geçmedim ya kusura bakma.

Seri dislike alınca kudurdun galiba Seni Allah'a havale ediyorum. Burda sana güzel laflar ederdim de sapık ailede büyümedim senin gibi çoook şükür normal gören sizsiniz. !
Kudurmak mı? bu siteyi çok ciddiye almayın. Bu konuyu abartan herkes sapıkğın ta kendisidir. NET ! Bir babaanne kendi torununu emzirmek istemesi onu sapık veya pedofili yapmaz. Ama onun böyle bir insan olduğunu düşünen gerçek “SAPIKLARI” yani bu konudakileri yapar. Hepiniz kaynananızı kıskanan sapıklarsınız. güle güle teyzeler… Sapık düşüncelerinizle sizlere iyi akşamlar diliyorum.

Belli oluyor kimin teyze olduğu 20 küsür yaşında çıtırım ağlaaa sapık babaannenle otur oturduğun yerde.

Kadının memesinden süt gelmiyorsa süt kardeşlik falan olmaz ki!
Yahu susayım susayım dedim de yani gerçekten şaka mısınız yaa ? 9 ay karnımda taşıdığım çocuğa kv annem diyor emzirmek istiyor oldu olacak kp de babam diye sevsin. Halası madem annem emzirdi bende emzirecem desin.
Ben kimim ?
Neyim ?
Neciyim ?
Hani benim otoritem ?
Yani 2 aylık çocuğa bu kadar müdahele olursa ilerde doğabilecek sıkıntıları düşünemeyecek birisiniz yolun çoook başındasınız.
Öğretmenim, ayrıca çocuk eğitimi olsun, emzirme eğitimi olsun yani ebeveynlik üstüne birçok kez seminerlere gittim. Hiçbiri bu yaşadığım şeyi nomal görmüyor. Bu tamamen psikolojik bir sıkıntı diyor. Siz kalkmışsınız ton ton ninemiz acıcık ucundan versin nolacak diyorsunuz.
Bana göre sapkınlık, cahillik.
Ki çoğu kadına göre ya da anneye göre yanlış !

Herkes sapık. Sen doğrusun.

Hadi canım hadi

bunu sapıklık olarak yorumlayan asıl sapığın ta kendisi olmasın sakın
Üzgünüm ama bu sapkın bir davranış insan fıtratına aykırı. Babaneniz ne amaçla sizi emzirmiş? Sizin menfaatinize bir durum yokken tamamen kendi saçma düşünceleri kabul etmesenizde bu istismardır. Babanen ve annen aynı zamanda doğum yapsa emzikli bir kadın olsa cahillik yapmış denemiş desek bi nebze , ki bu durumda babanla süt kardeşsin.
Biz bebeğe penisi emdiren pedofili baba vakalarıda gördük , bir bebek annesi dışında asla ama asla emme refleksini başka bir amaçta nesnede kullanamaz. Sadece süt anne gereken durumlarında uygun kadın bulunur bu kadar ondada süt annelerin ne zaman doğum yaptıkları dikkate alınır. Size tatlı ve sevimli bir anı olarak aksettirilen şey üzgünüm ama iğrenç bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…