- 1 Eylül 2021
- 4.815
- 18.422
- 158
Yok yok olmaz birşey, burda da olmazmış da işte bizi bulduİntergen’de yaptırdık biz, inşallah öyle bir şey gelmez başımıza, nasıl dayanırım daha fazla zamana bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok olmaz birşey, burda da olmazmış da işte bizi bulduİntergen’de yaptırdık biz, inşallah öyle bir şey gelmez başımıza, nasıl dayanırım daha fazla zamana bilmiyorum
Öyle çok hayallerim var ki. Hele sonucum güzel gelsin. Çoook insan çoook hayvan sevindireceğim. Kendimi yeniden doğmuş gibi hissedeceğimYok yok olmaz birşey, burda da olmazmış da işte bizi buldu
Gelecek insalalh canım ama o zamana kadar kendini rahatlatacak birşeyler bulmalısın inan bana bu şekilde daha hızlı geçecek hem senin hemde oğlunun iyiliği için bazen biliyorum herşey kötü olacakmjs gibi geliyor defalarca yaşadım çok karanljga düştüm ama inan geçiyor . Hamilelik bir bilinmezlik hele doktorlar olasiliklarj saydikca insan kendini çaresiz hissediyor ama burda da kendi tanidiklarimda o kadar çok duydum ki bir teşhisin yanlış çıktığını olabilir diyorlar ve ihtimalleri araştırıyorlar bak Ekim annelerinin yüzde doksanı aynı şeyleri konuştu o yüzden o gün gelene kadar kendini üzmek yerine sakince geçir canımAmin papatyam amin, ne yapacağımı şaşırdım hiçbir şey fayda etmiyor. Yetiştirmem gereken işlerim de var sürünüp duruyorum sadece. Ah sonuç gelse artık, görsem negatifi.
Sonuç çıktı mı diye her gün gelip konuna bakıyorum, bizi habersiz bırakma olur mu?Öyle çok hayallerim var ki. Hele sonucum güzel gelsin. Çoook insan çoook hayvan sevindireceğim. Kendimi yeniden doğmuş gibi hissedeceğim
Bu neki yaptiklarini anlatsam.Allaha havale ettim ben onlari çıkarttım hayatimdan komple hepsini ama her şekilde bulaşır boyle insanlar.Sagolasin kızım dogdu 14 yaşına geldi bileEpey bir sövesim geldi ama seni daha da yükseltmeye hic gerek yok. Kan donduran cinsten tam. Umarım saglikla kucagina alirsin ve bu olay o tiksinc kadını hayatindan cikarmana iyi bir vesile olur.
Mutlaka etiketlerim canım merak etme.. daha çok var maalesefSonuç çıktı mı diye her gün gelip konuna bakıyorum, bizi habersiz bırakma olur mu?
güzel düşüncenizden öperimm yaa... içinizi ferah tutun lütfen.karnınıza ağrı girecek kadar yaşadığınız stres bebeğinizi kötü etkileyebilir. ayrıca bu dünyada her şey insan için, hepsi bir sınav ya da bir ders. güzel komedi filmleri açın izleyin üzmeyin,sıkmayın canınızı. ben şantiyedeyim Rusyada, -30 derecedeyiz şu an ve 2 aylık bebek köpekler var 15 tane. bugün onları size ve bebeğinize niyet ederek besleyeceğim.Öyle çok hayallerim var ki. Hele sonucum güzel gelsin. Çoook insan çoook hayvan sevindireceğim. Kendimi yeniden doğmuş gibi hissedeceğim
İnşallah her girdiğimde konuna bakiyorum Allah yardımcın olsun canım cok güzel sonuçlar çıksınKızlar genetik merkezine sordum, bu hafta sonuna doğru sonuç netleşir dediler
Demek beklediğim kadar uzun sürmeyecek
Çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlarla döneceğim buraya
Ağlama bak lütfen olabildiğince sakin kalmaya çalış ben seni çok iyi anlıyorum çok ama çok zor beklemek. Sen sakin ol ki oğluş hissetmesin.Ben çok kötüyüm arkadaşım, inan dayanamıyorum. Çevremde bir iki kişi dışında söylenenler canımı daha da fazla yakıyor. Cidden dayanamıyorum. Gidip kapılarında mı yatayım, çıksın bu sonuç. Ne yapayım bilmiyorum. Oğlumun montunu almıştım. Ona bakıp ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum.
İkili tarama sonucum ilk görsel dörtlü tarama sonucum ikinci görsel. Her şey iyiydi. Üç tane soft marker çok fazla değil mi, nasıl oldu böyle…
tugcemma K KIR PAPATYASII hakkim vasfiye teyze TheDandelion ve şu an sayfalardan bulup etiketleyemediğim tüm güzel kadınlar selam olsunKIZLARRRRR SONUCUM TEMİZ GELDİ
Bebeğim sağlıklı
Desteklerinize sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
Kalbiniz gibi tüm yaşamınız da güzel olsun
Ailemle görüşüp kutladıktan sonra detaylar için yeniden yazacağım raporu vs merak eden olursa diye
Sevgiler
Ahh o kadar sevindim ki gelip gelip konuya bakiyordum. Tahmin de ediyordum 2li guzel 4lu guzel ah su doktorlar illa panik yaptiracak. Allah saglikla kucagina almani nasip etsin oglusunun.KIZLARRRRR SONUCUM TEMİZ GELDİ
Bebeğim sağlıklı
Ailemle görüşüp kutladıktan sonra detaylar için yeniden yazacağım raporu vs merak eden olursa diye
Sevgiler
Cok sukur , Cok sevindimtugcemma K KIR PAPATYASII hakkim vasfiye teyze TheDandelion ve şu an sayfalardan bulup etiketleyemediğim tüm güzel kadınlar selam olsun
KIZLARRRRR SONUCUM TEMİZ GELDİ
Bebeğim sağlıklı
Sevgiler