çocuğumun riskinden (kötü durumundan) bile beslenen kv

KIZLARRRRR SONUCUM TEMİZ GELDİ

Bebeğim sağlıklı

Desteklerinize sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsınız

Kalbiniz gibi tüm yaşamınız da güzel olsun 💓

Ailemle görüşüp kutladıktan sonra detaylar için yeniden yazacağım raporu vs merak eden olursa diye

Sevgiler 🙏❤️
Süperr bir haber bu Gözünüzaydın Çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Loudercım nasıl sevindim biliyor musun? Allah bebeğinle güzel bir ömür nasip etsin canım. Cinsiyet de belli olmuştur bu test ile ❤️😍😍
Cinsiyet epeydir belliydi kuzu, erkek 👨

Nasılsınız canım kadınlar,
Ben tahmin edeceğiniz gibi çok iyiyim. Saçma şeylere hiç üzülmüyorum artık. Sadece şaşırmakla yetiniyorum. Dün güzel haberi aldık, eşim kız kardeşine haber verdi. Annesi aradı ama açmadı.
Akşamına kız kardeşi bir şey konuşmam lazım abi dedi. Biz de zannettik annesiyle barıştırmaya çalışacak shsjdkf ne kadar safız :KK70:
Açtık telefonu, başladı görümce hanım ben artık çalışmayacağım, anneme ve kardeşime bakamıyorum çok zorlanıyorum, ne olacak böyle bir akıl ver vs vs

Haberi alalı daha 3 saat olmuştu. Tam 3.5 saat telefonda tartışıp durdular. Direkt söylemiyor ama sen bak demeye getiriyor. Eşim de yüz vermedi hiç :KK70:
Vallahi inanamıyorum, bari bekleyin bi sevincimizi yaşayalım da öyle karıştırın ortalığı yahu..

Ben tahmin edeceğiniz gibi çok iyiyim. Saçma şeylere hiç üzülmüyorum artık. Sadece şaşırmakla yetiniyorum. Dün güzel haberi aldık, eşim kız kardeşine haber verdi. Annesi aradı ama açmadı.
Akşamına kız kardeşi bir şey konuşmam lazım abi dedi. Biz de zannettik annesiyle barıştırmaya çalışacak shsjdkf ne kadar safız :KK70:
Açtık telefonu, başladı görümce hanım ben artık çalışmayacağım, anneme ve kardeşime bakamıyorum çok zorlanıyorum, ne olacak böyle bir akıl ver vs vs

Haberi alalı daha 3 saat olmuştu. Tam 3.5 saat telefonda tartışıp durdular. Direkt söylemiyor ama sen bak demeye getiriyor. Eşim de yüz vermedi hiç :KK70:
Vallahi inanamıyorum, bari bekleyin bi sevincimizi yaşayalım da öyle karıştırın ortalığı yahu..
Siz umurlarında değilsiniz ki sevinciniz ile ilgilensinler. Aile demeye bin şahit ister. Herkes birbirini gondiklemenin peşine düşmüş. Altta kalanın canı çıkıyor.

Yüzsüzlükte bir dunya markasi tum aile. İnsallah esin bu garabetlere taviz vermez.

KIZLARRRRR SONUCUM TEMİZ GELDİ

Bebeğim sağlıklı

Desteklerinize sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsınız

Kalbiniz gibi tüm yaşamınız da güzel olsun 💓

Ailemle görüşüp kutladıktan sonra detaylar için yeniden yazacağım raporu vs merak eden olursa diye

Sevgiler 🙏❤️
Çok sevindim, o kadar sevindim ki mesajı görür görmez ohh çektim! Evladınla beraber sağlıklı ve çok uzun bir ömrün olsun, tüm güzellikler seni ve güzel aileni bulsun. Sevgiler, çok öpüyorum 🙏🏻

Siz umurlarında değilsiniz ki sevinciniz ile ilgilensinler. Aile demeye bin şahit ister. Herkes birbirini gondiklemenin peşine düşmüş. Altta kalanın canı çıkıyor.
Yahu bi otur soluklan yeğenim diyesimiz geldi. Tutmuş diyor ki ben yapmayayım sen yapma annemle kardeşim intihar edecek. Eşim de “çalışmak yerine intiharı seçmek.. enteresan bir seçim halbuki o kadar da zor değil çalışmak” dedi :KK70:

Yahu bi otur soluklan yeğenim diyesimiz geldi. Tutmuş diyor ki ben yapmayayım sen yapma annemle kardeşim intihar edecek. Eşim de “çalışmak yerine intiharı seçmek.. enteresan bir seçim halbuki o kadar da zor değil çalışmak” dedi :KK70:
Aman merak etmeyin zaten, canını çalışıp yorulmayacak kadar çok seviyor onlar.

Çok geçmiş olsun

Allah kimseyi evlatla sınamasın hastalık vs zor insan üzülüyor

Burda ben tanımam etmem sizi ama aklımda yer etti

Kv nin kendi canı kanı hakkında böyle densiz konuşması yenilir yutulur değil

Ama siz bebeğinize odaklanın geçmiş olsun

Çok ilginçler gerçekten.
Peki neden bakması gerekiyor ki annesi ve kardeşine özel bir durumları mı var?
Hastalık vs..

Çok ilginçler gerçekten.
Peki neden bakması gerekiyor ki annesi ve kardeşine özel bir durumları mı var?
Hastalık vs..
Kardeşi 18 yaşında epilepsisi var ama ilacını aksatmalarından ötürü son 5 yılda bir kez kriz geçirdi sadece. Annesi tamamen sağlıklı 49 yaşında. Eşim 13’ünden beri çalışıyor.

Kardeşi 18 yaşında epilepsisi var ama ilacını aksatmalarından ötürü son 5 yılda bir kez kriz geçirdi sadece. Annesi tamamen sağlıklı 49 yaşında. Eşim 13’ünden beri çalışıyor.

İnşallah eşiniz taviz vermezde evinize çöreklenmezler.

Annem 65 yaşında kadar çalıştı. Bıraksak şimdi bile çalışacak ama sağlığı el vermiyor artık. 49 yaşında bir kadın taşı sıksa suyunu çıkarır. Kalkıp kimse ona ağır iş yapsın demiyor bi çocuk baksın mesela ( hoş kendi torununa bu lafları eden biri elalemin çocuğuna nasıl baksr diye düşünüyorum da vaz geçtim bu fikirden)
Yani illa ki bi iş bulur yapacak kendine göre istedikten sonra zor değil.

Çok yakın arkadaşım epilepsi hastası gayet de güzel bir iş hayatı var. Sosyal hayatı da ha keza öyle. Yani ben hastayım diyerek kendini soyutlamıyor kaldı ki epilepsi düzenli ilaç kullanımında hayat standartları çok yüksek olan bir hastalık.

Siz de taviz vermeyin doğmamış yavrunuza bunları diyen bir kadın evinize gelse neler yapmaz. Sakın diyeyim. Çekirdek aileniz ile mutlu bir hayat dilerim size ♥️

İnşallah eşiniz taviz vermezde evinize çöreklenmezler.

Annem 65 yaşında kadar çalıştı. Bıraksak şimdi bile çalışacak ama sağlığı el vermiyor artık. 49 yaşında bir kadın taşı sıksa suyunu çıkarır. Kalkıp kimse ona ağır iş yapsın demiyor bi çocuk baksın mesela ( hoş kendi torununa bu lafları eden biri elalemin çocuğuna nasıl baksr diye düşünüyorum da vaz geçtim bu fikirden)
Yani illa ki bi iş bulur yapacak kendine göre istedikten sonra zor değil.

Çok yakın arkadaşım epilepsi hastası gayet de güzel bir iş hayatı var. Sosyal hayatı da ha keza öyle. Yani ben hastayım diyerek kendini soyutlamıyor kaldı ki epilepsi düzenli ilaç kullanımında hayat standartları çok yüksek olan bir hastalık.

Siz de taviz vermeyin doğmamış yavrunuza bunları diyen bir kadın evinize gelse neler yapmaz. Sakın diyeyim. Çekirdek aileniz ile mutlu bir hayat dilerim size ♥️
Çoook teşekkür ederim öncelikle ❤️

Eşim Allah bozmasın mantıklı bir insan. O açıdan korkum yok çok şükür.
Biz zaten yardım ediyorduk hem de ciddi düzeyde ediyorduk. Ama buna rağmen sürekli huzurumuzu kaçırdılar. Boşan diye eşime baskı bile yaptılar, babamı arayıp bağırıp çağırdılar “oğlumuzu gönderin” diye. Yapmadıklarını bırakmadılar yardım etmemize rağmen. Biz de yardımı kestik. Şimdi acındırmalar başladı işte.

Sonucu gördüm çok şüküüüüürrr ❤️ Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Sitecek dua ettik valla 😁

Sonucu gördüm çok şüküüüüürrr ❤️ Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Sitecek dua ettik valla 😁
Güzel kalplerinizden gelen dualar sizlere dönsün inşallah, benim yüzüm güldü bu konu daha sonrakilere ışık olsun. Üç tane belirtiden bile temiz çıkabiliyor 💃🏻

X