çocuğumun riskinden (kötü durumundan) bile beslenen kv

Nasıl sevindim, sağlıkla büyütün bebeğinizi. Allah anne ve babasını başından hiç eksik etmesin :KK200:
KIZLARRRRR SONUCUM TEMİZ GELDİ

Bebeğim sağlıklı

Desteklerinize sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsınız

Kalbiniz gibi tüm yaşamınız da güzel olsun 💓

Ailemle görüşüp kutladıktan sonra detaylar için yeniden yazacağım raporu vs merak eden olursa diye

Sevgiler 🙏❤️

Ay çok sevindim sizin adınıza. 😍💙💙💙🙏 Sağ salim kucağınıza almayı mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin Allah 😌💙🙏

Çoook sevindim ikiniz adina❤Sağlıkla afiyetle kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah🙏:nazar:Bebiş mutlulukla huzurla gelsin❤

Bebeğim sağlıklı

Ailemle görüşüp kutladıktan sonra detaylar için yeniden yazacağım raporu vs merak eden olursa diye

Sevgiler 🙏❤️
OHHH bir derdim varda göbek attıran bize tek konu.
Maşallah bebeğe

Bebeğim sağlıklı

Sevgiler 🙏❤️
Yeaaaaa akkım bu konudaydı
Çok sevindiiiim

Bebeğim sağlıklı

Sevgiler 🙏❤️
Yaaa çok sevindimmm elim titredi konuya girerken SAĞLIKLA kucağına al sağlıkla büyüt😍😍

Ayyy gözünüz aydın çok sevindim 💕

Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın. Sağlıkla sıhatle kucağınıza alın inşallah 💕

Kimseyi ama kimseyi kafanıza takmayın hamilelik sürecinde.
Duymayın görmeyin muhatap bile olmayın.
Çok güzel bir hamilelik geçirin. Yavrunuzu da hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın inşallah

tugcemma tugcemma K KIR PAPATYASII hakkim hakkim vasfiye teyze vasfiye teyze TheDandelion TheDandelion ve şu an sayfalardan bulup etiketleyemediğim tüm güzel kadınlar selam olsun ❤️

çok çok sevindim, gözünüz aydın :halay: . şimdi geriye kendinize daha iyi bakmak, hep mutlu bir gebe olmak ve sağlıkla kucağınıza almak kaldı.

kayınvalideniz kibarlığa gerek yok kaynananız da umarım kendi kötü düşüncelerinde boğulur. cadı kadın. hep deirmbiri sizi sinir ettiğinde yüzünüzde alaycı bir gülümseme olsun, alay edin ynai ve içinizden ya da dışınızdan sevdiğiniz bir şarkıyı mırıldanın :)

Kayinvalideniz kötü. Kalbi kötü. Benimki de aynısı başımıza birşey gelsin diye bekler durur. Hep kendine yorar bunu. Kendisi evliya çünkü kendini de öyle görür. Kızım çok geç konuştu en basiti. Biz kaynanamı uzdugumuz için Allah bize ceza vermiş o yüzden konusamiyormus. Kızım az buçuk üstün zekalı çıktı su an da kendine yoruyormus mesela onun üstün genlerinden dolayı :)) Üzme sebebimiz aynı apartmandan taşınmak bu arada kendisine sabredememek daha fazla. Sürekli beddua eder durur. Yıllardır görüsmuyorum kafam çok çok rahat. Bosverin ona o kötü kalbiyle yaşamak en büyük ceza Rabbim hayırlısıyla evladinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

çok geçmiş olsun canım. sağlıkla doğsunlar inşallah. çok sevindim.:KK200:

X