Loudercım nasıl sevindim biliyor musun? Allah bebeğinle güzel bir ömür nasip etsin canım. Cinsiyet de belli olmuştur bu test iletugcemma K KIR PAPATYASII hakkim vasfiye teyze TheDandelion ve şu an sayfalardan bulup etiketleyemediğim tüm güzel kadınlar selam olsun
KIZLARRRRR SONUCUM TEMİZ GELDİ
Bebeğim sağlıklı
Desteklerinize sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
Kalbiniz gibi tüm yaşamınız da güzel olsun
Ailemle görüşüp kutladıktan sonra detaylar için yeniden yazacağım raporu vs merak eden olursa diye
Sevgiler
Çok ama çok sevindim şükürler olsun, sağlıkla al kucağına bebeğini inşallahtugcemma K KIR PAPATYASII hakkim vasfiye teyze TheDandelion ve şu an sayfalardan bulup etiketleyemediğim tüm güzel kadınlar selam olsun
OHHH bir derdim varda göbek attıran bize tek konu.KIZLARRRRR SONUCUM TEMİZ GELDİ
Bebeğim sağlıklı
Ailemle görüşüp kutladıktan sonra detaylar için yeniden yazacağım raporu vs merak eden olursa diye
Sevgiler
Yeaaaaa akkım bu konudaydıKIZLARRRRR SONUCUM TEMİZ GELDİ
Bebeğim sağlıklı
Sevgiler
Yaaa çok sevindimmm elim titredi konuya girerken SAĞLIKLA kucağına al sağlıkla büyütKIZLARRRRR SONUCUM TEMİZ GELDİ
Bebeğim sağlıklı
Sevgiler
tugcemma K KIR PAPATYASII hakkim vasfiye teyze TheDandelion ve şu an sayfalardan bulup etiketleyemediğim tüm güzel kadınlar selam olsun