Çocuğumu, eşimin ailesiyle görüştürmek istemiyorum

Konu sahibiyle eşinin ailesi kanlı bıçaklı olsa da; torunları kendi oğullarının çocuğu olduğu için görmek istemeleri çok normal değil mi? Eş ailesini cezalandırmak için kendi çocuğunu kullanmaktan başka birşey değil bu
Kendi adıma hiç kimseyi cezalandırdığımı düşünmüyorum.

Beni üzen insanların minicik bebeğe olan sevgisine,özlemine inanmıyorum.

Neyini seviyorlar mesela?
Beraber sohbet edemezler,oyun oynayamazlar,bebek zaten yabancılar…

Karşıdan karşıya mı kucağımda sevsinler işte.

Eşimin ailesiyle en son çok ciddi kavga ettik. Annesi, babasını evime çağırarak üstüme saldı, vuracaktı. Annesi aileme , bana hakaretler etti. Evimde eşime boşan nolur diye yalvardı. Çocuğunu alırım dedi. Neredeyse namusuma varacak kadar( kocamda gözün yok) hakaretler etti. Ben karşılık vermedim. Yuvamı yıktın Allah korkun yok mu dışında cevap vermedim.

3 yıldır sürekli onlar yüzünden kavgalar ettik , aile huzurumu koruyamadım.

Sürekli hayatımızla ilgili şeylere müdahale ettiler. Her seferinde aramız kötü olmasın diyerek evlerine gittim, affettim uzatmadım.

Eşime karşı da çok doluyum zaten. Zar zor idare ediyorum şimdilik ( bir şeyleri değiştirdiği özetle artık aklı başına geldiği için) evliliğime son bir şans verdim.

Henüz çok yeni oldu bunlar, bende biliyorum evli kaldığım sürece eşim olacağın ailesini asla silemeyeceğim. Ama kesinlikle yüzlerini görmeye tahammül edemiyorum. Evliliğimi kendi keyifleri için oyuncak ettiler. Bizi hiç bir zaman düşünmediler şimdi benim emek verdiğim çocuğu torunum diyerek sevmelerini içim almıyor.

Eşim çocuğu götürmeyi teklif etti. Elim ayağım titredi. Artık bıktım bu konulardan. Kendi ailemizi düşünelim mutlu olalım istiyorum. Hayır dedim ama bunun çözüm olmayacağını biliyorum.

Kapım açık görmek isteyen gelsin dedim, sizce ne yapabilirim böyle şeyler yaşayan var mı ?
Okumadım başlığa istinaden yazıyorum öyle bir hakkın yok.Aynisini eşin yapsa senin ailene karşı ortalığı yıkarsın!

Kendi adıma hiç kimseyi cezalandırdığımı düşünmüyorum.

Beni üzen insanların minicik bebeğe olan sevgisine,özlemine inanmıyorum.

Neyini seviyorlar mesela?
Beraber sohbet edemezler,oyun oynayamazlar,bebek zaten yabancılar…

Karşıdan karşıya mı kucağımda sevsinler işte.
Yazdıklarınızdan (benim yazdığımı alıntıladığınız dahil) anladığım bu

Bir şey sorabilir miyim yanlış anlamayın.

Neden bir çocuğun babaanne-dede sevgisine ihtiyacı var?

Yokluğu nasıl bir sıkıntı oluştur?

Benim kayınvalide sorunum yok ama anneanne-dede yok.

Yoksa da yok yani ne yapabilirim?

Bir çok arkadaşım var,babaanne ile hiç görüştürmeyen çok rahatlar.

Ben de ergenlik döneminden sonra babaannemi dedemi hiç görmedim cenazelerine bile gitmedim hiç bir sıkıntım yok çok şükür.
Ay ne ihtiyaçları olcak Allah aşkına.
2 çocuğum var.
Beni sevmediklerinden onları da sevmediler çocuklarımda onları sevmiyor.
Adlarını bile anmıyorlar.
Çocuk bile anlıyor sevildiği yeri.
Bizimkiler deccal anam uzak dursunlar daha hayırlı bence.

Yazdıklarınızdan (benim yazdığımı alıntıladığınız dahil) anladığım bu
Belki de ben yanlış aksettirmiş olabilirim.

Ben anaç bir kadın değilim kendi çocuğumdan başka bir çocuğu göreyim diye yanıp tutuşmam mesela.

Kocamın yeğenlerini ve kendi yeğenlerimi severim ama onları görmemek dert değil benim için.

Kendi aileleriyle beraber mutlu olsunlar ben dış kapının dış mandalı.

Bir de arada tatsızlık olsa kapılar kapanır. Yeğenler beni ne yapsın ki?

Belki de ben yanlış aksettirmiş olabilirim.

Ben anaç bir kadın değilim kendi çocuğumdan başka bir çocuğu göreyim diye yanıp tutuşmam mesela.

Kocamın yeğenlerini ve kendi yeğenlerimi severim ama onları görmemek dert değil benim için.

Kendi aileleriyle beraber mutlu olsunlar ben dış kapının dış mandalı.

Bir de arada tatsızlık olsa kapılar kapanır. Yeğenler beni ne yapsın ki?
Sizin kan bağı,akrabalık hassasiyetiniz pek yokmuş ama herkes aynı olmayabilir.Ayrıca insan sevdiğini görmek ister.

Sizin kan bağı,akrabalık hassasiyetiniz pek yokmuş ama herkes aynı olmayabilir.Ayrıca insan sevdiğini görmek ister.
Sevmesi için önce sayması gerek bence.

Hakaret,sövme,dövmeye kalkmak da sevgi/saygı olmuyor bence.

Bu arada evet akrabam yok,huzurluyum.
Kocamın da aşırı derecede büyük sülalesi var. Hepsi ile de aynı mesafede ama iyi olduğuna inandığım bir ilişkim var.

Sevmesi için önce sayması gerek bence.

Hakaret,sövme,dövmeye kalkmak da sevgi/saygı olmuyor bence.

Bu arada evet akrabam yok,huzurluyum.
Kocamın da aşırı derecede büyük sülalesi var. Hepsi ile de aynı mesafede ama iyi olduğuna inandığım bir ilişkim var.
Size saygıları sevgileri yok.Torunlarından da mı bu yüzden nefret etmeliler? Kusura bakmayın iyi niyetli değilsiniz.İyi günler

İnanın sizi sevmeyen insan doğurduğunuzuda sevmiyor !!!
Hikaye o çocuğu özledik getir sevelim ayakları.
Amaç sizin gitmeniz bak nasıl ayağımıza getirttik egoları.
Sağlam bir cinnet çözer bu işi.
Ailendir görüş ben ve çocuğum yokuz de ve konuyu açmasına izin verme bir daha.
Aynen öyle çocuk kimsenin umrunda değil. Öyle yaptım zaten. Pislikse pislik bu saatten sonra. Bende bana ait olanlara sahip çıkarım. Defol git evden diyordu, evde benim çocukta gelsin çıkarsın gelsin benim emek verdiğimi benden alsın

Eşimin ailesiyle en son çok ciddi kavga ettik. Annesi, babasını evime çağırarak üstüme saldı, vuracaktı. Annesi aileme , bana hakaretler etti. Evimde eşime boşan nolur diye yalvardı. Çocuğunu alırım dedi. Neredeyse namusuma varacak kadar( kocamda gözün yok) hakaretler etti. Ben karşılık vermedim. Yuvamı yıktın Allah korkun yok mu dışında cevap vermedim.

Sürekli hayatımızla ilgili şeylere müdahale ettiler. Her seferinde aramız kötü olmasın diyerek evlerine gittim, affettim uzatmadım.

Eşime karşı da çok doluyum zaten. Zar zor idare ediyorum şimdilik ( bir şeyleri değiştirdiği özetle artık aklı başına geldiği için) evliliğime son bir şans verdim.

Henüz çok yeni oldu bunlar, bende biliyorum evli kaldığım sürece eşim olacağın ailesini asla silemeyeceğim. Ama kesinlikle yüzlerini görmeye tahammül edemiyorum. Evliliğimi kendi keyifleri için oyuncak ettiler. Bizi hiç bir zaman düşünmediler şimdi benim emek verdiğim çocuğu torunum diyerek sevmelerini içim almıyor.

Eşim çocuğu götürmeyi teklif etti. Elim ayağım titredi. Artık bıktım bu konulardan. Kendi ailemizi düşünelim mutlu olalım istiyorum. Hayır dedim ama bunun çözüm olmayacağını biliyorum.

Kapım açık görmek isteyen gelsin dedim, sizce ne yapabilirim böyle şeyler yaşayan var mı ?
Bende istemiyorum kv min çocugumu sevmeisni içim almıyo bana her türlü kötülüğü yapıp çocuğumu alıp oğlum diye seviyo çocuğum diyo ya sanki çıldırıcak gibi oluyorum. Bide çocugu bana asla vermiyo alınca. sen alma bırak diyip ogluna götürüyo her seferind ebende tutmamaya çalışıyo ben de bebeğimi alıp gitmiyorum artık oraya insanı delirtirler ya.

Bende istemiyorum kv min çocugumu sevmeisni içim almıyo bana her türlü kötülüğü yapıp çocuğumu alıp oğlum diye seviyo çocuğum diyo ya sanki çıldırıcak gibi oluyorum. Bide çocugu bana asla vermiyo alınca. sen alma bırak diyip ogluna götürüyo her seferind ebende tutmamaya çalışıyo ben de bebeğimi alıp gitmiyorum artık oraya insanı delirtirler ya.
Boşver tutsa ne yazar , sen annesisin. Senin kokun yeter miniğime :)

Oyy sen bi de onun kokusunu gör mis kokuyor kaynanam da diyoki benim kokumunalınca uyur anasında durmuyor anasını sevmiyor akbdkabdka
Hee ruh hastası keşke sen doğursaydın demi deseydin habdbd valla bu nasıl piskoloji ya. Teyzem de gelini için, oğlum sevmiyor ki onu demişti bi keresinde. Memnun olur bi tavırla. Hasta bu kadınlar

Yok estağfurullah yanlış anlamıyorum da adı üstünde çocuk sevilerek büyüyecekler konu sahibini ayrı tutuyorm o zaten haklı görüştürmk istememekle ben ona sadece ben olsam görüştürürdm dedim çünkü bazıları o kadar abartmış ki sadece kendilerinin sevdikleri çocuk yetiştiriyorlar ben istiyorm ki çocukları dünyevi kavga hırs nefretlerimizden uzak tutalm kendi kararlarını verebilecek yaşa gelene kadar sevelm zaten sonra kendileri eleme yapıyorlar ben çalışıyorm mesela kızım var istiyorm ki ben işteyken bi canı sıkılsa üzülse arayıp birlikte eğleneceği bi teyzesi nenesi dedesi bişeyi olsun daha duygusalm çocuk konusunda
Bak sen işe hassas duygusal akraba canlısı gelin dövücü çıktı. Çocuk için çok hassasmış savunması yapıyorsun da burda o kadının da çocukları vardı ? Hangi çocuk için hassassınız sadece kendi çocuklarınız için mi ? Birde burda sevgi pıtırcığı gibi roller

Doğru farklı bakış açısı mesela bende gelinimizden bildiğin nefret ediyorm ölse cenazesine gitmem deccal gibi bişey ama kızımla yaşıt yiğenim var öyle seviyordm ki diyordm biz görüşmesek de çocuklarımız oynasın ama sonra baktm bu bebiş daha 11 aylık huysz bağırıyor çağırıyor elinden tlfn düşmüyor sonra öğrendim ki ruh hastası kadın çocuk böyle yaptkça mutlu oluyormuş tam benim kızım kimseye eyvallahı olmayacak diye yetiştiriyormuş rahatı için eline tlfn veriyormuş şimdi inanın çocuğa aşırı üzülüyorm ama kendi çocuğumla çok bir araya getirmiyorm artık tehlike gördüm çünkü benim kızım daha tv görmemiş sadece kızımla anne kız teması kuruyorm gönlümüzce gülüyorz öyle vakit geçiriyorz demem o ki malesef keşke çocuklarımıza kötülükleri aşılamasak belki de siz haklısınız görüştürdükçe onlardan bi parça huy alacaklar ben tehlike görünce uzaklaştırıyorm ama genel anlamda bakış açıları çok farklı söz konusu çocuk olunca
Birde Allah aşkına 11 aylık bebeği kötülemek nedir ? Kadın nasıl 11 aylık çocuğu benim kızımın kimseye eyvallahı olmayacak şekilde yetiriyormuş diyor. Şaka mı ya 😂 11 aylık ??? 11 yaşında değil. Birde savunduklarınla nasılda çelişiyorsun bak annesini sevmediğin için daha 11 aylık olan bebeğe çamur atmaya başlamışsın.

İnsan önce kendi çocuğunu sevmeli...Kendi çocuğunu seven ,çocuğunun eşine böylesine terbiyesizlik yapamaz ..Sevmek zorunda değiliz her iki taraf olarakta ama saygısızlık kabul edilemez...

Ne kapım böyle bir konuda açık olur,ne de yüzlerini çocuğa gösteririm...

Sadece onlara değil böyle insanlardan uzak tutmak gerekir çocukları da ,kendimizide...

X