- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bişey dese düşer bayılırdım heralde Ben biri ona iltifat ettiğinde mutlu oluyorum senin eşin de yakışıklı çok saygılı dediğinde kız arkadaşlarım onunla gurur duyuyorum o ise bana öfkeleniyo.gerçi çocuk öyle dediği için değil ben tekrar konuyu ona açtığım için öfkelendi o yüzden hata bende zaten ama bence de süründürcek kadar kötü bişey değil yaptığım.sadece sinir etmek istedim ki o hep yapar kıskandırmaya çalışır beni bende kıskanırım geçer büyütmem.sanırım alkolle alakalı haklısınız alışık olmadığım için nasıl yaklaşmam gerektiğini bilemedim.
Eşim bana küsken bile dışarı çıktığın an haberim olcak der hep bu yüzden çok tartıştık şimdi mesajımı açmazken üzerine ben evden çıkıyorum dememe gerek var mı sizce kendi kendine konuşuyo gibi
selamlar ben 6 ay önce aşık olduğum kişiyle evlendim eşim çok uçlarda biri hemen sinirlenip kızar bağırır sonra hemen gönlümü almaya çalışır kavgalarımız evlenmeden önce uzardı ikimiz de inat ederdik ama aynı evin içinde çok uzamadan böyle biterdi bikaç gün önce arkadaş ortamına girdik eşimin yakın bi erkek arkadaşı eşimle ikimize .... 'nın eşi prenses gibi diyolar dedi eşim mutlu olcağına yüzü düştü ama söyleyen çocuk hiç bi kötü niyeti olmadan öylesine duyduğu bişeyi bana iltifat olsun diye söyledi.alakası var mı bilmiyorum ama 6 aydır alkolü ağzına sürmeyen eşim o gün içti o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki ben hiç alkol kullanmayan biriyim ve bu konuda hassas olduğumu biliyo gelirken arabayı ben kullandım eve geldiğimizde de sen bana iltifat etmiyosun başkaları ediyo bak dedim sanırım onu sinir etmek için yaptım alkol konusuna kızgın olduğumdan ama hata ettim farkındayım delirdi resmen çok sinirlendi bana hakaret etti üzerime falan yürüdü ayakkabılarını çıkardı gidersen evden bende giderim dedim gitti arabaya binmedi aşağda dolandı sonra yukarı çıktı ertesi gün kırılmış olmama rağmen dün için özür dilerim ben seni çok seviyorum diye mesaj attım okumadı hala mesajımı beni cezalandırıyo akşam eve geldi odaya kapattı kendini ne yemek yedi ne konuştu sabahta çekti gitti ben napcağımı bilemiyorum evlilik ne kadar zor birşeymiş
İnan bana bunlar çok küçük şeyler. Bende 6 aylık evliyim, bende çok severek evlendim, benim eşimde çok fevridir, seni çok iyi anlıyorum, ama zamanla birbirinizi çok iyi tanıdıkça sen eşinin nelere kızıp kızmayacagını, o senin nelere kırılıp kırılmayacagını iyice öğrenince ona göre davranacaksınız. şimdilik sana tek tavsiyem böyle durumlarda sessiz kalmayı ya da alttan almayı dene bak o zaman yeri gelcek eşinde alttan almaya başlayacak göreceksin.selamlar ben 6 ay önce aşık olduğum kişiyle evlendim eşim çok uçlarda biri hemen sinirlenip kızar bağırır sonra hemen gönlümü almaya çalışır kavgalarımız evlenmeden önce uzardı ikimiz de inat ederdik ama aynı evin içinde çok uzamadan böyle biterdi bikaç gün önce arkadaş ortamına girdik eşimin yakın bi erkek arkadaşı eşimle ikimize .... 'nın eşi prenses gibi diyolar dedi eşim mutlu olcağına yüzü düştü ama söyleyen çocuk hiç bi kötü niyeti olmadan öylesine duyduğu bişeyi bana iltifat olsun diye söyledi.alakası var mı bilmiyorum ama 6 aydır alkolü ağzına sürmeyen eşim o gün içti o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki ben hiç alkol kullanmayan biriyim ve bu konuda hassas olduğumu biliyo gelirken arabayı ben kullandım eve geldiğimizde de sen bana iltifat etmiyosun başkaları ediyo bak dedim sanırım onu sinir etmek için yaptım alkol konusuna kızgın olduğumdan ama hata ettim farkındayım delirdi resmen çok sinirlendi bana hakaret etti üzerime falan yürüdü ayakkabılarını çıkardı gidersen evden bende giderim dedim gitti arabaya binmedi aşağda dolandı sonra yukarı çıktı ertesi gün kırılmış olmama rağmen dün için özür dilerim ben seni çok seviyorum diye mesaj attım okumadı hala mesajımı beni cezalandırıyo akşam eve geldi odaya kapattı kendini ne yemek yedi ne konuştu sabahta çekti gitti ben napcağımı bilemiyorum evlilik ne kadar zor birşeymiş
zor degil.evlilik ne kadar zor birşeymiş
Cnm erkekler gururuna dokunacak seyleri abartmayi cok sever benim esimde oyle bi laf desem sen beni niye elestiriyon begenmyosn da ondn tavir ypma die kufreder bagrir yanlis yaptigi davranisi soylersem cok kizar bagrir kulagim agrir o derece bende karsianda susuyorm snra gonlumu alio ama her sefernde markette dsarda lokantada kizsa hic disardayz demez cirlar bende utaniyorum hareketlrnden ma nefydaselamlar ben 6 ay önce aşık olduğum kişiyle evlendim eşim çok uçlarda biri hemen sinirlenip kızar bağırır sonra hemen gönlümü almaya çalışır kavgalarımız evlenmeden önce uzardı ikimiz de inat ederdik ama aynı evin içinde çok uzamadan böyle biterdi bikaç gün önce arkadaş ortamına girdik eşimin yakın bi erkek arkadaşı eşimle ikimize .... 'nın eşi prenses gibi diyolar dedi eşim mutlu olcağına yüzü düştü ama söyleyen çocuk hiç bi kötü niyeti olmadan öylesine duyduğu bişeyi bana iltifat olsun diye söyledi.alakası var mı bilmiyorum ama 6 aydır alkolü ağzına sürmeyen eşim o gün içti o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki ben hiç alkol kullanmayan biriyim ve bu konuda hassas olduğumu biliyo gelirken arabayı ben kullandım eve geldiğimizde de sen bana iltifat etmiyosun başkaları ediyo bak dedim sanırım onu sinir etmek için yaptım alkol konusuna kızgın olduğumdan ama hata ettim farkındayım delirdi resmen çok sinirlendi bana hakaret etti üzerime falan yürüdü ayakkabılarını çıkardı gidersen evden bende giderim dedim gitti arabaya binmedi aşağda dolandı sonra yukarı çıktı ertesi gün kırılmış olmama rağmen dün için özür dilerim ben seni çok seviyorum diye mesaj attım okumadı hala mesajımı beni cezalandırıyo akşam eve geldi odaya kapattı kendini ne yemek yedi ne konuştu sabahta çekti gitti ben napcağımı bilemiyorum evlilik ne kadar zor birşeymiş
Bence bu yanlış olmuş Sanırım eşiniz arkadaşına bozuldu prenses muhabbetinden . Sonra sizinde söylediğiniz cümle tuz biber olmuş.sen bana iltifat etmiyosun başkaları ediyo bak dedim
Dün en sevdiği yemeği yaptım sofra hazırladım yemicem istemiyorum dedi kapattı odaya kendini bugün de benim içimden gelmiyo artık çok mücadeleci bi yapım yok bi adım atıyorum karşılığı yoksa geri gidiyorumHatta bugun en sevdiği yemekleri hazırlayın, çerez tatli falan seviyorsa alın. Hicbirsey olmamış gibi davranın. Evlilikte ufak tefek şeyleri gormemezlikten gelmek gerek.
Ayda yılda bir kere ortama uyup ictiyse bir şey olmaz. O kadar da kısıtlamayın adamları.
Amin inşallah ama tecrübesizlik var haklısın benim ilk ilişkim o yüzden bocalıyorum bazen erkeğin üstüne gidilmez alttan alınır bunları unutuyorum eşim de çok fevri onda da hata var ama sonra üzülen genelde ben oluyorum o değilEski Türk filmi misiniz, sit com müsünüz, öyle ilişki mi olur? Adam höy höy höy dövecek sinirlenecek kadın da mıy mıy özür dileyecek. Başkaları ilişkiye burnunu sokacak adam bunu karısından çıkartacak. Madem herif öyle hassas bi herif onun arkadaşı tanımıyor mu, ne demeye burnunu aranıza sokup sünkürüp gidiyor?
Ya valla çok garip. Ben olsam bakarım adam dellenmeye müsaitse karışıyla ilgili kelam etmem kim bilir ne çıkar altından derim.
Sen de içti diye “bak bak bana prenses dediler caaart kabakaaaat” demek zorunda mıydınız ateşle gittiniz? Olması gereken muhattap olmayıp burnunu sürtmesini sağlamakmış.
Her giderim tehditi ilişkiyi laçka kere laçkalaştırır, giderim denilmez gidilir delikanlı gibi. Sizin ilişki oturmamış ya da siz epey küçük evlenmişsiniz Allah aranızdaki muhabbeti arttırsın düzelin inşallah
İnan bana bunlar çok küçük şeyler. Bende 6 aylık evliyim, bende çok severek evlendim, benim eşimde çok fevridir, seni çok iyi anlıyorum, ama zamanla birbirinizi çok iyi tanıdıkça sen eşinin nelere kızıp kızmayacagını, o senin nelere kırılıp kırılmayacagını iyice öğrenince ona göre davranacaksınız. şimdilik sana tek tavsiyem böyle durumlarda sessiz kalmayı ya da alttan almayı dene bak o zaman yeri gelcek eşinde alttan almaya başlayacak göreceksin.
Benimki de öyle dışarda da takmaz senin ki gibi sesini yükseltir ben de susarım iş çirkinleşmesin diye sonra özürler diler siniri geçince şirinlik yapar ama ben üZüldüğümle kalırım öfke kontrolü çoğu erkekte yok malesef kadına çok iş düşüyo evlilikteCnm erkekler gururuna dokunacak seyleri abartmayi cok sever benim esimde oyle bi laf desem sen beni niye elestiriyon begenmyosn da ondn tavir ypma die kufreder bagrir yanlis yaptigi davranisi soylersem cok kizar bagrir kulagim agrir o derece bende karsianda susuyorm snra gonlumu alio ama her sefernde markette dsarda lokantada kizsa hic disardayz demez cirlar bende utaniyorum hareketlrnden ma nefyda
Adamın arkadaşının iltifat içeren lafına bir ben takılmadım sanırım.
Mantık ve özgüven sahibi insan dışarıdan iyi konuşulan, beğenilen bir eşi var olduğu için gurur duyar yahu..
İster istemez empati yapıyorum. Biz de yeni evlendiğimizde eşimin akrabalarından iyi şeyler duyardım. Bir özel güne şık gittiğim zaman iltifat alırdım. Aileye yeni girmişsiniz dikkat çekiyorsunuz. Eşim de hiç de öyle çocuk gibi davranmaz gurur duyar gülerdi.
Hayatınızda hiç nezaket içeren sözler duymadınız mı? Tabi ki bazı şeylerin dozu var ve o laf da hiç aşılan bir sınır yok.
"Aaa adam bana kocamın yanında güzel dese kocam ağzını burnunu dağıtır oh"
Ne kadar sığ düşünülüyor bazen. Size güzel şeyler söyleyen insanlar hemen sizinle ilgili fantazi kurmazlar. Buna tepki gösteren insanların zihniyetinde problem asıl. Teşekkür edip geçilir. Nokta.
Dün en sevdiği yemeği yaptım sofra hazırladım yemicem istemiyorum dedi kapattı odaya kendini bugün de benim içimden gelmiyo artık çok mücadeleci bi yapım yok bi adım atıyorum karşılığı yoksa geri gidiyorum
Amin inşallah ama tecrübesizlik var haklısın benim ilk ilişkim o yüzden bocalıyorum bazen erkeğin üstüne gidilmez alttan alınır bunları unutuyorum eşim de çok fevri onda da hata var ama sonra üzülen genelde ben oluyorum o değil
Benimki de öyle dışarda da takmaz senin ki gibi sesini yükseltir ben de susarım iş çirkinleşmesin diye sonra özürler diler siniri geçince şirinlik yapar ama ben üZüldüğümle kalırım öfke kontrolü çoğu erkekte yok malesef kadına çok iş düşüyo evlilikte
Gercktn daha neler var rahtsz oldugunu soylemezmisn? Halbuki ornek vererek iltifat etmesni istemssn bunlr basit seyler givi ama ihtyci var kadinnda anlamiolr bna bağırmadan sinrlnmeden kons diyorm ama cok seviyorum napym
Haklısın bizim aramızı bozdu sadece dediği saf birisi galiba iyi niyetli aslında ama donuçta kaç yıllık arkadaşlar eşimin böyle bişeye kızcağını bilmesi lazımdı benim de aman ne var dediyse dedi diyip umursamaz olmam lazımdı bende çok önemsemiş gibi konuyu açınca cidden çirkin oldu artık olan oldu inşallah düzeltebilirim hatamı araya soğukluk girmedenYaptığınız şey çok çirkin hiçbir şekilde bir erkeğe bana başkaları iltifat ediyor sen etmiyorsun denmez hem bozulduğunu o yüzden içtiğini söylüyorsunuz, hem arkadaşının art niyetli demediğini birinden duyduğu şeyi söylediğini söylüyotrsunuz hem de tutup eşinize bana arkadaşın iltifat etti diyorsunuz ve bir de adam alkollü damarına basmışsınız ben olsam onunla evlenseydin o zaman derdim yani alt tarafı bir akşam içmiş ne var yani büyütecek. Ayrıca arkadaşının dediği de hiç masum değil kim demiş ona onun eşi prenses diye çok saçma orada bunu söylemesi
Tatsız bir durum olmus ikiniz açısındanda
Erkek beyni biraz farklı işliyor sahip olduğu, yol arkadaşı olan kadına iltifat edilmesinden hoşlanan kişiler oldukça azdır benim fikrime göre .
Alkollü haldeyken sizinde bunu bikere daha açıp bide kıyas yapmanız onu öyle ofkelendirmis olabilir alkollü insana çok yaklaşmayi doğru bulmuyorum eger dozu kactiysa herşey olabilir.. şiddet vs bence pes etmeden çabalariniza devam edin daha çok yenisiniz buda size tecrübe olsun
Bir bana mi garip geldi.
Ne munasebet yani elin adami bana prenses diyecek vsvs..
Neyine sevinsin esin bunun yahu?
Elde ettigim bir basari olsa ve iltifat edilse mutlu olsun esim..bende mutlu olurum.
Ama prenses nedir...vicik vicik.
Bilemiyorum tabi herkesin hayata bakisi farklidir benimde hosuma gitmezdi.
Cevaben esim sagolsun bana prensesler gibi davraniyor diyerek cvp verirdim orda sanirim.
Hatayı sende buldum. Zaten adamın canı sıkılmış. Bide sen üstüne gitmişsin.