- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asla değişmezdi mal gelmis mal gider.Arkadaşlar eşime çok aşık olduğum için gözüm hiçbir şey görmedi ve tüm şartlarını kabul ettim. Kendi iş merkeze olmasına rağmen annesi gil küsmesin diye beni köye alt katlarına oturttu. Bir yıl sonra taşınırız demişti. Evlendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Uğruna ailemi bile karşıma aldığım adam çok aşırı sinirliydi. En ufak birşeyde bile çok büyük tepkiler veriyordu. Annesinin beklentileri küsmeleri bir yandan. Hergün beraber yiyoruz akşam yemeğini..sonra eşim kahveye gidiyor. Yani yatmaya geliyor eve.Benim hiçbir yere gitmeme izin vermiyor Anneme gitmek için bile sürekli yalvarıp izin alıyorum..çocuğumuz oldu. Ve beni hala zorla yukarı çıkarıyor hergün yemeği ben yapıyorum. Yemekten sonra ben çocukla iniyorum o daha annesi babası ile otururuyor. Çok defa konuştum hep bağırıp çağırdı. Taşınma işini de sürekli erteliyordu.En son dayanamayıp annemin evine geldim. Şartlarımızı kabul etmiyorsan boşanma şartlarını söyle dediler çok yalvardım ama hiç yumuşamadı ve beni boşadı..ama ben sabretsem değişir miydi diye sürekli pişmanlık duyuyorum
İğğğ ne iğrenç bir adammış. Ve sen hala pişmanım mi diyorsun!Evet çok yalvardım günlerce aylarca yalvardım. Her şartını kabul ettim en sonunda. Haber etmeden askere gitmiş tecili bozdurup. 2 gün içinde eve dönmezsen üzerine evlenicem diye yemin etti. Annesi babası arkamdan hep kızdı hiç aramadı. İzne gel öyle döneyim diye yalvardım onu da kabul etmedi. Dönemedim askerden dönsün diye bekliyordum. Mesaj attığım zaman yemin ediyordu ikinci kadın alcam arıyorum haberini alacaksın diye. Ben yine yalvardım baktım ciddi önce beni boşa ondan sonra evlen dedim..izin alıp gelmiş boşadı izindeyken
Aynı şeyi bende düşündümBence bu adam seni çoktaaaan gözden çıkarmış.
hayatında ikinci bir kadın bile vardır muhtemelen.
zira böyle olmasaydı başka kadınları anıp takk diye boşamazdı.
bizim ne günahımız vardı da sancılı boşanmalar yaşadık acaba ?
Evlensin mutlu olamazki hayatin darbeleri vurur. Mumla ararBen annemin evine gelince çok sinirlendi bana şart koştu bu şartları kabul edip kendin geleceksin dedi ben gidemedim. Asla taviz vermedi 4,5 ay sonra şartları kabul ettim dönecektim bu seferde askere gitmiş iki gün içinde dönmezsen üzerine evlenicem dedi o yokken dönemedim onun askerden dönmesini bekliyordum ikinci kadın konusunda çok ciddi olduğunu farkedince çok dil döktüm uzlaşmak için asla düzgün iletişim bile kurmadık. Bende beni boşa öyle evlen dedim izne gelmişti sözleşme göndermiş imzaladım iki gün içinde de mahkeme oldu. Mehir senedi vardı onı aldım çocuğada aylık nafaka
Tövbe yarabbi bunlar nasıl kafalar? Hangi devirde yaşıyoruz ya ne demek ikinci kadın . Hakikaten çok merak ettim nereli eski eşiniz? Ayrıca ayrıldığına şükret o rezilden.Evet çok yalvardım günlerce aylarca yalvardım. Her şartını kabul ettim en sonunda. Haber etmeden askere gitmiş tecili bozdurup. 2 gün içinde eve dönmezsen üzerine evlenicem diye yemin etti. Annesi babası arkamdan hep kızdı hiç aramadı. İzne gel öyle döneyim diye yalvardım onu da kabul etmedi. Dönemedim askerden dönsün diye bekliyordum. Mesaj attığım zaman yemin ediyordu ikinci kadın alcam arıyorum haberini alacaksın diye. Ben yine yalvardım baktım ciddi önce beni boşa ondan sonra evlen dedim..izin alıp gelmiş boşadı izindeyken
ama ben sabretsem değişir miydi diye sürekli pişmanlık duyuyorum
iki gün içinde dönmezsen üzerine evlenicem dedi
Allah yardımcın olsun inşallah bir an evvel neticelenirBenzer şeyleri yaşamışız
Evliliğinizi farkında olmayan erkek
Ailesi ne derse onu yapan
Benim Allah'tan çocuğum yok
Sen kendini kurtarmışsın yoluna bak çocuğunla mutlu ol Yeniden başla
Düzelmez düzelmeyecekte
Bizim şuan boşanma davamız var
Senin yerinde olmayı herşeyin bittiğini o kadar çok görmek isterdimki şuan
Inşallah çok sağolunAllah yardımcın olsun inşallah bir an evvel neticelenir
Keşke şaka troll olsa. Böyle saçma şeyleri yaşamasa hayal bile edemez bir insan. Ben bile bazen gerçekten yaşadığıma inanamıyorumya bazı konuların şaka, troll filan olduğunu düşünüyorum, hani bu kadar da olmaz, dedirten cinsten bazıları. cidden şükredin de adam sizi boşamış ve bu esaretten kurtulmuşsunuz.
Keşke şaka troll olsa. Böyle saçma şeyleri yaşamasa hayal bile edemez bir insan. Ben bile bazen gerçekten yaşadığıma inanamıyorum
Şu an askerde ama arada o tarafdan biri alıyor 3-4 saate getiriyor kime gidiyor bilmiyorum kimler oluyor bilmiyorum en son çocuğun halası ve onun kayınvalidesi aldı kendilerine götürdü. Babaannesi gil köyde olunca burada birinde toplanıp görüyorlar. Babası da askere gitmeden evvel gelir görürdü her hafta. Sözleşme maddesi haftada birgün 9:0 ile 17:00 arası görecek..kızım 1,5 yaşında dahaEvlilik denen kurum ne kadar degersizlesti ya insan evi terk eden karısını alip guzelce konusmaz mi yuvasini kurtarmaya çalışmaz mi? Kadinin hic mi kiymeti yok?
Cocugunu görmeye geliyor mu bari?
Sizde uzulmeyin bundan sonra calisin gezin tozun zamani gelince de kiymetinizi bilen adam gibi biriyle yuva kurun.
Şaka mısınız siz ya 1,5 yaşındaki kız çocuğunu nereye götürdüklerini bile bilmediğiniz kişilere mi teslim ediyorsunuz??? Ne cesaret?!Şu an askerde ama arada o tarafdan biri alıyor 3-4 saate getiriyor kime gidiyor bilmiyorum kimler oluyor bilmiyorum en son çocuğun halası ve onun kayınvalidesi aldı kendilerine götürdü. Babaannesi gil köyde olunca burada birinde toplanıp görüyorlar. Babası da askere gitmeden evvel gelir görürdü her hafta. Sözleşme maddesi haftada birgün 9:0 ile 17:00 arası görecek..kızım 1,5 yaşında daha
Ohaa gerçektenŞaka mısınız siz ya 1,5 yaşındaki kız çocuğunu nereye götürdüklerini bile bilmediğiniz kişilere mi teslim ediyorsunuz??? Ne cesaret?!