Sizin hatanız "Bak sen bana iltifat etmiyosun ama edenler var" diyerek karşı tarafa kendini kötü ve yetersiz hissettirmek olmuş. Özrünüzü dilemişsiniz daha uğraşmayın bence. Bırakın keyfi bilir. Yukarıdaki yorumunuzda da "Biliyorum erkeğin üstüne gidilmemeli" falan demişsiniz de haklı olduğunuz konuda da alttan alayım, susayım derseniz tepenize çıkar. Kendini bir halt zanneder. En güzeli karşılıklı saygı ve alttan alma. Dediğim gibi sizin de suçunuz var ama kendinizi affettirmek için elinizden geleni yapmışsınız. Eşiniz bir tuhaf yani özgüveni yüksek ve mantıklı biri olsa size iltifat edildiğinde o da hoşnut olurdu bence. Sonuçta karşı taraf haddini aşmadan size güzel bir şey söylemiş, kibar bir davranışta bulunmuş. İltifat eden insana da teşekkür edersin,gülümsersin olur biter yani niye bu kadar tartışmanıza, küsmenize neden olmuş bu mevzu anlamadım.
Evet yapcağımı yaptım dün yemek yemedi bugün de sofra hazır bekledim geldi yemicem ben yedim tek başına ye yemeğini dedi bende öyle mi dedim aldım bütün yemekleri gözünün önünde çöpe attım yarın bu evde seni yemeğe bekleyen birini bulamıcan dedim daha 6 aylık evliyim nerdeyse cicim ayım olmadı ilk günden itibaren tartışmalı başladık evliliğe sevgililik dönemi de öyleydi eşimi çok seviyorum tek istediğim onun ilgisi sevgisi huzurlu mutlu bi ev çok bişey değil benim hayatım o olmuşken böyle yapınca çok üzülüyorum.ben o bi özür dileyince hemen affederim küslük dinimizde de yok ama uzatmak istiyo demek kendi bilir benim de artık içimden bişey gelmez şu andan itibaren sanki ona bi yanlış yaptım bişeyimi yakaladı da cezalandırıyo beni