• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim çok bocalıyorum yardım kızlar

Sizin hatanız "Bak sen bana iltifat etmiyosun ama edenler var" diyerek karşı tarafa kendini kötü ve yetersiz hissettirmek olmuş. Özrünüzü dilemişsiniz daha uğraşmayın bence. Bırakın keyfi bilir. Yukarıdaki yorumunuzda da "Biliyorum erkeğin üstüne gidilmemeli" falan demişsiniz de haklı olduğunuz konuda da alttan alayım, susayım derseniz tepenize çıkar. Kendini bir halt zanneder. En güzeli karşılıklı saygı ve alttan alma. Dediğim gibi sizin de suçunuz var ama kendinizi affettirmek için elinizden geleni yapmışsınız. Eşiniz bir tuhaf yani özgüveni yüksek ve mantıklı biri olsa size iltifat edildiğinde o da hoşnut olurdu bence. Sonuçta karşı taraf haddini aşmadan size güzel bir şey söylemiş, kibar bir davranışta bulunmuş. İltifat eden insana da teşekkür edersin,gülümsersin olur biter yani niye bu kadar tartışmanıza, küsmenize neden olmuş bu mevzu anlamadım.

Evet yapcağımı yaptım dün yemek yemedi bugün de sofra hazır bekledim geldi yemicem ben yedim tek başına ye yemeğini dedi bende öyle mi dedim aldım bütün yemekleri gözünün önünde çöpe attım yarın bu evde seni yemeğe bekleyen birini bulamıcan dedim daha 6 aylık evliyim nerdeyse cicim ayım olmadı ilk günden itibaren tartışmalı başladık evliliğe sevgililik dönemi de öyleydi eşimi çok seviyorum tek istediğim onun ilgisi sevgisi huzurlu mutlu bi ev çok bişey değil benim hayatım o olmuşken böyle yapınca çok üzülüyorum.ben o bi özür dileyince hemen affederim küslük dinimizde de yok ama uzatmak istiyo demek kendi bilir benim de artık içimden bişey gelmez şu andan itibaren sanki ona bi yanlış yaptım bişeyimi yakaladı da cezalandırıyo beni

Kavga çok büyümüş sahiden.
İki tarafta da hatalar var.

Bence yap bir kahve git yanına.
Gerekirse kucağına otur sarıl.
Güzel konuşalım üzgünüm falan de.
Kırgınlıklarını dile getir kapansın.
Boş yere uzatıp yıpratmayın birbirinizi.
Açıkçası nasıl başlarsa öyle gidiyor :S

herkese güzel akıl veriyorsun hocam .Umarım kendi sorunlarını da tez zaman da çözersin .Tüm k.k bebek haberi bekliyor sendenEn Büyük KK

Benden geçti :)
Bunlar daha yıpranmamış o yüzden öyle tavsiyede bulundum.

Sağolasın bu arada Allah razı olsun :KK200:
evlat gibisi yok valla 32 yaşında anne oldum ben de eş meş boş .kızımın sıcacık nefesi minik kolları beni sarınca dünyanın dertleri boş geliyor inan.

Ne güzel geliyo kulağa ah keşke öyle bi eşim olsa benim hevesimi kırmasa da bende böyle şirinlikler yapıp gönlünü alsam ama yüzümü görmek istemiyo 2 gündür kapıyı anahtarıyla açıyo gelir gelmez odaya kapatıp kapısını kilitliyo ben gidip sarılsam git sinirliyim der daha da gururum kırılır biliyorum

Ne güzel geliyo kulağa ah keşke öyle bi eşim olsa benim hevesimi kırmasa da bende böyle şirinlikler yapıp gönlünü alsam ama yüzümü görmek istemiyo 2 gündür kapıyı anahtarıyla açıyo gelir gelmez odaya kapatıp kapısını kilitliyo ben gidip sarılsam git sinirliyim der daha da gururum kırılır biliyorum

Bu şekilde mutlu olduğunu sanmıyorum.
Ne kadar uzatacak ki daha?

Bence yanına gitmeden evvel uzunca bir mesaj yaz.
Özledim sana ihtiyacım var.
Uzatmayalım tatlı tatlı konuşalım.
Yanına geliyorum birazdan adımıma adım at olgunluk göster diye yaz önden.
Kendini hazırlasın :)

Bu şekilde mutlu olduğunu sanmıyorum.
Ne kadar uzatacak ki daha?

Bence yanına gitmeden evvel uzunca bir mesaj yaz.
Özledim sana ihtiyacım var.
Uzatmayalım tatlı tatlı konuşalım.
Yanına geliyorum birazdan adımıma adım at olgunluk göster diye yaz önden.
Kendini hazırlasın :)

İyi fikirmiş bu bugün değil de yarın yapabilirim ya da başka herhangi bi küslükte teşekkür ederim
Gidip geliyo aklıma fikirler bi yarın eve geç gelmeyi düşünüyorum ki beklesin gelince evde bulamasın bi yanına gidip sarılayım diyorum bende şaşırdım napcağımı of

eşinizin burcu nedir :)
Terazi ama hiç özelliklerini taşımıyo alakası yok teraziyle

İyi fikirmiş bu bugün değil de yarın yapabilirim ya da başka herhangi bi küslükte teşekkür ederim
Gidip geliyo aklıma fikirler bi yarın eve geç gelmeyi düşünüyorum ki beklesin gelince evde bulamasın bi yanına gidip sarılayım diyorum bende şaşırdım napcağımı of

Terazi ama hiç özelliklerini taşımıyo alakası yok teraziyle

Sana zaten sinirli evde bulmayınca ahh canım karım diyeceğini mi sanıyorsun :)
Evliliğe hoşgeldin canım.
O prenses tacını kenara bırak ve sakin düşün mantıklı ol :)

Şuan ne yapıyor mesela yatak ayırdınız mı?
Kilitledi odaya kendini seni almıyor mu?

Sana zaten sinirli evde bulmayınca ahh canım karım diyeceğini mi sanıyorsun :)
Evliliğe hoşgeldin canım.
O prenses tacını kenara bırak ve sakin düşün mantıklı ol :)

Şuan ne yapıyor mesela yatak ayırdınız mı?
Kilitledi odaya kendini seni almıyor mu?
Beni evde bulamayınca o da çıkar gider muhtemelen ama geç gelmekten kastım o 7de geliyosa 7 buçukta gelmek azıcık bekletmek yani
Yatak ayırmadık daha önce ayırdığında öyle istediğinde gidip istediğinde gelemezsin nolursa olsun yatak ayrılmıcak demiştim sinir krizi geçirdi o gün ama geldi yattı yanıma bu iyi bişey dün de beraber yattık hatta eli kolunu attı uykusunda ama o kadar
Az önce oda kapısı kilitliydi şarj odada kalmış açmaya çalıştım kalkıp açmadı kilidi bende seslenmedim çarptım sokak kapısını aşağı arabama indim şarjı aldım bi hava aldım geldim
Çıktı şimdi odadan salonda tv izliyo bende odadayım yemek yemedim kahvaltıyla duruyorum kalbim çok hızlı çarpıyo ama düzelmeye çalışıyorum
Bi kere daha bi kavgada hastanelik olmuştum kalbim 140 oldu bana hastane odasında seni annenlere bırakıyım ne hakkım var seni bu hale getirmeye olmuyosa ayrılalım dedi hiç unutamıcam o günü ilk defa hastaneye gittim evliyken ve senin yüzünden oldu dedim diye bu lafedilir mi ne kadar vicdansız bazen

Beni evde bulamayınca o da çıkar gider muhtemelen ama geç gelmekten kastım o 7de geliyosa 7 buçukta gelmek azıcık bekletmek yani
Yatak ayırmadık daha önce ayırdığında öyle istediğinde gidip istediğinde gelemezsin nolursa olsun yatak ayrılmıcak demiştim sinir krizi geçirdi o gün ama geldi yattı yanıma bu iyi bişey dün de beraber yattık hatta eli kolunu attı uykusunda ama o kadar
Az önce oda kapısı kilitliydi şarj odada kalmış açmaya çalıştım kalkıp açmadı kilidi bende seslenmedim çarptım sokak kapısını aşağı arabama indim şarjı aldım bi hava aldım geldim
Çıktı şimdi odadan salonda tv izliyo bende odadayım yemek yemedim kahvaltıyla duruyorum kalbim çok hızlı çarpıyo ama düzelmeye çalışıyorum
Bi kere daha bi kavgada hastanelik olmuştum kalbim 140 oldu bana hastane odasında seni annenlere bırakıyım ne hakkım var seni bu hale getirmeye olmuyosa ayrılalım dedi hiç unutamıcam o günü ilk defa hastaneye gittim evliyken ve senin yüzünden oldu dedim diye bu lafedilir mi ne kadar vicdansız bazen

İyi ama üzülmüş suçlu hissetmiş ondan öyle demiş.
Sevdiğine zarar verdiğini gören insan öyle düşünebilir bence.
Ama böyle bir kötü anınız var korkması lazım ya yine öyle bir şey olursa diye.
Ben olsam yarına bırakmam mesajı şimdi yazar giderim yanına ama sen bilirsin yine de..

İyi ama üzülmüş suçlu hissetmiş ondan öyle demiş.
Sevdiğine zarar verdiğini gören insan öyle düşünebilir bence.
Ama böyle bir kötü anınız var korkması lazım ya yine öyle bir şey olursa diye.
Ben olsam yarına bırakmam mesajı şimdi yazar giderim yanına ama sen bilirsin yine de..
Evet bende ondan zaten ertesi gün sen böyle dedin diye konu açmadım üzülmüştür diye
Gitti yattı yatağına erkenden ilaç içti yattı kapıyı kapatmadı yavaş yavaş siniri geçiyo ama benim sinirim artıyo valla
Yok bi insan özür diliyosa karşıdaki kasmıcak çok itici bi durum oluyo insanı dilediğine de bin pişman ediyo soğukluk sokuyo araya

Evet bende ondan zaten ertesi gün sen böyle dedin diye konu açmadım üzülmüştür diye
Gitti yattı yatağına erkenden ilaç içti yattı kapıyı kapatmadı yavaş yavaş siniri geçiyo ama benim sinirim artıyo valla
Yok bi insan özür diliyosa karşıdaki kasmıcak çok itici bi durum oluyo insanı dilediğine de bin pişman ediyo soğukluk sokuyo araya

Öyle deme ben onu çok yaparım.:KK14:
Haklıysam süründürmeyi pek severim:oops:

Ben hiç anlamıyorum ama süründürürken kendiniz de üzülmüyo musunuz ya da karşı taraf yeter be dediğinde dönmek daha kötü olmuyo mu

Benim duygu durumumun çok önemi yok.
O dersini alacaksa eğer uzasın, sürünsün.
Onlarca kez özür dilesin yalvarsın.

Yeter be dediğinde ikinci bir kavga patlak veriyor zaten.
Sonra onun barışması daha da zor oluyor.
Biz yaptık siz yapmayın tabi :S
Ondan dedim nasıl başlarsa öyle gidiyor diye.

Bence yarın geç gitme eşinin siniri geçmeye başlamışken tekrar depreşmesin
Bu yaptıklarına çok kırıldığını belirten bir mesaj at ben senin karınım haklısın hatalıydım düşünemedim ama sende böyle davranarak hata ediyorsun diye mesaj atabilirsin hatta şimdi at uzun uzun yaz ondan sonra git yat
Evde hep kavga gürültü olur merak etme alışırsın
Bende küstüğümüzde eşim yemeğimi yiyip çayımı içerse acayip gıcık oluyorum :bicak:
Yarında vaktinde evine git yemeğini yap yerse yesin yemezse sen kendin ye çayını da demle

Bence yarın geç gitme eşinin siniri geçmeye başlamışken tekrar depreşmesin
Bu yaptıklarına çok kırıldığını belirten bir mesaj at ben senin karınım haklısın hatalıydım düşünemedim ama sende böyle davranarak hata ediyorsun diye mesaj atabilirsin hatta şimdi at uzun uzun yaz ondan sonra git yat
Evde hep kavga gürültü olur merak etme alışırsın
Bende küstüğümüzde eşim yemeğimi yiyip çayımı içerse acayip gıcık oluyorum :bicak:
Yarında vaktinde evine git yemeğini yap yerse yesin yemezse sen kendin ye çayını da demle
Biz kadınlar ne değişik insanlarız kimi yese gıcık oluyo kimi yemese gıcık olmak istedik mi bişey buluruz
Bugün hiçbişey gelmiyo içimden kızlar mesaj konuşma vs.
Ben onu sonuna kadar haklı olduğum konularda hemen affederken ben bu tavrı hak etmiyorum haklı da olsa.
Biraz akışına bırakıyım diyorum bakalım nolcak belki yarın akşam da bi gelişme olmazsa gider yanına konuşurum amacın ne diye

Back