• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım ve düşünmekten yoruldum

Yok resmi nikahlıydık. Sözleşme gönderdi bende imzalamam boşanmam dedim imzalamazsan çekişmeli açarım dedi. Ben de şimdi bile neler söylediler mahkeme de artık neler uydururlar diye korktum imzaladım. Tabi hala yalvarıyordum mesajla o da beni dini olarakta boşadı mesajla.hatta mahkeme de ayrılmak istemiyorum dersem belki yumuşar diye düşünüyordum ama artık geri dönüşü olmadığı için mecbur kabullendim

ya ne diyebilir Allah aşkına. delil olmayan hiç bir şeyi kabul etmez mahkeme.

Adam resmen senı boşamış .
Daha ne dıye üzülüyorsun .
O boşamasa ben sana boşan derdim .
Bu ne biçim evlilik ?
Yatmadan yatmaya gidiyormuş eve .
Yenı hayatında evladınla sana mutluluklar
Aslında insan yaşadıklarına değil yaşayamadıklarına üzülüyor. Ne yeni gelin olmanın heyecanı yaşayabildim. Ne hamileliğimin heyecanını ne de anne olmanın heyecanını.çocuğum hiç anne babasıyla birşey yaşayamadı. Orda olsam yaşayamayacaktı muhtemelen. Ben ilk heyecanlarımı mutlu yuva hayallerimi bu adamla tükettim en çok zoruma giden de bu. Birşey yaşayamadan bitti

ya ne diyebilir Allah aşkına. delil olmayan hiç bir şeyi kabul etmez mahkeme.
Ben artık daha fazla yıpranmak istemedim. Amcam avukatımdı. Tabiki mahkeme ayrı ev açmadığı için onu suçlu bulurdu. Ama ben artık daha fazla kötü şey duymak istemedim.

Aslında insan yaşadıklarına değil yaşayamadıklarına üzülüyor. Ne yeni gelin olmanın heyecanı yaşayabildim. Ne hamileliğimin heyecanını ne de anne olmanın heyecanını.çocuğum hiç anne babasıyla birşey yaşayamadı. Orda olsam yaşayamayacaktı muhtemelen. Ben ilk heyecanlarımı mutlu yuva hayallerimi bu adamla tükettim en çok zoruma giden de bu. Birşey yaşayamadan bitti
Her şer de bir hayır vardır.

Bu senın içinn büyük bir tecrübe oldu . Bırak kaybetıklerını evladını kazandın .
Artık adımlarını düşünerek atarsın .

Çok geçmiş olsun,farkında değilsin ama ALLAH seni kurtarmış,bencil ve vicdansız bir adamdan kurtulmuşsun....evladını birilerine bırakma artık görmek istiyorlarsa parkta falan buluşun,sen gitmek istemezsen bile akraban götürsün geri getirsin....neler duyuyoruz, artık kendine acımayı bırak evladına odaklan

Sen yalvarmışsın askerden izine gelde, öyle döneyim tekrar köye diye ama adam kabul etmemiş fakat boşanmak için hemen izine gelmiş birde bunu düşün bacım çok geri gelmeni isteseydi hemen yuvasını kurtarmak için gelirdi yanına seni almaya gururunu düşünmezdi. Sen8n gittiğini firsat bilip gelmemek için elinden gelenini yapmış bence için rahat olsun

Ya bu kadınlar neden bu kadar aciz!
Herkes kendi gücünün farkına varsın lütfen
Böyle konular okuyunca üzülüyorum neyinden vazgeçemiyosunuz bu adamların?
İyiki adam sizş boşamış hala üzülüyorsunuz.

Ya bu kadınlar neden bu kadar aciz!
Herkes kendi gücünün farkına varsın lütfen
Böyle konular okuyunca üzülüyorum neyinden vazgeçemiyosunuz bu adamların?
İyiki adam sizş boşamış hala üzülüyorsunuz.
Kesinlikle katılıyorum. Maddi- manevi durumunuz el vermiyor olabilir. Ancak siz de Allahın bir kulusunuz, o da. Hiçbir şey değilse (maddi zayıfım,ailem yanımda değil vs deseniz bile) bunun eşitliğini düşünmeniz gerekiyor! Herkese yardım eden bir güç var. Bırak yalvarmayı kapıma gelse sümüğümü atmam

ilkinde yaşamadın ama inş ikincisinde cenneti yaşarsın yuvanda canım,
allah ferahlık verisn sana

Bu
Kesinlikle katılıyorum. Maddi- manevi durumunuz el vermiyor olabilir. Ancak siz de Allahın bir kulusunuz, o da. Hiçbir şey değilse (maddi zayıfım,ailem yanımda değil vs deseniz bile) bunun eşitliğini düşünmeniz gerekiyor! Herkese yardım eden bir güç var. Bırak yalvarmayı kapıma gelse sümüğümü atmam
Bunu yaşayan çok kadın var burda da çok görüyoruz örneklerini.
Bi adamın peşinde kul köle olmanın anlamı nedir yani?
Kadınlar ne yapıyorsa kendine yapıyor en büyük zararı kendilerine veriyorlar dışarda suçlu aramaya ona buna hata bulmaya gerek yok.
Böyle aciz davranan kadınların başına herşey gelir kimse kusura bakmasın.

Kizin 1.5 yaşında birileri alıp götürüyor ve yanında sen yoksun bunu nasıl yapıyorsun gerçekten anlatsana hele ki böyle bir ortamda

Kizin 1.5 yaşında birileri alıp götürüyor ve yanında sen yoksun bunu nasıl yapıyorsun gerçekten anlatsana hele ki böyle bir ortamda
Nasıl olacak ki başka türlü babası haftada birgün alacak. Şimdi askerde bir buçuk ay sonra gelecek. Babası yokken kimseye vermesem bile babası gelince mecbur gidecek. Daha boşanmadan bile ben nereye gidecek ne zaman gelecek kim var yanında iyi mi ağlıyor mu diye sürekli mesaj atıyordum o zaman bile doğru dürüst cevap vermiyordu kızıyordu. O benim çocuğum beni kısıtlama diyordy

Maddi olarakta manevi olarakta ailemin yanında gayet iyiyim elhamdülillah ama insan söz geçiremiyor beynine. İnşallah en kısa zamanda toparlanırım.kpss ye çalışıcam. Bir an evvel atanıp kendi yoluma bakarım umarım

Maddi olarakta manevi olarakta ailemin yanında gayet iyiyim elhamdülillah ama insan söz geçiremiyor beynine. İnşallah en kısa zamanda toparlanırım.kpss ye çalışıcam. Bir an evvel atanıp kendi yoluma bakarım umarım
Bence yaparsınız. Çok daha güçlü ve rahat hissedeceksiniz eminim. Yolunuz açık olsun dualarım sizinle.

Back