çocuğuma dokunma

+1
Kadın da olsa erkek de olsa; zararlı da olsa zararsız da olsa alakasız biri sınıfta bulunmamalı, saçmalık yani.

İçim kararıyor, hem çocuklara sevgi dolu olmayı aşılamak hem de korumak çok zor.
Benim oğlum da fiziksel teması seven bir çocuk, onu okşayım sarılayım öpeyim, aynı şekildr öğretmenlerine karşı da tavrı bu şekilde. Pedagog bunun önünü yavaştan kesmem gerektiğini söylemişti ama nasıl olacak ki...

Diğer çocuklara sarılsın :)

Ana baba olmak çok zor, bu konudaki sınırı bulmak da çok zor. Çocuk teyzesine sarılsın nasıl, ne kadar, sınırı ne ...zor cidden. Oturup pedagoji kitabı okumak gerek galiba. Ne zararlı, kim sapık mı ne anlamak bazen çok zor olabiliyor.

+1
Kadın da olsa erkek de olsa; zararlı da olsa zararsız da olsa alakasız biri sınıfta bulunmamalı, saçmalık yani.

daha önce de yazmıştım onun teyzesi bunun dayısı farketmez,
biz anneler olarak katlara çıkamıyoruz girişte bir toplantı salonu var orda bekliyoruz çocuklarımızı.
sadece potansiyel tacizci olmamızdan da değil bu, x in annesi sınıfa girerse y nin annesi de girer, z de ağlar hani benim annem diye.
5 yaşında bunlar, görselde 1 metreyi çoktan geçmiş çocuk gibi görünüyorlar ama gayet de bebeler aslında, sürekli sınıfta bulunuyor diye o adamı öğretmen sanan da vardır aralarında, büyüyünce spider man olucam diyen, babam beni yanlış servise bindirirse yanlış okula gidersem diye ağlayan tipler bunlar daha.

Asla yok. Doğru olanı yapmışsınız, tebrik ediyorum. Ben olsam bir de şikayet ederdim, ciddiyim.

arkadaşlar çocuğum 3 gundur hasta olduğu için okula göndermedim bugün.Ama bazı velilerle telefonda görüştüm.Öğretmen kızımı gelip okuldan alınca cuma günü ve kızınca kendine eli ayağı titremiş ve ben sizin çocuklarınızın resimleri anıları olsun diye izin verıyordum demiş.bundan sonra kimse fotoğraf çekmeyecek demiş.ben 2 poz çekerim sadece demiş.Bazı veliler de adamı resmen eşin ve sen sapık gösterdin diye tepki verdi.okuldaki yılbaşı etkinliğini bile kısıtlamış öğretmen kutlama yapılmayacakmış artık .sadece pasta kesilecekmiş miş.siz yorumlayın durumu artık ben şaşırdım kaldım

kapasitesi bukadarmış demekkı...

eger elıne yuzune bulastırıyorsa yapmasın tabıkı bırseyı yapıcaksa da dogru durust yapsın beceremıyorsa bılene danıssın bunuda ona bız mı ogretcez rezıllık
sız yapmanız gerekenı yaptınız

Cahiller ölsün diye bağırasım geldi.

ben de 3 yıl öğretmenlik yaptım.70 yaşındaki annem emekli ilkokul öğretmeni.Asla bir öğretmeni riyakarlık yapıp üstlerine öle hemen şikayet etmem asla yapmam.Ama suçlu duruma neden biz düştük neden diğer çocuklar cezalandırılıyor resımleri çekılmeyecekmış artık.Neden insan olarak kendimizi eleştiremiyoruz anlamıyorum

her özel günde var dedim zırt pırt orda demedim yanlış olmasın

O yaşta bi adam bekar ve işsizse bi arızası vardır zaten. Cok vasifli cocuklara örnek bi insan olsa zaten işi olurdu en azından. Ogretmenin gözü mü var ki o adamda ya. Namusu gibi savunmus bi de.

evet her an orada ise tabii ki olmaz

ama ben ilk okuduğumda adamın özel günlerde fotoğraf çektiğini anladım

benim aklıma oğlumun okulundaki X amca geldi

o da fotoğraf çeker, işte bir bakarsın abuk subuk açılarda komik fotolar yakalamış hem çocuklar hem veliler vs vs

işte bayanların arasında fotoğraf çekiyor, benim fotoğrafım elin adamında neden var gibi vurgular olayın çocukların yanında yabancı olmasından farklı bir rahatsızlık boyutunda olduğunu düşündürdü

çözüm öğretmene kibarca her bu konudaki şikayeti iletmek

bu arada oğlumun eski okulundaki bir çok kişide de vardır fotoğrafım

bizim okulumuz okul bahçesinde, koridorunda vs vs bir çok etkinlik yapar ve isteyen gelebilir der bu etkinliklere hatta hafta içi olanlarda annesi gelemezse bile birileri gelsin işte amca, dayı, hala vs vs der

eee X'in amcası ile ya da Y'nin dayısı ile bile tanıştım ben mesela onun dışında da bir çok kişi fotoğraf çekti kim bilir nerelerde paylaştılar

mesela oğlumun halası bazı görüntüler vardı onları paylaşayım mı dedi paylaşma dedim ama o tanımadığım kişiler ya da diğer veliler paylaşmıştır belki de bu kadar koruyamayız ki her türlü dış çevreden

O yaşta bi adam bekar ve işsizse bi arızası vardır zaten. Cok vasifli cocuklara örnek bi insan olsa zaten işi olurdu en azından. Ogretmenin gözü mü var ki o adamda ya. Namusu gibi savunmus bi de.
asla öyle bir şey yok.sadece tedbirsizlik sorunu var o kadar

Milli Eğitim yılbaşı etkinliklerinin yapılmamasını istiyor. Bununla ilgili haberler var sosyal medyada. Ogretmen hatasini duzeltmiş. Siz butun veliler ile degil sadece ogretmen ile gorustunuz değil mi? O zaman nasıl adami da sapık gibi yansıtiyorsunuz anlamadım. Çok takılmayın.

Siz doğru olanı yaptınız.Kutlama yapılmasın demediniz ki .Bu ne basit ,düşüncesiz ve çocukça bir tavır eğitimciye yakışmıyor.

Böyle davranana kadar ,o kişinin değilde sınıf annesinin gözetimi altında fotoğraf çekimi ,etkinlik vs yapılsın diye veliler ile konuşarak kararını bildirebilirdi.

Ayrıca sizi bu durumda zor durumda bırakmış diğer velilere istinaden, cahilce bir tutum ancak bu kadar olabilirdi...

hatasını duzeltmıyor acısını çocuklardan çıkarıyor bence öğretmenle konuşamadım henüz.Yönetim izin verıyor ayrıca yılbaşı partisine

valla suçlu sadece biz olduk yapacak bir şey yok evettttt çocuğumu korumaya çalıştığım için suçluyummmm affedin beni

kutlamaların organizesinde en başta olanlardan biriyim ayrıca maddi manevi emeklerimi esirgemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…