- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
- Konu Sahibi ceycey0406
Başkasının çocuğuna dokunan adam düşüncesiz, bunu düşünemeyen öğretmen aptal, çocuğuna bu konuda gerekli eğitimi veremeyen veli de kendini iyi anne sanan biridir bence de oldu mu?
Gerekli eğitim verilmis çocuk makine gördüm diye tanımadığı adamın kucağına uçmaz çünkü.
Ya siz öğretmensiniz, her çocuğun bir olmayacağını, her çocuğun aynı eğitimi aynı kabiliyette idrak edemeyeceğini, sindiremeyeceğini en çok sizin gözlemlemiş olmanız gerekiyor. Bu çocukları böylesi bir konu içinde olası istismara açan öğretmen, çocuğun başına bir şey geldikten sonra aynı rahatlıkla "Ama ailesi öğretmemiş kendini korumayı" diyebiliyorsa zaten, daha da bir şey denilemez.
Konuyu ısrarla farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunuz.
Sorularıma cevap dahi alamadım, bir öylesiniz bir böyle, bir "Herkese potansiyel sapık gözüyle bakan paranoyaklar" diyorsunuz, bir "Ruh hastası olacaktınız madem, bu dünyaya çocuk getirmeyeydiniz" diyorsunuz, şimdi de "Ailesi öğretmediyse öğretmen mi suçlu" diyorsunuz.
Evet suçlu!
Bu çocuklar ders saati içinde siz öğretmenlere emanet,
ailesi tarafından kötü yönlendirilmiş, tehlikelere açık bir çocuğu tespit ederek kanatları altına alabilmek de ancak gerçek bir öğretmenin işi!
Ders saatinde (ola ki mecburiyet oldu diyelim) sınıfta bulunan bir yabancıyı mesafeli durması adına uyarmak da öğretmenin işi!
Ya ısrarla anlamıyorsunuz, 2dir benim sorduğum sorulara cevap dahi veremiyorsunuz.
Bu konu dahilinde diğer öğretmenler de dahil herkes konuya büyük bir tepkiyle yaklaşırken,
siz "Abartıyorsunuz, çok hassassınız" ile başladınız, şimdi de "Aile eğitim versin"e döndü iş.
Komiksiniz. Üzerine uzun uzun düşünülecek kadar komik.
Son düzenleyen: Moderatör: