• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğuma dokunma

o adamların sosyal medya hesaplarındaki resimleri görsen dehşet birşey. onlar da çıktı ortaya. resimleri görmesem ben de inanamazdım inanmak istemezdim belki. sonra ne idüğü belirsiz şifreli yazışmalar, kodlu mesajlar var. ne idüğü belirsiz bir pizzacıya yapılan uçuk rakamlardaki bağışlar... keşke ama keşke dediğin gibi gerçek olmasa,ben de bunu yürekten isterim.

lınk atar mısın özelden ben buna ılk ınanmadım ama fotograflar var dıyosun bu cok cıddı bsy

Doğru tepki vermişsin
Çocuğumun fotoğraf çekmeyi öğrenmesini istesem bununla ilgili bir yere gönderirim
Aycıca hiç kimse ortalıkta bu kadar manyak varken benim çocuğumun resimlerini orda burda paylaşamaz, kemiklerini kırarım adamın hiç şikayetle falan uğraşmam kaldı ki dokunma, ne cüretle, ne hakla. Veli bile olsa bu onu masum yapar mı, nerede yaşıyor bu insanlar

Bu olaydaki veliler bana çok salak geldi.

Siz uyardıktan sonra daha dikkatli davranmalı ögretmen. Ama önce uyarın

sonuna kadar haklısın! aman bişey olmaz öğrensin aman büyüğüdür sevsin diyen ebeveynler yüzünden sapıklar yüz buluyor zaten sevmeye ellemeye öpmeye hakkım var diye düşünüyor. bence güzel tepki ve arkasında durun!

Yaşı kac olursa olsun hemcins olarak birbirinden hoşlananlar var bu devirde ne olursa olsun uzak dursun erkeğinde kadını da küçük çocuklar fotoğraf çekmeyi öğrenemese kim küser bence siz haklısınız kime güveneceğiz ki bu devirde herkezin aklı beş karış havada

Back