- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
Artı o adam ücret alıyor mu
babasının hayrına mı öğretiyor çocuklara...?
babasının hayrına mı öğretiyor çocuklara...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske oyle bir imkanim olsada sizin gibi birilerini cocuklarimizdan kurtarsam.
Okudugunu anlamayan , isine geldiği gibi düşünen cahil birisiniz maalesef.
Ben olsam alma diyorsunuz ya ama savunduğunuz cümlede dönüp bakmiyorsunuz bile.
Sizin gözünüzüde ruh hastası oluyoruz, ama sizde bizim gözümüzde okuduğunu anlamayacak kapasitedesiniz.
Sanki kaç yıllık tanina insanlardan bahsettik burada, inanamıyorum bir insan anca bu derece okuduğunu anlamak istemez. Bir öğretmene, bir müdüre ya da bir arkadaş için bu bu dediğim! Pess!!
Başkalarını elestirecegine kendine bak bi tuturmussun başka velilerdede olmasını istemiyor, bu sayfalar sonra denilen bir şey ama sen buna takılacak kadar dar görüşlüsün.
Okuduğunu anla, benimlede muhatap olma.
Allah'ım da seni yazdıklarınla sınamasın İnşallah..
benim bir kamu spotum geldi
öğretmen ve doktor arkadaşlar,özellikle bu iki meslek grubu kendi meslek gruplarında ki insanlarla ilgili açılan konularda çoğu objektif olamıyor maalesef.hemen savunma yoluna gidiyorlar.
bunu yapmayın,gerek yok.burada bütün öğretmenlere ya da doktorlara kötü,berbat denilmiyor. konularda bahsi geçen insanlara deniliyor sadece.
alınganlığa gerek yok :)
Yalniz burda alinganlik yok.
Cocuklarinizi eğitin diyorum.
Bu durum her yerde olabilir diyorum.
Tenefuste öğretmenin görmediği yerde olabilir diyorum.
Çocuk buna izin vermemeyi öğrensin.
Ama okuduğunu anlama sıfır.
Utanmadan hakaret ediyorlar bir de..
Benim kizim 2 yildir yari ozel anaokuluna gidiyor.
2 yildir da sene basinda bizden yazili izin aliyorlar.
Cocugumun fotograflarinin cekilmesine, sosyal medyada paylasilmasina izin veriyorum gibi...istemeyen imzalamiyor ve cocugu fotograflanmiyor.
Bu uygulama her yerde ayni degil mi acaba?
Benim çekinerek bir şeyim yok, sizinde anlayabileceğiniz ,kibledim.Okuduğunu anlamayan kişi sizsiniz.
Ban almaya degmezsiniz kibledim.
Benim kizim 2 yildir yari ozel anaokuluna gidiyor.
2 yildir da sene basinda bizden yazili izin aliyorlar.
Cocugumun fotograflarinin cekilmesine, sosyal medyada paylasilmasina izin veriyorum gibi...istemeyen imzalamiyor ve cocugu fotograflanmiyor.
Bu uygulama her yerde ayni degil mi acaba?
Ben sadece ozel gunlerde cekildigini düşündüm. Surekli mi çekiliyormus?Sadece öğretmenler günü, yerli malı haftası gibi
özel etkinlikler de mi çekiliyor bu fotoğraflar
yoksa sürekli olan bir şey mi.
Özel günler de fotoğrafçı çağırılması normal de
İstediği an gelip foto öğretiyorum diye
zırt pırt fotoğraflaması çocukları hiç normal olamaz.
Aslında haklisiniz su yönden,surekli aynı kişinin sınıfa alınıp durulmasi hoş değilmiş düşüncesizlik yapmislar.g gereksiz birsey yani velilerden biri bile sınıfa sürekli katılsa hoşlanmam.insanlar cocugunu orda öğretmene emanet ediyor baskalariyla sürekli muhattap olmasını istemeyebilirler.ama taciz olayını dusunmeniz abartı olmuş sadece.ohretmen o kisiye emanet etse çocukları neyse3 yıl ben de İngilizce öğretmenliği yaptım hocam okul kuralları davranımları mesafeler konusunda bilgim var yani.Biriincisi profesyonel fotoğrafcı değil amatör.ikincisi biz de çekebiliriz etkınlıklerde çocuklarımızın anılarını.3.uncüsü okulun açıldığı gun bile bu adam vardı ve resım cekıyordu.4.uncüsü bir bayan olarak ailem dışında hiç bir kimse de resımlerımın olmasını istemiyorum ne kendimin ne çocuğumun ancak benim devamlı goruştuğum sevdığım velilerde olabilr bilmem anlatabildim mi derdimi hocam
hakaret mi ettim? hani,nerede?
okuduğumu anlayacak kapasitedeyim,mesela dün ki öğretmen konusunda siz öğretmenleri haklı bulmuştum çünkü öyleydi.ancak objektif bakabilmek önemli.
biz çocuklarımızı eğitiyoruz ama sizler de okullarda bunu tamamlamazsanız evde yapılan eğitim yetersiz kalır.
örnekte olduğu gibi.
başka çocuğun amcası, ben ve çocuğum için yabancıdır. bu kadar net bu.
bu yüzden benim ve çocuğumun fotoğraflarını izinsiz çekemez ve başkalarıyla paylaşamaz. kendi yeğenine sarılsın, benim çocuğuma dokunamaz. yok öyle rahatlık.
ayrıca 3 kız annesi ve geleceğin paranoyak veli adayı olarak o öğretmen hakkında vardığım kanıyı da yazayım:
tedbirsiz, düşüncesiz ve aptal. hasbelkader sınavı kazanmış, atanmış ama hala cahillikten kurtulamamış, öğretmenlik vasfından uzak, meslekten men edilmesi gereken biri.