çocuğuma dokunma

Anaokulunda fotoğraf cekmeyi öğretmek nedir ya ogreteceklerse de bu zahmet öğretmen eğitimci tarafından basit şekilde ogretsinler yok yani kafam almadı ben evimde de makinenin tlfnun tuşuna basmayi gösteririm öf canim cok sıkıldı öğretmen ne demeye alıyor içeri saatlerce. Şu devirde akraba ilişkilerine bile dikkat ediyoruz maalesef yabancı kişi ne alaka

bizimkiler de şifreli olarak okulun internet sitesinde paylaşılıyor ama tüm velilere açık bir platform sonuçta, fotoğrafların niteliğine bağlı olarak o kısmı benim için rahatsız edici değil (şu meşhur pizzagate olayındaki fotoğrafları görünce her fotoğrafını çekelim diyene de güvenmemek gerektiğini gördük ama dediğin gibi bir yerden sonra yapacak bir şey yok...)
dediğim gibi alakasız bir insanın orda bulunması fikrinden hoşlanmadım.
işte durumu da tam bilmiyoruz ben çok sık tekrarlamış gibi algılamıştım ama sadece özel günlerde gelmiş mesela.
bu durumda okula gelen bir destek gibi mi görmeli yoksa elini kolunu sallayan, çocuk sevip, fotoğraf çekip takılan bir adam gibi mi görmeli kestiremedim.

Ne alaka ya. 6 yasindaki cocugun foto cekmekle ne isi olur.Ayriyeten ona neymis. Hocami saniyor kendisini. Ogretmen her veliyim ben diyeni icerimi aliyormus.Foto ne alaka ya gercekten. Cocuga sanki a b c ogretiyo.Gitsin kendi cocuguna ogretsin. Ayriyeten bu veli ile ogretmenin bi iliskisi var gibi geldi.alin hemen kizinizi ordan

Size cok hak verdim C ceycey0406 .Link paylasmak yasak mi bilmiyorum ama bu videoyu tum ebeveynlerin izlemesini oneririm.Cocuklariniza da izletebilirsiniz.
10 yasinda bir kizim var.Tanimadiklariyla konusmamasi gerektigini vs ogrettim.Yalniz yine de pedofililerin cocuklarla cok iyi anlasan,onlarin ilgisini nasil cekeceklerini bilen insanlar olmalari korkutuyor beni.Ben olsam daha da tepkili olurdum diye dusunuyorum.

Bir öğretmen olarak sizi haklı buldum sınıfta yabancı birinin işi yok kaldı ki öğrencilerin fotoğraflarının da çekilmesini doğru bulmuyorum illa biri çekecekse diğer öğretmenler veya okulda çalışan yardımcı ablalar bu işi üstlenmeli..

O da bir bir veli ve fotoğraf öğretiyor çocuklara mı? Öğretmenin yaklaşımı çok yanlış. Çocuklara birşey öğretmesi gereken kişi kendisi. Dışarıdan biri gelecekse sertifikalı izinli yetkili birileri okul yönetiminin ve velilerin bilgisi dahilinde verilir. 1- Doğruyu yapmışsınız. 2- Öğretmen ile ilgili gerekli yerlere bilgi verin.

Ben de önemli etkinliklerde eşime çektiririm fotoğrafları. Profesyonel makine ile telefonun çektiği dandik fotoğraf bir olmuyor. Hoş eşim de pek memnun değil işten izin alacak diye kırk takla atıyorum, yalvar yakar çekiyor. Okulun ilk günü gün boyu sınıfın fotoğraflarını çekti, sürekli sınıftaydı ama öyle yakın hareketlerde bulunmadı. Bir gün de müzik dersinde getirip gitar çaldırmayı düşünüyorum, belki yeteneği-ilgisi olan olur, soru sorarlar vs diye. Bunlar kötü değil bilakis hoş-değişik şeyler. Çocukların oldukça hoşuna gidiyor.
Yalnız ben gruptan fotoğraf paylaşımı yapmam, facebookta da yaptığımız etkinlikleri arada paylaşırım, çocuklar varsa yüzler görünmeyecek şekilde olmasına dikkat ederim, çok nadiren sınıfın toplu fotoğrafı olarak çeker paylaşırım. Sınıfımda öğretmenler günü, yerli malı, doğum günleri de dahil hiç bir kutlamaya izin vermiyorum, ne idüğü belirsiz onlarca velinin doluşması hoşuma gitmiyor (1. sınıfız bu arada), yiyecekleri temiz mi yaptılar pis mi yaptılar, bayat malzeme mi kullandılar, birinin bir şeye alerjisi var mı güvenemiyorum. Sınıfa girip başka öğrencilerle konuşmaları bile beni deli etmeye yetiyor. Bütün bu sebeplerden ben haklı buldum sizi, fotoğraf çekme olabilir buna çok takılmadım ama yakın temas bu devirde kabul edilecek bir şey değil.

teşekkürler hocam çok doğru şeyler yazmışsınız.Ben bir veli olarak etkinliklere karşı değilim ki aksıne destek veriyorum.Ben etkinliğin oluş biçimine yapılan hatalara karşıyım sadece.Kişilik haklarıma kendimin ve çocuğumun saygı bekliyorum sadece

Bence %100 haklısınız.Sınıfta bisey öğretecekse ogretmen ogretmeli onun disinda bir etkinlik olacaksa velilerden onay alinmali dıdının dıdısına mı kalmış gelip te benim cocuguma bisey ogretmek.Öğretmenin buna bu devirde müsaade etmemesi gerek

Her meslekte sapık psikopat çokça var. Ben de coğunlukla doktorların acısından bakarak savunmaya çalışırım ama buradaki kadar körü körüne savunduğum hiç olmadı. Konu içerisinde en çok şasırdığım ve üzülerek okuduğum yorumlar nomu'nunkiler oldu. Bakış açım değişti... Burda alenen öğretmenin saçmalaması bu olay. Ne demek temas? Ve bence öğretmen siz uyardıktan sonra o kadar korktuysa büyük ihtimalle erkek arkadaşı olabilir o adam.

Her halukarda siz takipte olun mümkünse. Bu örnekle gördünüz ki çocuğunuzun öğretmenine tam güvenmemelisiniz. Insallah bundan sonra karşılaşacağı öģretmenleri benim ilkokul öğretmenim gibi olur. Burdan da ona selam olsun, canım öğretmenim benim tanıdığım en mükemmel öğretmen

Ben sizi şu anda benim doktor temalı konuma yaptığınız yorumlarla hatırladım.

Başka bir doktor üye gibi berbat bir üslupla saldırmayıp ve körü körüne meslektaşınızı savunmayıp çok normal yorumlar yapmıştınız.

Burada teşekkür edeyim dedim :)

okula gidemedim çocuk hastaydı çünkü.Ama arkadaşlardan bir belge gördüm aşağı yukarı şöyle yazıyor:yerli malı haftası için çocuklar sectıkleri meyveleri ve şapkaları şiirleri sunmak için sınıfa geldiler.sınıf temsilcimiz ve velilerin ıstegi üzerine fotoğrafçı olan velimiz x bey etkınlıklerın fotoğrafını çekmesi için sınıfa alındı.resımler cekıldi.cocuklar fotoğraf çekmek ıstedıklerini belırtti.velimizde tek tek çocuklara fotoğraf cektırerek makınenın nasıl kullanıldığı konusunda yardımcı olmuştur.[altında bu sözde velının ımzası] yorumları bekliyorum arkadaşlar

bu kişi veli değil öğrencinin amcası ayrıca etkınlık yerli malıydı fotoğraf çekim dersi etkinliği değil.ayrıca benım niye haberım yok fotoğraf cekımının öğretileceğinden ve temas edılecegınden cocuklara

Ya çok teşekkür ederim, utandım şimdi

Yani mükemmel hatasız meslek yokki. Sonucta hepimiz aynı sınavdan geçip meslek seciyoruz, o sınav mı bizi mükemmel yapıyor ya da yapmıyor. Dünya manyaklarla doldu, kimseye gözü kapalı güvenmemek gerekiyor. Burayı okuyan birileri böyle bir ihmali görmezden gelinebileceğini okuyup bir tane daha minik Irmak vakasına mı sebep olsun/olalım..

tabiki haklisiniz ama ben olsam okuldan almam o adamin ikidebir sinifa girmesini engellerdi sonucta diger cocuklarda var

yarın veli olarak sınıfa akrabam [yok ama]sanayiden ya da başka yerden bi adam alıp geleyim bari.veli katılımı diye araba tamirini öğretecek çocukların eline koluna da dokunacak tabiki öğretmek için diyeceğim.Sonuçta adam kızımın dayısı amcası diyeceğim

ırmak ın katiline de kaç ay o adam yapmaz o adam melek demişti komşuları.Allah rahmet eylesin o yavruya mekanı cennet zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…