- 23 Ağustos 2012
- 50.154
- 1
- 232.885
- 898
- Konu Sahibi ceycey0406
katılıyorum, ve ekliyorum, bizimkilerin öğretmenlerinden biri erkek :)
ingilizce öğretmeni yabancı bir erkek, her gün öğleye kadar ingilizce dersleri var ve çocuklar adama bayılıyorlar, ben de tanıştım çok sevdim, çok sıcak bir insan.
bizimkilerin giyinme soyunma olayına ne sınıf öğretmenleri ne branş öğretmenleri karışıyor o iş tamamen yardımcı öğretmenlerinde, ama yine de etkileşimde olduğum velilerden erkek öğretmenle ilgili olumsuz bir görüş belirten olmadı, herkes memnun.
ama burda durum farklı, beni sadece sınıfta (kadın erkek farketmeksizin) bir yabancının sürekli bulunması rahatsız ederdi.
konu sahibi bir gönderisinde ne zaman gitsem orda demiş, o yüzden bunun özel günlerle kısıtlı kalmadığı gibi algıladım olayı.
yani burda olayın neden kısmına takılıyorum, neden 30 yaşında bir adam zırt pırt yeğeninin sınıfına giriyor fotoğraf çekmeye... belki hiçbir kötü niyet yok ama yine de saçma. o kişinin eğitimi ne, konuşma tarzı nasıl, belki ağzı bozuk, belki kötü örnek olacak davranışlar sergiliyor, bu adam neden bir eğitmen gibi o sınıfta bulunuyor ki. normalde hiçbir veli sınıfa alınmıyorken bu adamın sürekli orda olması irrite edici.
+1
Kadın da olsa erkek de olsa; zararlı da olsa zararsız da olsa alakasız biri sınıfta bulunmamalı, saçmalık yani.