kadın mental sağlık bırakmadı hiçbirimizdeBen raki koydum harmandalini actim, Musakkayi düşünüyorum gozlerim kapali, önce biraz göbek attigim doğrudur. Deli gibi tek basima bxbxbxbbx
İzmirli olmak bunu gerektirir çünkü. Ben de yarın artık devam edersek kendimi alkole vericemBen raki koydum harmandalini actim, Musakkayi düşünüyorum gozlerim kapali, önce biraz göbek attigim doğrudur. Deli gibi tek basima bxbxbxbbx
Ay bu Fransa'da biri beni camdan görse kari deli der, orda olsam yırtardim geneİzmirli olmak bunu gerektirir çünkü. Ben de yarın artık devam edersek kendimi alkole vericem
Gidelim annem nereye istiyosan söyleİzmirli olmak bunu gerektirir çünkü. Ben de yarın artık devam edersek kendimi alkole vericem
Çocuğun telefon ve internet çağında değil mi? Adam seni aradan çıkartmak istedikçe sen çocuğunu kullanmak için devreye giriyorsun. Eşin mi kızıyor, nedir? Adam seninle muhatap olmak istemiyor, el alemin kocasına trip mi atıyorsun?Oğlumu aradı yine her akşam görüntülü arıyor onlar konuştular sonra çocuk kapatırken anneni verir misin konusalm dedi öyle konustk ben aramadım böyle seni rahatsız etmeyelim her aksm ben oğluma telefon alayım hat almayalım evdeki internete bağlanır akşamları onunla ordan konuşuruz dedi görüntülü seni de meşgul ediyoruz böyle olmuyor dedi dedim ne münasebet eşinmi kızıyor dedim oda hayır her akşam oğlumla konuşuyorum bazen uzun sürüyor senin özel telefonun işin olur gücün olur ondan dedi Kadın korkutmuş bunu anladım dedim iznim yok sorun değil benden konuşun dedim
aslında bu 165 sayfanın bi özeti var, kendini mal gibi görmesi. bedavaya gitmedim gibi bi cümle kurabiliyo kendisi için. birisi bunu bana söylese o kişiyle iletişimi keserim. bu kadın bunu övünülecek bir şey sanarak söylüyo. bir de çocuk kendisinin değil gibi başıma atıp gezemezler diyo ki orda zaten çileden çıktım. ama bi insanın yüzü bu kadar kösele olamaz, ben artık geyik çevirdiğini düşünüyorum bunca lafa yarabbi şükür diyemez kimseBen böyle inat görmedim ya. Kakaladigi kusurlu ürünü ambalajı açıldıgi icin iade alamam diye tutturan etiksiz satıcı gibi ben buraya gelin geldim de ceyizim bile vardi da su kadar bilenzik takildi da. Ya cok matah bi tarafin olsa adam evi köyü gözden cikarip ayaklari kicina vura vura gitmezdi. Hangi öküz Türk erkegi bu denli medeni ayrılır bi düşün istersen. Insan bi yerde soluklanir ben nerelerde haksizim der. Asla. Tobe haşa asla dememissin. Seni gectim küçük şehzadene yazık, fanusuna onu da koymuşsun o da hayatin gerceklerini gördükçe şoktan şoka sürüklenecek sayende.
Ben Fransaya gelince sana yazayım en iyisiGidelim annem nereye istiyosan söyle
Ay lütfen gel yaBen Fransaya gelince sana yazayım en iyisi
Gerci ben forumda konuyu kastetmiştim, hangi konuyu istiyosun söyle diye ama olsunBen Fransaya gelince sana yazayım en iyisi
Yok be musakkanin nerde olduğu belli degil, ben İzmirliyim ama Fransa'da yasiyorum kocadan kellikim izmirde nereloloyor? musakka izmirde mi? donlarımı alır şehri terkederim
Haıahqjahwajahha daha fazla ciddiyetimi koruyamayacağımGerci ben forumda konuyu kastetmiştim, hangi konuyu istiyosun söyle diye ama olsun
Evet artik yeni ufuklara yol alalim bdbdhdhdhHaıahqjahwajahha daha fazla ciddiyetimi koruyamayacağımyarın bir konu bulalım ve bunu unutalım
ben de izmirliyim kocayı da buraya getirdimYok be musakkanin nerde olduğu belli degil, ben İzmirliyim ama Fransa'da yasiyorum kocadan kelli
Kimse razi degil de niye bi türlü dagilamadik onu anlamadimhxhxhxhben de izmirliyim kocayı da buraya getirdimmusakkadan bahsetmek istemiyorum artık beynim razı değil
içten içe yeni bi senaryoyla gelmesini bekliyoruz sen de itiraf et hadiKimse razi degil de niye bi türlü dagilamadik onu anlamadimhxhxhxh
Biraz yavas ilerliyo evet, ben olsam eski kocamin evini basip karakolluk olmustum, aksiyon bunu gerektiririçten içe yeni bi senaryoyla gelmesini bekliyoruz sen de itiraf et hadi
evet benim birkaç kişiyi bazı troll yorumlarda görüp beğenmişliğim vardı zatenBurası zaten artk musakkadan bagımsız ilerliyor konu hepimizi yakınlastırdı birbrne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?