- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
Ya sen cok yaşa kahkaha attım bebek saglıkla gelsin insallahevet benim birkaç kişiyi bazı troll yorumlarda görüp beğenmişliğim vardı zaten seninle doğumdan sonra yakınlaşalım ama çünkü salyalarım akıyo her postunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sen cok yaşa kahkaha attım bebek saglıkla gelsin insallahevet benim birkaç kişiyi bazı troll yorumlarda görüp beğenmişliğim vardı zaten seninle doğumdan sonra yakınlaşalım ama çünkü salyalarım akıyo her postunda
Amin inşallah valla aşırı eğlendim katiple birkaç kişiyi biliyordum sizi de çok sevdim valla postlarda içim geçiyodu bugün çok güldüm Daha yeni boşanmıştıkYa sen cok yaşa kahkaha attım bebek saglıkla gelsin insallah
accessdenied veee motor! hadi bakalım filmin bu kısımlarında neler olacakMusakka geri gelmişsin bacım.
Kiz Musakka geldi ya aksam onu mu diyosunuz?accessdenied veee motor! hadi bakalım filmin bu kısımlarında neler olacak
Neden iznin yokmuş hat almayacak sadece internet bağlı? Kadin korkutmuş degil sana koca bulacak seni yokluyolar arkadaş çevresi de cokmus, ee yaza çifte düğün yaparsınız artikOğlumu aradı yine her akşam görüntülü arıyor onlar konuştular sonra çocuk kapatırken anneni verir misin konusalm dedi öyle konustk ben aramadım böyle seni rahatsız etmeyelim her aksm ben oğluma telefon alayım hat almayalım evdeki internete bağlanır akşamları onunla ordan konuşuruz dedi görüntülü seni de meşgul ediyoruz böyle olmuyor dedi dedim ne münasebet eşinmi kızıyor dedim oda hayır her akşam oğlumla konuşuyorum bazen uzun sürüyor senin özel telefonun işin olur gücün olur ondan dedi Kadın korkutmuş bunu anladım dedim iznim yok sorun değil benden konuşun dedim
yok ya B Burhan Burhanitto hoş geldin deyince şimdi geldi sandım garibim 11den beri girmemiş halbuki ya şu konuyu kilitlesinler ya da musakka gelip yeni bombalar patlatsın çok sıkıcıKiz Musakka geldi ya aksam onu mu diyosunuz?
Kiz fıstık Burhan niye heyecanlandieiyosun insanlariyok ya B Burhan Burhanitto hoş grldin deyince şimdi geldi sandım garibim 11den beri girmemiş halbuki ya şu konuyu kilitlesinler ya da musakka gelip yeni bombalar patlatsın çok sıkıcı
Ayy gerçekten çok kötü bir insansın ya. Hırsından kıskançlığından çocukla babasının ilişkisini bozacaksın.Oğlumu aradı yine her akşam görüntülü arıyor onlar konuştular sonra çocuk kapatırken anneni verir misin konusalm dedi öyle konustk ben aramadım böyle seni rahatsız etmeyelim her aksm ben oğluma telefon alayım hat almayalım evdeki internete bağlanır akşamları onunla ordan konuşuruz dedi görüntülü seni de meşgul ediyoruz böyle olmuyor dedi dedim ne münasebet eşinmi kızıyor dedim oda hayır her akşam oğlumla konuşuyorum bazen uzun sürüyor senin özel telefonun işin olur gücün olur ondan dedi Kadın korkutmuş bunu anladım dedim iznim yok sorun değil benden konuşun dedim
Bebişim ben kaos ve trajedi seviyorum.Kiz fıstık Burhan niye heyecanlandieiyosun insanlari
Bu eski konu üye toparladı biraz kafayı sanki. musakka kadar değil . Teşekkürler ben yeni aktifim zatenAmin inşallah valla aşırı eğlendim katiple birkaç kişiyi biliyordum sizi de çok sevdim valla postlarda içim geçiyodu bugün çok güldüm Daha yeni boşanmıştık
bu arada bunu buldum musakka kafası
Ay ben de gdgdgg en sevdiğim biseyBebişim ben kaos ve trajedi seviyorum.
Sevdiğşm üyeleri takibe alıp aktivitelerinden yoeum yaptkları konuya uçup kafamı dagotıyorum iyi geliyoyok ya B Burhan Burhanitto hoş geldin deyince şimdi geldi sandım garibim 11den beri girmemiş halbuki ya şu konuyu kilitlesinler ya da musakka gelip yeni bombalar patlatsın çok sıkıcı
Gözüm seni aradı bgün hepBebişim ben kaos ve trajedi seviyorum.
Çalışıyordum burda fazla mesai yapamadımGözüm seni aradı bgün hep
Yapma bence yada yap görelim sonra sil aşırı merak ediyorum sizi katibi nillevi falanProfil foto mu kendi fotom yapsam mi acaba icince kafa gidiyo benim bxbxbxbxb