- 15 Şubat 2013
- 24.327
- 91.344
Dur kiz yapayim 2 dakka spidermanin g.tunu isirirken ki fotomu buldum gdgdgdgYapma bence yada yap görelim sonra sil aşırı merak ediyorum sizi katibi nillevi falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur kiz yapayim 2 dakka spidermanin g.tunu isirirken ki fotomu buldum gdgdgdgYapma bence yada yap görelim sonra sil aşırı merak ediyorum sizi katibi nillevi falan
Ama kafamız nasıl güzeeell şöyle bi rakı sofrasında hayal ettim biziProfil foto mu kendi fotom yapsam mi acaba icince kafa gidiyo benim bxbxbxbxb
Oğluyla gelini arasında yatar musakka
Bunca yıl oğluma emek verdim o karısıysa ben de anasıyım, elbette oğlumla uyuyacağım diyecektir.
Valla burda cok özlüyorum esli dostlu raki masalari, canim İzmir'im yaz gelse de gitsemAma kafamız nasıl güzeeell şöyle bi rakı sofrasında hayal ettim bizi
Ohaaa cok güzelsinizzzkcıını çimdikleeeValla burda cok özlüyorum esli dostlu raki masalari, canim İzmir'im yaz gelse de gitsem
Di mi kiz sacim cok guzeldi orda burda once kizarttilar sonra grilestirdiler, gicik oldum bxbdbb, o senin güzelliğin de niye birden sizli bizli olduk gı, salon kadini imajima bakma sen benim hdhdgdghOhaaa cok güzelsinizzzkcıını çimdikleee
bende bulamazsın onu ağustos annelerinden çıkmıyorum bdvye yeni yeni salça olmaya başladım, ay salça dedim hem de sana bak instada gezerken denk geldiğim videoda direkt aklıma sen geldinSevdiğşm üyeleri takibe alıp aktivitelerinden yoeum yaptkları konuya uçup kafamı dagotıyorum iyi geliyo
bende bulamazsın onu ağustos annelerinden çıkmıyorum bdvye yeni yeni salça olmaya başladım, ay salça dedim hem de sana bak instada gezerken denk geldiğim videoda direkt aklıma sen geldin
bende bulamazsın onu ağustos annelerinden çıkmıyorum bdvye yeni yeni salça olmaya başladım, ay salça dedim hem de sana bak instada gezerken denk geldiğim videoda direkt aklıma sen geldin
Kiz az yeseneAhahaja ben yine mutfaga gidem
bende yav, hatta şu an transfer oldum yatıyorumBen de buraya tüp bebek anneleri diye gelmistim bdhdhdh simdi bdv den çıkmıyorum
Kilolu düşünüyosunuz dimiiii ama bu konudayken 1 kilo aldm resmen biraz daha yersem zıctıgmn resmidirKiz az yesene
Hadi 8nsallah guzum tupe gerek kalmaz insallahbende yav, hatta şu an transfer oldum yatıyorum
daha tüp bebek bölümüne girmedim bile her girdiğimde burdayım.
BekliyoreeeBen de bir fotoğraf koyayım da gözünüz gönlünüz açılsın
Burhan kadin cikti bxvxgdgxgBen de bir fotoğraf koyayım da gözünüz gönlünüz açılsın
kizz tüp bebek transferi oldum zaten test gününü bekliyorummHadi 8nsallah guzum tupe gerek kalmaz insallah
Ben aslında makbileyimBurhan kadin cikti bxvxgdgxg
accessdenied bebişler sağlıkla gelsinbende yav, hatta şu an transfer oldum yatıyorum
daha tüp bebek bölümüne girmedim bile her girdiğimde burdayım.