konunun kapanması lazım, tam ateş sönüyo musakka gelip harlayıp gidiyoLütfen artık yeni konulara geçelim, lütfen başka konuya gidelim, nolur başka bir şey yapalım, nolur bıktım musakkadan
Tek başıma gidince bir şey kaçırıp dışlanıyorum gibi hissediyorum lütfen, hep beraber hadii.
Yapabiliriz.
Kafamda sürekli, havuzlu ev, don, köfte, influencer, manipulasyon falan var. Gidelim buralardan dayanamıyorummmkonunun kapanması lazım, tam ateş sönüyo musakka gelip harlayıp gidiyo
eşşşekk nasıl olmaz kafandaKafamda sürekli, havuzlu ev, don, köfte, influencer, manipulasyon falan var. Gidelim buralardan dayanamıyorummm
Nickine yaraşır bir hale büründünKafamda sürekli, havuzlu ev, don, köfte, influencer, manipulasyon falan var. Gidelim buralardan dayanamıyorummm
Doğduğundan beri anasına şimdi babasıyla eşine baktıran kadın, oğlu büyüyüp evlenince sende analık hakkım var deyip oğluyla gelinine kendini baktıracak.
Hayır anlamadığım olay ki ironi yapmıyorum gerçekten anlamıyorum. Adam evi tahsis etmiş , aidatı, faturaları vs ödüyor, çocuğun masraflarını karşılıyor, dolaba kadar dolduruyor. Ama çocuk konusahibinde haftada 4 gün kalıyor ki okul dönemi zaten akşamdan akşama ve hala dili durmuyor. Hayatlarına karabasan gibi çökmüş. Neden nazlıyorlarki bu kadar. Evden çıkarıp kiraya verseler o parayla tuttukları bakıcı eminim daha iyi bakar ve başları bu kadar ağrımaz.
Öyle oldu.Bizi depresyona soktuysa eski kocasına neler yapmıştır?Nickine yaraşır bir hale büründün
Adam mahkemeye giderken dini nikahı bozmuş gibi bir yorumunu okumustum asgahahha düsün artik ne haldeÖyle oldu.Bizi depresyona soktuysa eski kocasına neler yapmıştır?
Ben musakkak akraba olduğunu özellikle kv yiyeni olduğunu düşünmüştüm konu gerçekse böyledir diyordum içimden. Ama arkadaşlar dediki degilmisDoğduğundan beri anasına şimdi babasıyla eşine baktıran kadın, oğlu büyüyüp evlenince sende analık hakkım var deyip oğluyla gelinine kendini baktıracak.
Hayır anlamadığım olay ki ironi yapmıyorum gerçekten anlamıyorum. Adam evi tahsis etmiş , aidatı, faturaları vs ödüyor, çocuğun masraflarını karşılıyor, dolaba kadar dolduruyor. Ama çocuk konusahibinde haftada 4 gün kalıyor ki okul dönemi zaten akşamdan akşama ve hala dili durmuyor. Hayatlarına karabasan gibi çökmüş. Neden nazlıyorlarki bu kadar. Evden çıkarıp kiraya verseler o parayla tuttukları bakıcı eminim daha iyi bakar ve başları bu kadar ağrımaz.
Eşşek gibi yatıracak o gelin beni yatağındaOğluyla gelini arasında yatar musakka
Bunca yıl oğluma emek verdim o karısıysa ben de anasıyım, elbette oğlumla uyuyacağım diyecektir.
Eşeği unutmuşumeşşşekk nasıl olmaz kafandabir de etek, kayınvalide, çocuğumun psikolojisi, pipi düğünü, 5 bilezik
Adam kurtulayım da nasıl olursa olsun demiş. Ölümü görmüş sıtmaya razı olmuş vs vs.Bu kadar naif boşanmış Türk erkeği varmi ya
Şu yazıdan musakkanın anladığı: beni manipüle etmeye çalışıyor.dayanamıyorum yazacağım ben hayatımda sizin kadar pislik asalak gurursuz bi insan görmedim ya. ciddiyim. ayrıca kafanız da zerre kadar çalışmıyor, anca maman suyun çıkarların. adam sen velayeti aldın çocuğa bakıyorsun diye sana kuruş ödemeden hayat yaşatıyor, mahçup olacağına yeni eşini kuman zannedip milletin hayatını zehir etmeye devam ediyorsun. pislik kadın. madem seninle eşit bakmak zorunda o zaman sen de çocuğun masraflarını eşit karşılamak zorundasın, toton yiyorsa. işine geldiği yerde eşitlik işine geldiği yerde başından atmasının bedeli öyle mi? ki başından atmamış bile, bakıyormuş senin çirkefliklerine tahammül edebildiği vakte kadar. ekmek elden su gölden asalak hayat yaşayıp bir de ilgili bir baba olduğu halde milletin huzurunu bozmak için çocuğunu kullanıyorsun, yazık o çocuğa senin gibi akılsız annesi olduğu için. bu kadar cümle kurmaya bile değmezsin sende zaten bu kadar okuyup anlayacak kapasite olsa içinde olduğun zavallı durumdan rahatsızlık duyardın
Ben raki koydum harmandalini actim, Musakkayi düşünüyorum gozlerim kapali, önce biraz göbek attigim doğrudur. Deli gibi tek basima bxbxbxbbxLütfen artık yeni konulara geçelim, lütfen başka konuya gidelim, nolur başka bir şey yapalım, nolur bıktım musakkadan
Tek başıma gidince bir şey kaçırıp dışlanıyorum gibi hissediyorum lütfen, hep beraber hadii.
Yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?