- Konu Sahibi tinky winkyy
-
Evet onu ben yazdım çocuğa oda yapın artık kalmasına izin vermeyin diye ama bunu düşünemedim doğru çocuğu şuan babamesinden küt diye koparmak annesinden koparmak gibi sonuçta onu anne biliyor haklısın.Kaç kere söyledim bilmiyorum ama lütfen çocuğu öylece almayın. Aldık, biraz gezdirdik, pembeli oda yaptık, oyuncak aldıkla alışılmıyor. Bu çocuklar da insan, kendimden biliyorum fikir yürütmüyorum.
O çocuklar alınırken neler yaşadıklarını ve hissettiklerini o kadar iyi biliyorum ki, çocuk aklımla ölmek falan isterdim ben resmen ya.
Pedagog desteğiyle kademeli falan yapmaya çalışın bari..
Ben sizi anladım, kötü hiçbir niyetiniz olmadığını biliyorum aslında herkes çözüm bulmaya çalışıyor ama bu şekilde alınan bir çocuk olarak çocuğu ne pahasına olursa olsun al yorumlarını okuyunca o kadar üzülüyorum ki.Evet onu ben yazdım çocuğa oda yapın artık kalmasına izin vermeyin diye ama bunu düşünemedim doğru çocuğu şuan babamesinden küt diye koparmak annesinden koparmak gibi sonuçta onu anne biliyor haklısın.
Babası bu hale getirmiş resmen size saygısızlığa teşvik etmiş böyle bi adamla barışma motivasyonunuz neydi kizinizla yeniden ilişki kurmaya çalışın beraber vakit geçirin sinemaya falan götürün sizi tanımıyor bile size vurduğunda babasının tepkisi çok çok yanlış irrite oldum adamdanHerkese merhabalar. Sırf bu konuyu açabilmek için aranıza yeni katıldım. Direkt konuya gireyim . 2012 yılından beri evliyim , 7 yaşında bir kız çocuğum var. Geçen sene eşimle 6 ay kadar ayrı kaldık boşanma davası açtım . Fakat daha sonra eşimin düzelme vaatleri sebebiyle barıştık. Ben çalıştığım için çocuğuma 7 aylıktan beri babaanne baktı. İlk zamanlar sadece işe giderken bırakıyorduk, fakat daha sonra babaanne erken kalkmak istemediği için çocuğum orada kalmaya başladı . Biz iş çıkışları eşimle gidip orada vakit geçiriyorduk uyuyasıya kadar . Daha sonra yıllar geçtikçe eşimle aramız iyice kötü olmaya başladı ve eşimle geçen seneki ayrılık sürecimizde evi terk edip annesine taşındı . Bu süreçte tahmin edeceğiniz üzere çocuğumu bana düşman ettiler. Kızım asla beni görmek istemiyordu . Ben görüşmeye gittiğimde ‘seninle görüşmek istemiyorum, keşke ölsen vs’ diyordueşimle barışalı 5-6 ay kadar oldu . Fakat kızım çocukluğundan beri babaanne evinde kaldığı için asla kendi evimize gelmek istemedi.. eşim de kızımla birlikte kalmak istediği için hala annesigilde kalıyor. Kısacası ben evde tekim .. çocuğumun bana karlı davranışları hiç normal değil. Sürekli bana vuruyor, hakaret ediyor işin kötüsü de eşim asla bunlara sesini çıkarmıyor. Mesela geçende kızımın ödevini yaparken bir anda kızım bana tokat attı. Ben de bir daha böyle bir şey yapmayacaksın diye bağırdım. Bi baktım eşim de bana bağırıyor bu çocuğa sesini yükseltme , ben yalnızken konuşurum diyor. Hiç sanmıyorum konuştuğunu da . Çok çıkmazdayım tekrar boşanma davası açsam çocuğumu yine çok az göreceğim çünkü yıllardır babaanne evinde kaldığı için pedagog velayetin babada kalması yönünde görüş bildirmişti lütfen suçlamadan yardımcı olmaya çalışır mısınız ben ne yapacağım kızım resmen babaannesine anne diyor. İçim yanıyor. Eşim de bu duruma sesini çıkarmıyor.
Zaten temelde babasının karaktersizliği ve ailenin geline düşmanlığı yatıyor konunun. Tamam anne hatalı ama anneyi çocuğa düşman eden kim? Üzülmeyin onların tavırlarından dolayı çocuğunuzla iletişimi kesmeyin daha yapıcı yaklaşın ikiniz yalnız zaman geçirmeye bakın. Bu zamana kadar yanlış yapmış olabilirsiniz bundan sonrasını evladınızı kazanın iyi kötü herşeyinde destek olun.zamanla büyüdüklerinde oda anlar annenın kıymetını . Anne gibisi varmı kaç yaşındayım hala annem öldüğü için kimsesizliğime ağlarımBabası bu hale getirmiş resmen size saygısızlığa teşvik etmiş böyle bi adamla barışma motivasyonunuz neydi kizinizla yeniden ilişki kurmaya çalışın beraber vakit geçirin sinemaya falan götürün sizi tanımıyor bile size vurduğunda babasının tepkisi çok çok yanlış irrite oldum adamdan
Evet ya ne kadar kötü bir baba ya resmen çocuğu annesine düşman etmiş bende problemin temelinde babanın bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum kapkara bi kalp kendi çocuğuna onun annesine onların arasındaki bağa bunu nasıl yaparÜz
Zaten temelde babasının karaktersizliği ve ailenin geline düşmanlığı yatıyor konunun. Tamam anne hatalı ama anneyi çocuğa düşman eden kim? Üzülmeyin onların tavırlarından dolayı çocuğunuzla iletişimi kesmeyin daha yapıcı yaklaşın ikiniz yalnız zaman geçirmeye bakın. Bu zamana kadar yanlış yapmış olabilirsiniz bundan sonrasını evladınızı kazanın iyi kötü herşeyinde destek olun.zamanla büyüdüklerinde oda anlar annenın kıymetını . Anne gibisi varmı kaç yaşındayım hala annem öldüğü için kimsesizliğime ağlarım
Nasıl normal gelebiliyor size bu anlamadım. Çocuğun yeri anne baba yanıdır. Böyle yapan çok diyerek normalleştirmeyin. Bir çocuk etkilenmez, diğeri etkilenir ve etkilenen ömür boyu o travmayı üzerinden atamaz.Bu şekilde yapan çok çalışan aile var neresi kötü en güvendikleri insana bırakıyorlar çocuklarını çocuğun anneye böyle davranmasının altındaki neden bu değil çocuk aksine özler annesini
Sizin çevreniz mi garip benim çevrem mi bilemedimEvet benim çevremde bırakan kaç aile gördüm gece yatana kadar duruyorlar gece eve dönüyorlar hatta bazıları babaanne şehir dışında yakın bir il haftasonu çocuğu almaya gidiyorlar 1 aile değil rahat 5 tane sayarım şuan
8 sayfadır dil dökülüyor, aynı şekilde büyüyen insanlar kendi tecrübelerini anlatmaya çalışıyor ama konu sahibi 2-3 mesajdan sonra bıraktı gitti, kayboldu.Herkese merhabalar. Sırf bu konuyu açabilmek için aranıza yeni katıldım. Direkt konuya gireyim . 2012 yılından beri evliyim , 7 yaşında bir kız çocuğum var. Geçen sene eşimle 6 ay kadar ayrı kaldık boşanma davası açtım . Fakat daha sonra eşimin düzelme vaatleri sebebiyle barıştık. Ben çalıştığım için çocuğuma 7 aylıktan beri babaanne baktı. İlk zamanlar sadece işe giderken bırakıyorduk, fakat daha sonra babaanne erken kalkmak istemediği için çocuğum orada kalmaya başladı . Biz iş çıkışları eşimle gidip orada vakit geçiriyorduk uyuyasıya kadar . Daha sonra yıllar geçtikçe eşimle aramız iyice kötü olmaya başladı ve eşimle geçen seneki ayrılık sürecimizde evi terk edip annesine taşındı . Bu süreçte tahmin edeceğiniz üzere çocuğumu bana düşman ettiler. Kızım asla beni görmek istemiyordu . Ben görüşmeye gittiğimde ‘seninle görüşmek istemiyorum, keşke ölsen vs’ diyordueşimle barışalı 5-6 ay kadar oldu . Fakat kızım çocukluğundan beri babaanne evinde kaldığı için asla kendi evimize gelmek istemedi.. eşim de kızımla birlikte kalmak istediği için hala annesigilde kalıyor. Kısacası ben evde tekim .. çocuğumun bana karlı davranışları hiç normal değil. Sürekli bana vuruyor, hakaret ediyor işin kötüsü de eşim asla bunlara sesini çıkarmıyor. Mesela geçende kızımın ödevini yaparken bir anda kızım bana tokat attı. Ben de bir daha böyle bir şey yapmayacaksın diye bağırdım. Bi baktım eşim de bana bağırıyor bu çocuğa sesini yükseltme , ben yalnızken konuşurum diyor. Hiç sanmıyorum konuştuğunu da . Çok çıkmazdayım tekrar boşanma davası açsam çocuğumu yine çok az göreceğim çünkü yıllardır babaanne evinde kaldığı için pedagog velayetin babada kalması yönünde görüş bildirmişti lütfen suçlamadan yardımcı olmaya çalışır mısınız ben ne yapacağım kızım resmen babaannesine anne diyor. İçim yanıyor. Eşim de bu duruma sesini çıkarmıyor.
Mümkünse yavaş yavaş eve kendime çek ilgilen vakit geçir küçükse düzelir kaç yaşındaHerkese merhabalar. Sırf bu konuyu açabilmek için aranıza yeni katıldım. Direkt konuya gireyim . 2012 yılından beri evliyim , 7 yaşında bir kız çocuğum var. Geçen sene eşimle 6 ay kadar ayrı kaldık boşanma davası açtım . Fakat daha sonra eşimin düzelme vaatleri sebebiyle barıştık. Ben çalıştığım için çocuğuma 7 aylıktan beri babaanne baktı. İlk zamanlar sadece işe giderken bırakıyorduk, fakat daha sonra babaanne erken kalkmak istemediği için çocuğum orada kalmaya başladı . Biz iş çıkışları eşimle gidip orada vakit geçiriyorduk uyuyasıya kadar . Daha sonra yıllar geçtikçe eşimle aramız iyice kötü olmaya başladı ve eşimle geçen seneki ayrılık sürecimizde evi terk edip annesine taşındı . Bu süreçte tahmin edeceğiniz üzere çocuğumu bana düşman ettiler. Kızım asla beni görmek istemiyordu . Ben görüşmeye gittiğimde ‘seninle görüşmek istemiyorum, keşke ölsen vs’ diyordueşimle barışalı 5-6 ay kadar oldu . Fakat kızım çocukluğundan beri babaanne evinde kaldığı için asla kendi evimize gelmek istemedi.. eşim de kızımla birlikte kalmak istediği için hala annesigilde kalıyor. Kısacası ben evde tekim .. çocuğumun bana karlı davranışları hiç normal değil. Sürekli bana vuruyor, hakaret ediyor işin kötüsü de eşim asla bunlara sesini çıkarmıyor. Mesela geçende kızımın ödevini yaparken bir anda kızım bana tokat attı. Ben de bir daha böyle bir şey yapmayacaksın diye bağırdım. Bi baktım eşim de bana bağırıyor bu çocuğa sesini yükseltme , ben yalnızken konuşurum diyor. Hiç sanmıyorum konuştuğunu da . Çok çıkmazdayım tekrar boşanma davası açsam çocuğumu yine çok az göreceğim çünkü yıllardır babaanne evinde kaldığı için pedagog velayetin babada kalması yönünde görüş bildirmişti lütfen suçlamadan yardımcı olmaya çalışır mısınız ben ne yapacağım kızım resmen babaannesine anne diyor. İçim yanıyor. Eşim de bu duruma sesini çıkarmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?