- 18 Eylül 2023
- 45
- -117
- 1
- Konu Sahibi tinky winkyy
-
Ne fikri oluştu acaba başınıza gelince anlarsınız bu kadara kolay fikir oluşabiliyor muValla benimkini veremezler. Seninkini niye vermişler Bi kaç fikir oluştu kafamızda ama hayırlısı.
Kardes sen bizle kafa mi buluyosun anlamadim ki. Bide bankaciyim demissinBizim ülkemizde hukuk yok maalesef 7 yalında bir çocuk velayet babay verilmesi normal mi
Neden kafa bulayım sorunumu paylaştımKardes sen bizle kafa mi buluyosun anlamadim ki. Bide bankaciyim demissin
Neden üstüne üstüne gitmediniz. Çocuğunuz orada bırakılırken yanına kvrılıp yatmadınız. Kayınvalideniz çocukla plan yaparken arkalarına takılmadınız. Çocukla geçirdiğiniz kısacık vakitlerde onu pamuklara sarmadınız. Sanırım bakımının zor olduğu zamanlarda bu durumlar işinize geldi. Şimdi de hak hukuk diyorsunuz.bi akıllı sizsiniz çünküNe fikri oluştu acaba başınıza gelince anlarsınız bu kadara kolay fikir oluşabiliyor mu
Neden kafa bulayım sorunumu paylaştım
Başıma niye gelsin çok ekstrem Bi durum olur ciddi Bi hastalı gibi o zaman belki ayrı kalmak zorunda kalırım. Onun dışında ben nereye çocuklarım da oraya. Sen desen ki bakıcı tutsak geçinecek para kalmıyordu vs vs gibi Bi durum kimse sana bu kadar yüklenmez ki. Her gün kvnin evine gidip çocuğu almadan dönmenizin ya da başka Bi alternatif denememenizin mantıklı Bi mazereti yok. Kocam öyle istedi bi sebep olamaz.Ne fikri oluştu acaba başınıza gelince anlarsınız bu kadara kolay fikir oluşabiliyor mu
Şuanda da umrunda değil ya. Kvsinin dedikodusunu yapmaya gelmiş.Neden üstüne üstüne gitmediniz. Çocuğunuz orada bırakılırken yanına kvrılıp yatmadınız. Kayınvalideniz çocukla plan yaparken arkalarına takılmadınız. Çocukla geçirdiğiniz kısacık vakitlerde onu pamuklara sarmadınız. Sanırım bakımının zor olduğu zamanlarda bu durumlar işinize geldi. Şimdi de hak hukuk diyorsunuz.bi akıllı sizsiniz çünkü
Bunu okuduktan sonra o uzunca yazdigim tavsiyeyi sildim sizden anne olmaz. Baska diyecegim birsey yok ister aglayin ister üzulünYazın nedenli yazmadınız haklısınız hepiniz ama insanın bazen basireti bağlanır derler ya aynen öle. Kalamamki evimden başka yerde kalamam birde beni kendi yerinize koyun siz kalırmıydnz
Evinden başka yerde kalamıyorsun ama çocuğundan ayrı kalıyorsun öyle mi? Ya bsg yaYazın nedenli yazmadınız haklısınız hepiniz ama insanın bazen basireti bağlanır derler ya aynen öle. Kalamamki evimden başka yerde kalamam birde beni kendi yerinize koyun siz kalırmıydnz
Ya hayvanlarda doğuruyor hanfendi biliyorsunuz değilmi ?Çocuğumu istememek wala çok ağır bir itham yani ne demek evet orda düzeni oluştu ben evimizde vakit geçirip aile olmak istiyorum
yıllarca dayanmışsınız ama şimdi ne değişti?biraz geç kalmadınız mı?sizi yargılamak istemiyorum ama madem siz bakmıyacaktınız niye doğurdunuz o çocuğu?bu soruyu ilk defa soruyorum burda.gerçekten o çocuk ne yaşıyor kendinizden çok bunu düşünün.ben en çok o çocuğa üzüldüm kim bilir neler yaşamış içinde.O kadar uzun bir zaman dayanacak gücüm yok gerçekten. Şuan ne yapabilirim ben çıldırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?