6 ay ayrı evde yaşama

😂bu süreçte nasılsa boşanma aşamasındayız deyip gezip tozup her şeyi yapacak sonra çocuklar özlediği için gel diyeceksiniz ama gelmeyecek ısrar edeceksiniz gel diye burnunuzun iyice sürtüldüğünü düşündüğünde veya umduğunu bulamadığından gelecek ama yediği haltlar boşanma aşamasında olduğunuzdan aldatma sayılmayacak hatta bunu savaşçı gibi savunacak😂ayyyy travmalarım hortladı.Böyle bir durum yaşamıştım. Sonrasında sindiremeyip boşandım.Bu süreçte başkalarıyla görüşecek maalesef🤷‍♀️ , kabuğuna çekilip kendini inzivaya çeken bir filozof değilse eğer😂.aytıca onun üzerine olan malları da devredebilir bir an önce tedbir koydurun çünkü o da başıma geldi😂

😂bu süreçte nasılsa boşanma aşamasındayız deyip gezip tozup her şeyi yapacak sonra çocuklar özlediği için gel diyeceksiniz ama gelmeyecek ısrar edeceksiniz gel diye burnunuzun iyice sürtüldüğünü düşündüğünde veya umduğunu bulamadığından gelecek ama yediği haltlar boşanma aşamasında olduğunuzdan aldatma sayılmayacak hatta bunu savaşçı gibi savunacak😂ayyyy travmalarım hortladı.Böyle bir durum yaşamıştım. Sonrasında sindiremeyip boşandım.Bu süreçte başkalarıyla görüşecek maalesef🤷‍♀️ , kabuğuna çekilip kendini inzivaya çeken bir filozof değilse eğer😂.aytıca onun üzerine olan malları da devredebilir bir an önce tedbir koydurun çünkü o da başıma geldi😂
Kendi üzerine gayrimenkul yok benim üzerime var. Üzerlerimize araçlarımız var herkesin aracı kendi üzerine. Başka yatırımları da var. İstediklerini alabilirsin demişti. Bir de Boşanmadan önceki 1 yıla kadar devirler mahkemede değerlendiriliyor diye biliyorum. Yani mal devretmekle ilğili beklettiğini düşünmüyorum. Bu arada görüntülü konuştuğu kişiyi de buldum gibi dün. Kendi işyerinden bir kadın. Çok hareketli gırgır şamata yapabileceği biri ve o kadın nişanlanıyor bu ay. Sanırım fiziksel olarak bir aldatma değil ama telefonda açıp rahat rahat konuştuğu biriydi. O yüzden ismini A diye kaydetmiş olmalı. Kadını sordurdum birine ama evine falan gitmesi zor gibi duruyor. Çünkü sürekli işyerinden başka bir kız arkadaşıyla gelip gidiyormuş. Yani anlatmak istediğim özet olarak en son patladığı olay A diye kaydettiği biriyle görüntülü konuşmasından ileri gelmişti. Ona erkek demişti ama yalan, bir kadın çıktı ve işyerinden bir kadın. Kadınla fiziksel aldatma yok, vakit geçirme gönül eğlendirme kısaca başka bir tür aldatmaya girmiş. Benim de gördüğümde suçluluk psikolojisi ile olay çıkardı ve evi terk etti. Şu anda da köşesine çekildi kimseyle konuşmak istemiyor. Benden ayrı da rahat olduğunu duyuruyor.

Son düzenleme:
Kadın nişanlandığı için kahroluyor.
Perperşam dolaşmasının sebebi de bak nolur yapma. Ben evi ayırdım. O yuzden böyle perişan geliyorum bu da ispatı.
Kadın evlenirse dönecek size.
Evlenmezse sizin kıçınıza tekmeyi o koyacak.
Biran önce işlemlere baslayın.
İnanın bosansanız bile yeniden evlenirsiniz masumsa ve sizi seviyorsa.
Çocuklar hisseder. O yuzden görüşmüyorlar.

6 ay sonrada sen onu isteme olsun bitsin buarada boşanınca ne yapacağınızı planlarsınız.kaç yıl evli kalmışsınız 6 ay da ayrı kalın ve kafanızı dinleyin.davayı açın eğer boşanmak istiyorsanız onu beklemek zorunda değilsiniz.Birde hayatta yanlış olan bir düşünce var şuna şu kadar yıl emek verdim biterse her şey boşa gider gibi.Ben bu düşünceyi doğru bulmuyorum sonuçta iyi de olsa kötüde olsa hayatınıza giren her insana zaman ve emek verdiniz karşılığında iyi kötü zamanlar geçirdiniz ama bir şey olmuyorsa olmuyordur.Sırf zamanında emek verdim zaman verdim deyip zorlamanın anlamı yok.

Kadın nişanlandığı için kahroluyor.
Perperşam dolaşmasının sebebi de bak nolur yapma. Ben evi ayırdım. O yuzden böyle perişan geliyorum bu da ispatı.
Kadın evlenirse dönecek size.
Evlenmezse sizin kıçınıza tekmeyi o koyacak.
Biran önce işlemlere baslayın.
İnanın bosansanız bile yeniden evlenirsiniz masumsa ve sizi seviyorsa.
Çocuklar hisseder. O yuzden görüşmüyorlar.
Evet boşanırsam da yeniden evlenmeyi düşünüyorum. Hemen işlemlere başlayacaktım ama terapiste başlayıp onunla birlikte süreci devam ettirmeye karar verdim. Çünkü şu an psikolojik olarak iyi değilim. Narsist ötesi belki de psikopat bilmiyorum tıpta tanımı nedir? bir adamdan ayrılmam dolayısıyla kendimi inanılmaz kötü ve kullanılmış hissediyorum. Önce kendimi onarmalıyım yaralarımı sarmalıyım

6 ay sonrada sen onu isteme olsun bitsin buarada boşanınca ne yapacağınızı planlarsınız.kaç yıl evli kalmışsınız 6 ay da ayrı kalın ve kafanızı dinleyin.davayı açın eğer boşanmak istiyorsanız onu beklemek zorunda değilsiniz.Birde hayatta yanlış olan bir düşünce var şuna şu kadar yıl emek verdim biterse her şey boşa gider gibi.Ben bu düşünceyi doğru bulmuyorum sonuçta iyi de olsa kötüde olsa hayatınıza giren her insana zaman ve emek verdiniz karşılığında iyi kötü zamanlar geçirdiniz ama bir şey olmuyorsa olmuyordur.Sırf zamanında emek verdim zaman verdim deyip zorlamanın anlamı yok.
20 yıldır Verilen emeklere üzülüyor insan bu bir deneyim desekte gönlümüze vefasızlık çok ağır geliyor. Şu anda kendi yaralarımı saracağım terapistle süreci ilerleteceğim . Kararım ayrılmak ancak bunu uzman biriyle yürütmek doğru zamanda doğru kararları almak istiyorum açıkçası. Zaten yapacağım kadar yanlış yapmışım böyle bir adama güvenerek, en azından bağları koparmam gereken zamanı da doğru bulabileyim ve doğru şekilde koparayım diyorum. Ayrıca sorumlu olduğum iki evladımın en az yarayla bu olaydan çıkmasını istiyorum.

20 yıldır Verilen emeklere üzülüyor insan bu bir deneyim desekte gönlümüze vefasızlık çok ağır geliyor. Şu anda kendi yaralarımı saracağım terapistle süreci ilerleteceğim . Kararım ayrılmak ancak bunu uzman biriyle yürütmek doğru zamanda doğru kararları almak istiyorum açıkçası. Zaten yapacağım kadar yanlış yapmışım böyle bir adama güvenerek, en azından bağları koparmam gereken zamanı da doğru bulabileyim ve doğru şekilde koparayım diyorum. Ayrıca sorumlu olduğum iki evladımın en az yarayla bu olaydan çıkmasını istiyorum.
Boşanan her insan bu duygularla boşanıyor emin olun, kimse boşanmak için evlenmiyor. Terapi de alın tabi ki ama bu süreçte en önemli şey iyi bir avukat bulmak. Yukarıdaki yorum çok doğru, eşiniz başkasını bekliyor bence. Eşiniz sizi gözden çıkarmışsa sizin çoktan çıkartmış olmanız gerekiyor.

Kocanız Kadın nisanlaniyor diye perisan ve depresyonda muhtemelen. Evi de ayırması bak ben bosanacagim gel yapma nisanlanma demek için belki de. Kadın evlenirse döner. Evlenmezse devam ederim diyor olabilir. Fiziksel bir aldatmanin var olup olmadığına da asla emin olamazsınız. Az daha kurcalasaniz daha neler çıkacak kimbilir.

Üzüldüğüm nokta bu adam geri dönse muhtemelen kabul edeceksiniz. Evden ayrılan sizsiz mutlu oldugunu söyleyen, çocuklarıyla bile gorusmeyen, görüştüğü başka bir kadın olan adamla ayrılmayı bekletme sebebiniz maalesef bu gibi.
Ne diyeyim sizin hayatınız.

Kocanız Kadın nisanlaniyor diye perisan ve depresyonda muhtemelen. Evi de ayırması bak ben bosanacagim gel yapma nisanlanma demek için belki de. Kadın evlenirse döner. Evlenmezse devam ederim diyor olabilir. Fiziksel bir aldatmanin var olup olmadığına da asla emin olamazsınız. Az daha kurcalasaniz daha neler çıkacak kimbilir.

Üzüldüğüm nokta bu adam geri dönse muhtemelen kabul edeceksiniz. Evden ayrılan sizsiz mutlu oldugunu söyleyen, çocuklarıyla bile gorusmeyen, görüştüğü başka bir kadın olan adamla ayrılmayı bekletme sebebiniz maalesef bu gibi.
Ne diyeyim sizin hayatınız.
Şu an duygularımdan emin değilim bağımlılk mı alışkanlık mı sevgi mi ? Ben kararlıyım ama etrafımdaki herkes uzmandan destek al öyle başla diyor. Şu an gelgitlerim çok oluyor. Duyğusal olarak travmatik bir süreçten geçiyorum. Beklemediğim anda en beklemediğim kişiden darbe yedim

İlk defa geçenki İstanbul depreminde gördüm o derbederliği biraz gitmiş gene kötü ama toparlamış. Bizi aradı evden geldi aldı dışarı çıkardı biraz dolaştırdı. Hiç konuşmadı ben de pişmanlıklarını dile getirecek diye düşündüm bir an ama 10 dakika sonra geri gelip eve bırakıp bir çift cümle kullanmadı hep aynı şeyleri söylüyor seninle asla verdiğim süreden önce bir çift laf etmeyeceğim. O kadar sinir bozucu bir zalimki. Deprem olmuş ama asla vicdanı yok. Sanırım sadece iyi olup olmadığımızı görmek istedi. Bir daha deprem de olsa asla yüzünü görmeyeceğim onun

İlk defa geçenki İstanbul depreminde gördüm o derbederliği biraz gitmiş gene kötü ama toparlamış. Bizi aradı evden geldi aldı dışarı çıkardı biraz dolaştırdı. Hiç konuşmadı ben de pişmanlıklarını dile getirecek diye düşündüm bir an ama 10 dakika sonra geri gelip eve bırakıp bir çift cümle kullanmadı hep aynı şeyleri söylüyor seninle asla verdiğim süreden önce bir çift laf etmeyeceğim. O kadar sinir bozucu bir zalimki. Deprem olmuş ama asla vicdanı yok. Sanırım sadece iyi olup olmadığımızı görmek istedi. Bir daha deprem de olsa asla yüzünü görmeyeceğim onun
Bu kadın eşinize 6 ay eşinle ayrı durursan sana gelirim diye bir şey mi söyledi de adam bu kadar diretiyor anlamadım, sizi de hepten terk etmiyor yedekte tutuyor sanki, hala bu kişiliksizden beklentiniz olması daha garip.

Bu kadın eşinize 6 ay eşinle ayrı durursan sana gelirim diye bir şey mi söyledi de adam bu kadar diretiyor anlamadım, sizi de hepten terk etmiyor yedekte tutuyor sanki, hala bu kişiliksizden beklentiniz olması daha garip.
Aslında benim ne beklediğimle ilgili bir netliğim de yok kafamda. Açıkçası sağlıklı düşünemediğimi düşünüyorum bu yüzden uzman desteğine başlayacağım 2 gün sonra gerekirse antidepresan kullanırım doktor tavsiye ederse. Biraz daha sakin düşünmeye başladığım an daha sağlıklı ilerleyeceğim

Neden gelip bizi görüp gittiğini inanın ben de anlamadım. Ne yapmaya çalıştığını ne kafasında yaşadığını çözümleyemiyorum. Burda sizler ne yazıyorsanız emin olun benimki de tahminden öteye geçemiyor. Çünkü 19 yıllık eşim değil karşımda bir yabancı var gibi. Zaten beni en çok ortada bırakan 19 yıllık güzel bir evliliğin ardından son 1 yıllık ızdırap. Bu evlilikte mutlu olduğum zamanlar mutsuz olduğum zamanlara göre çok çok fazlaydı. O hep kafamı karıştırıyor bilmiyorum kendimi ifade edebiliyor muyum?

Aslında benim ne beklediğimle ilgili bir netliğim de yok kafamda. Açıkçası sağlıklı düşünemediğimi düşünüyorum bu yüzden uzman desteğine başlayacağım 2 gün sonra gerekirse antidepresan kullanırım doktor tavsiye ederse. Biraz daha sakin düşünmeye başladığım an daha sağlıklı ilerleyeceğim
Haklısınız ben boşanma sürecimde terapi almıştım ve çok iyi gelmişti, mutlaka terapi alın ama şu adamı da güzel bir şekilde tersleyin gitsin, iyi niyetinizi asla hak etmiyor. Yaşadığınız hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Benim evliliğim berbat bir evlilik olmasına rağmen yine de çok üzülmüştüm ama eski eşimi kolay unuttum çünkü buna değmezdi. Sizin toparlanmanız zaman alabilir ama eşiniz sert bir tavrı hak ediyor bence.

Haklısınız ben boşanma sürecimde terapi almıştım ve çok iyi gelmişti, mutlaka terapi alın ama şu adamı da güzel bir şekilde tersleyin gitsin, iyi niyetinizi asla hak etmiyor.
Kesinlikle hak etmiyor. Benim iyiliğime, saygıma, fedakarlığıma asla denk biri değil. Gel görünki ben sağlıklı düşünemiyor gibiyim. Bir anda onu silmeye karar veriyorum ardına beni çok mutlu ettiği 19 yıl geliyor dur diyorum. Bir yanda kafamdan atıyorum onu hak etmiyor beni bitti diyorum sonra geçirdiğimiz bağlı olduğumuz hatıralar güzel anılar geliyor. Aslında evliliğim son bir yıl gibi başlasaydı zaten çoktan bitmişti ve çok kolay bitmişti. Ama şu an tıkandığı yer çok zor bir yer. Yaşayanlar varsa beni çok iyi anlar. Bitirmeye yakınım hatta ben bu hafta bitirmeyi kafamda netleştirmiştim. Aillem de bana bitirmeden önce uzman desteği de almam gerektiğini söylüyorlar. Ben de yapayım diyorum en azından yapmadım demeyim. Sonuçta o dönünceye kadar benim vaktim var dilediğim an başlatırım.

Haklısınız ben boşanma sürecimde terapi almıştım ve çok iyi gelmişti, mutlaka terapi alın ama şu adamı da güzel bir şekilde tersleyin gitsin, iyi niyetinizi asla hak etmiyor. Yaşadığınız hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Benim evliliğim berbat bir evlilik olmasına rağmen yine de çok üzülmüştüm ama eski eşimi kolay unuttum çünkü buna değmezdi. Sizin toparlanmanız zaman alabilir ama eşiniz sert bir tavrı hak ediyor bence.
Siz ne yaşamıştınız özel değilse? Yardımcı olursanız çok ihtiyacım var

Siz ne yaşamıştınız özel değilse? Yardımcı olursanız çok ihtiyacım var
Benim eski eş annesine aşırı bağımlıydı, annesi sürekli bizdeydi nadiren de olsa şiddet başlamıştı en sonunda da aldatıldım. Çok sinirliydi evde sürekli gerginlik yaratıyordu, o gidince çocuklarım da ben de kurtulduk. Şimdi eskisine göre iyi bir ilişkimiz var, çocuklarıyla ilgileniyor. Hayatında biri yok çevreye iyi görünme çabaları gibi geliyor bana ama ben şimdilik memnunum. Yani boşanma dünyanın sonu değil hatta daha mutlu da olabilirsiniz kaygı bozukluğu yaşamayın. Eşiniz 40 yaş bunalımına da girmiş olabilir ama adamın düzelme çabası yok bu kısmı çok sinir bozucu. Aileniz sabret düzelir diyordur da herkesin bir gururu var, eşiniz sizi aradığında koşa koşa gidersiniz adamın sizi kaybetme korkusu olmaz, şu anda böyle bir korkusu yok ki size canı istediği gibi davranıyor. Siz boşanma davası açsaydınız adam da barışmak isteseydi ona göre aksiyon alırdınız ama adam canı istediği gibi davranıyor nasıl olsa..

Back
X