- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
- Konu Sahibi tinky winkyy
-
O niye desin sen söyle bizim Planımız var diye. Kv senden ümidi kesmiş kadın bakmış bunun çocukta gözü yok annelik yapıyor Allah razı olsun diyeceğine Bi de şiakyetlenme. Senin yerine plan program da yapsın mı kadın?Benim kv çok dinç hiç şikayeuetnez her dediğini yapar benmki diyor cumartesi evdeyim ben mesela her haftasonu plan yapar kızımla bana sormadan bana demez bile sisin planınız varmıydı yada evdesin vakıt geçir
Aynisini yazacaktim yazmama gerek kalmamiş tesekkürlerİşte bu yüzden herkes anne baba olmamalı. Ne demek 7aylıktan beri babannede kalmak ya sen doğurup çocuğu babanneye atmışsın zaten yıllardır şimdi kocanda oraya gidincemi sorun oldu? Şimdiye kadar aklın nerdeydi ?
Sinir oluyorum sizin gibi insanlara bakamayacaksanız yapmayın arkadaşım herkes salak zaten bi siz akıllısınız bi siz çalışıyorsunuz dimi ? Bakıcı tutsaydınız başka bir çözüm bulsaydınız babanne eve gelmek istemiyorsa yani zaten babanne kendi evinde kalıyorsa akşam gidip almalıydınız.
Bide yok eve gelsin diye kedi almışta mış mış sen kendi çocuğuna bakmıyorsun kediyemi bakacaktım bide.
O çocuk sana ne kadar kötü davranıyorsa hepsini haletmişsin. Yazık günah sizin gibi anne babalar yüzünden o çocuklarda ne travmalar oluyor.
Evinde aile olmak istiyormuş ya öyle evde oturacak, kizi gelecek babaannesini bırakıp, hiç zahmetsiz aile olacaklar. İstediği bu.O niye desin sen söyle bizim Planımız var diye. Kv senden ümidi kesmiş kadın bakmış bunun çocukta gözü yok annelik yapıyor Allah razı olsun diyeceğine Bi de şiakyetlenme. Senin yerine plan program da yapsın mı kadın?
Plan yapmak zorunda mı vicdanlı olan insan haftaiçi göremiyor çok haftasonu anneyle geçersin der illa plan değil olay evde de kızlmla kalabılrıımO niye desin sen söyle bizim Planımız var diye. Kv senden ümidi kesmiş kadın bakmış bunun çocukta gözü yok annelik yapıyor Allah razı olsun diyeceğine Bi de şiakyetlenme. Senin yerine plan program da yapsın mı kadın?
Plan yapmak zorunda mı vicdanlı olan insan haftaiçi göremiyor çok haftasonu anneyle geçersin der illa plan değil olay evde de kızlmla kalabılrıım
Wala konuyu çok çarparmışsın baştan oku istersen bi kaç defa zorla alakoydı mu yazıyor ypru larfa babane burda kalsın dedi baba da kalcak dedi ben hayr dedim ama eşim kalcak annem öle istiyor dedi ananeis çok düşkün bu arada o ne derse o olur bana evimizde kalcak desemde baba dinlemedi beniYani köyde alıkoyulmuş , mesleği olmayan bir kadın kayınvalidem ve kocam çocuğumu bana vermiyor yazsa hadi neyse der ona tavsiye veririz de çalışan bir kadın , bankacıysa en az önlisans eğitimi de vardır nasıl kayınvalidem ve kocam çocuğu benden aldı diyebiliyor ya . Sürekli zorla aldılar yoksa ben vermezdim minvalinde yazıyorsunuz ama sorun buradaki yorum yazanların zorlayı anlayamaması ve kabullenmemesi . Zorla kim kimin çocuğunu alıyor yok kavga ettim falan . Bunlar kim kocaman bir aşiret ailesi falan mı ? Kim ki sizin kayınvalideniz ve kocanız çocuğunuzu size vermiyor ? Mafya falan mı bu aile ? Çok mu arkaları sağlam ? Sıradan bir aile gibi duruyor anlattıklarınızdan . Yedi sene bir de ya .
Tabiki anne babaya ait küçüklüğünden beri böyle sadece şuan değil ben tam plan yapıyorum mesela çocuklu arkadaaşmlakahbaltı bi arıyorum biz sinemaya gitcektik diyor eşime söylüyorum ben plan yapmıştım diye kadınozenmiö bırak knal gitsin diyorSiz cocugunuzu benimseyememissiniz. Plan yapma konusunda oncelik size ait. Kursa, etkinlige, tiyatroya, sinemaya goturmesi gerkeen kisiler anne-baba. Siz alirsiniz biletinizi, bu haftasonu tiyatroya gidiyoruz dersiniz. Olmasi gereken buydu
Tabi su saatten sonra bunu yapmayin..cocuk iyice uzaklasir sizden
Hepimiz evet diyoruz. Hala başa sariyorsunuz.Siz olsanız kalormıydınız kayınvalide ile aynı evde
Tamam konu sahibi sana hak verdiğimizi varsayalım. Kayınvalidenin niyeti çocuğunu senden koparmak olabilir. Ama sen de onların ekmeğine yağ sürmüşsün resmen. Kocan çocuk burada kalacak dediğinde nasıl ya ben de kalıyorum o zaman dememişsin. Şimdi hala siz kayınvalidenizle aynı evde yaşar mıydınız diyorsun. Normal şartlarda yaşama zaten ama şu anda şartların normal değil.Wala konuyu çok çarparmışsın baştan oku istersen bi kaç defa zorla alakoydı mu yazıyor ypru larfa babane burda kalsın dedi baba da kalcak dedi ben hayr dedim ama eşim kalcak annem öle istiyor dedi ananeis çok düşkün bu arada o ne derse o olur bana evimizde kalcak desemde baba dinlemedi beni
Valla siz mesajınızı tekrar okuyun asıl ne yazdığınız da anlaşılmıyor . Konuyu nasıl “çarparmışım” o ne demekse . Ben de annesi ne derse o olur ne demek mafya mı bu aile aşiret mi diyorum . Dinlemezse dinlemesin polis var hukuk var git al çocuğunu . 7 sene derdine düşmemişsin yok dava açtım yok şu yok bu . 7 senede dünya değişti tepeden tırnağa bir çocuğu alamadın mı ? Bankacı kadın kayınvalidesine kocasına söz geçirememiş ülkedeki eğitimsiz mesleksiz kadınlar mahvolsun o zaman . Kayınvalidemle yaşamam diye de evde oturmuşsunuz . Herkes haksız bir siz haklısınız pessssWala konuyu çok çarparmışsın baştan oku istersen bi kaç defa zorla alakoydı mu yazıyor ypru larfa babane burda kalsın dedi baba da kalcak dedi ben hayr dedim ama eşim kalcak annem öle istiyor dedi ananeis çok düşkün bu arada o ne derse o olur bana evimizde kalcak desemde baba dinlemedi beni
Tamam sana diyormuş ya planın varsa önceden söyle diye. Ne bilsin kadın o hafta keyfinin kahyası isteyecek de kızını alacaksın. Kendi başına plan yapıp kızını evde mi bıraksın. Sen de ara söyle cumartesi biz vakit geçireceğiz diye madem. .Plan yapmak zorunda mı vicdanlı olan insan haftaiçi göremiyor çok haftasonu anneyle geçersin der illa plan değil olay evde de kızlmla kalabılrıım
Wala teşekkür ederim herkesten linç yedim evet babanenade hoşuna gidiyordu ikisinde memnundu çok genç kv cumartesi bile plan yapıyordu kızımla bana sormadan bana da planın varsa önceden söyle diyor düşün iyi niyetli olan insan cumartesi anne evde onal vakit geçirsin derdi dimi
Bizim ülkemizde hukuk yok maalesef 7 yalında bir çocuk velayet babay verilmesi normal miValla siz mesajınızı tekrar okuyun asıl ne yazdığınız da anlaşılmıyor . Konuyu nasıl “çarparmışım” o ne demekse . Ben de annesi ne derse o olur ne demek mafya mı bu aile aşiret mi diyorum . Dinlemezse dinlemesin polis var hukuk var git al çocuğunu . 7 sene derdine düşmemişsin yok dava açtım yok şu yok bu . 7 senede dünya değişti tepeden tırnağa bir çocuğu alamadın mı ? Bankacı kadın kayınvalidesine kocasına söz geçirememiş ülkedeki eğitimsiz mesleksiz kadınlar mahvolsun o zaman . Kayınvalidemle yaşamam diye de evde oturmuşsunuz . Herkes haksız bir siz haklısınız pessss
Anne 6 aylıkken babaanneye bırakirsa çocuğunu normal tabi.Bizim ülkemizde hukuk yok maalesef 7 yalında bir çocuk velayet babay verilmesi normal mi
Normal. Çocuğun yüksek yararı neyse o. Çocuk yıllardır orda zaten.Bizim ülkemizde hukuk yok maalesef 7 yalında bir çocuk velayet babay verilmesi normal mi
Lütfen işe ödev yaptırırken kırk yılda Bi emek harcadığın zaman diliminde çocuğa kızmayarak başla. Sanki çok mükemmel anne kız ilişkisi varmış, bütün gün çocuk seni yormuş gibi Bi de kızıp babasının kızmasını bekliyorsun.Psikolojik destek alacağım bakalım o ne diyecek ona göre yön vereceğim
Siz de onlarla beraber sinemaya gideceksiniz o zaman.Tabiki anne babaya ait küçüklüğünden beri böyle sadece şuan değil ben tam plan yapıyorum mesela çocuklu arkadaaşmlakahbaltı bi arıyorum biz sinemaya gitcektik diyor eşime söylüyorum ben plan yapmıştım diye kadınozenmiö bırak knal gitsin diyor
Valla benimkini veremezler. Seninkini niye vermişler Bi kaç fikir oluştu kafamızda ama hayırlısı.Bizim ülkemizde hukuk yok maalesef 7 yalında bir çocuk velayet babay verilmesi normal mi
Gerçekten çok enteresan bir tipsiniz ben pes ediyorum . Sanki düşünce suçundan hüküm yemiş bir demokrasi savunucusu . Normal şartlarda ben o yaşlarda bir çocuğun babasına verildiğini hiç duymadım . Aksine erkekler hukuk her şartta çocuğu annelerine veriyor diye şikayet ediyorlar . Çocuk bunlara rağmen babasına veriliyorsa oturup düşünün resmen Türkiye’de çok az verilen bir karar verilmiş . Neden acaba ? Nedennn?Bizim ülkemizde hukuk yok maalesef 7 yalında bir çocuk velayet babay verilmesi normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?