- 3 Mayıs 2020
- 915
- 1.083
- 63
- Konu Sahibi tinky winkyy
-
Annenin psikolojik rahatsızlıklari olduğunu düşünüyorum sağlıklı bir düşünce yapısına sahip değil.Bu konu beni üzdü ya. Aslında konu sahibi de kızı kendi yetiştirmedigi için çocuğun dünyasına hiç girmemiş. Çocuk tokat atıyor eşi kızına kızsın istiyor. O tokatin beni biraktin isyani oldugunun farkinda bile degil. Çocuk gece baba diye ağlıyor diyor. İstiyor ki kızı alsın kız 1 günde adapte olsun.
Konudan çıkıyorum. Sizin yanıtlarınızi okumadan bosansaniz daha çok görürsünüz demiştim. Ama yanıtlarını görünce onun dünyası ile bağlantı hiç kurmamissiniz. Arada birkaç gün onu almanız öfke bile yaratabilir.
Tek çareniz var. Kv evine taşınıp beraber yasamaniz. O sırada da profesyonel yardımla ilerlemeniz. Başka yolu yok.
Bunu söylemeniz için başınıza elinizde olmayan bir fenalık gelmesi lazım.Ne fikri oluştu acaba başınıza gelince anlarsınız bu kadara kolay fikir oluşabiliyor mu
ne kadınlar biliyorum ,çocuğunu evde bırakıp çalışıp kazanıp çocuklarına bakan ,bunların hçbiri bahane değilBende o kadar eminim ki. Ekonomik özgürlüğü olan bir kadın, köyden gelmiş okuma yazma bilmeyen çaresiz biri değil. Hadi boşansa etse, ayaklarının üzerinde durmaya çalıştı kızının geleceği için falan diyeyim ama eşi de yanında.
Hiçbir anneyi kırmak istemem ama gerçekten kolayına gelmiş. Ver çocuğu, çocuksuz gibi yaşa.
:))))ilagi gülünmeyecek konuya da güldükya,töbe töbeeee..Dün size sinirle uyumuştum ama çocuklu arkadaşınızla kahvaltı planı yapıyormuşsunuz kızınızın da olduğu. Tüm sinirim geçti. Ne kadar iyi bi annesiniz iyi ki varsınız
Niloyacim demek ki yanlış yapıyorlar. Gerçekten çok ekstrem bir durum yoksa bırakılmamalı.Bu şekilde yapan çok çalışan aile var neresi kötü en güvendikleri insana bırakıyorlar çocuklarını çocuğun anneye böyle davranmasının altındaki neden bu değil çocuk aksine özler annesini
Bilemiyorum ben çevremde yapanları gördüğümü söyledim doğru mu yanlış mı bunu uzman söyleyebilir ben söyleyememNiloyacim demek ki yanlış yapıyorlar. Gerçekten çok ekstrem bir durum yoksa bırakılmamalı.
Şu durumda kızınızı kazanmak için kalmalısınız. Kalmak istememeniz konforunuzun çocuğunuzdan önemli olduğunu gösteriyor.Siz olsanız kalormıydınız kayınvalide ile aynı evde
Büyükanne ye bırkmak sorun değil ki. Ben de bırakıyorum çünkü ondan daha ii bakacak kimseyi bulamam. Ama ben eve gelince çocuğumu da alıp geliyorum eve. Burda anormal olan gece ve haftasonu bile orda kalmasıBilemiyorum ben çevremde yapanları gördüğümü söyledim doğru mu yanlış mı bunu uzman söyleyebilir ben söyleyemem
Kendi çocuğunu bu şekilde birakabilir misin? Eğer cevap evetse doğrudur, benim için korkunç ötesi bir düşünce. Hele hele çalışacağım diye bunu yapmak...Bilemiyorum ben çevremde yapanları gördüğümü söyledim doğru mu yanlış mı bunu uzman söyleyebilir ben söyleyemem
Yahu ortada ayrılık yok bir şey yok. Karı kocasınız, düşmanlık yok. Sen de cmts sabah git onlarla takıl, pazar akşamı dön ya. O aklı da biz vermeyelim. Ne tuhaf bir konu böyle. Anlamadım bu çocuk 6 ayda bu hale gelmez annesine karşı. Hiç gidip görmedin demek ki yine onlara bıraktın 6 ay boyunca. Hiç annelik yapmamışsın şimdi çocuk istiyorsun.Tabiki anne babaya ait küçüklüğünden beri böyle sadece şuan değil ben tam plan yapıyorum mesela çocuklu arkadaaşmlakahbaltı bi arıyorum biz sinemaya gitcektik diyor eşime söylüyorum ben plan yapmıştım diye kadınozenmiö bırak knal gitsin diyor
Götümü kaldırıp rahatımı bozamıyorum desene şuna yav. Ayyy sinir oldum bu ne! Çocuk ağzıyla demiş gel burada kal. Ne işmiş arkadaş, benim balıma cernde atom çarpıştırıcı.Orda kalamam çalışıyorum taşınmam lazım oraya diyorum kızma sen olmayınca çok üzülüyorum ama burda kal sende diyor
Ben bırakamam ben bir an bile yanımdan ayırmıyorum çocuğumu çocuğum için de çalışmıyorum çocuğunu bırakanlara da bir şey diyemem bunu uzman söylerKendi çocuğunu bu şekilde birakabilir misin? Eğer cevap evetse doğrudur, benim için korkunç ötesi bir düşünce. Hele hele çalışacağım diye bunu yapmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?