Çocuğum bana düşmanı gibi davranıyor

Ayne. Öle yapıyorum hediye alıyorum sevdiği aktivite yapıyorum çok kötü durumum gerçekten zaten ergenliği fena olacak her dediği yapılıyor babası ve babannesi ağlamak nedir bilmez bile kızım
Size kolay gelsin hatayi en basinda yapmissiniz cok uzuldum umarim toparlarsiniz

Ayne. Öle yapıyorum hediye alıyorum sevdiği aktivite yapıyorum çok kötü durumum gerçekten zaten ergenliği fena olacak her dediği yapılıyor babası ve babannesi ağlamak nedir bilmez bile kızım
Ayyy sürekli kendi duygularından bahsediyorsun. Gözüm seğiriyor cevaplarını okudukça.

Bence gidin sizde orda kalın. Bakalım ne yapacaklar. Kızınıza da deyin senden ayrı kalmak istemiyorum o yüzden ne olursa olsun senin yanındayım mesajını işlemeye calisin
Orda kalamam çalışıyorum taşınmam lazım oraya diyorum kızma sen olmayınca çok üzülüyorum ama burda kal sende diyor

Siz olsanız kalormıydınız kayınvalide ile aynı evde
Çocuğunuz söz konusu yahu çocuğunuz.
Madem esinize söz gecirecek kapasiteniz yoktu, çocuğunuzun peşine gidecektiniz nereye olursa olsun.
Kayinvalide ile yaşamak için evlattan vazgeçilir mi?
Birlikte yasamadınız da başınız göğe mi erdi?
Hala kayinvalide ile yaşamak diyor, çocuğu elinden kayıp gitmiş.
Algılarıniz kapalı herhalde.

Evet en başt engel olmalıydım ama safmıkım velayet bana verilseydi barışmazdım zaten asla

Siz olsanız kalormıydınız kayınvalide ile aynı evde
Yahu kopruyu geçene kadar kalırsınız niyetini evladınızi kazanmaksa. Sizde bir acayipsiniz kusura bakmayın. Siz savaşmadan zafer elde etme niyetindesiniz bence. Bu mücadeleyi kazanana kadar kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyin gerekirse. Siz işin hangi kısmında siniz anlamadım. Herkes mantık çerçevesinde öneride bulunuyor hiçbirini begenmiyorsunuz. Şu durumda en iyi şey iceriye sızmak kaynana evinde kalmak yoksa sittin sene halledemezsiniz bu işi.

Benim kv çok dinç hiç şikayeuetnez her dediğini yapar benmki diyor cumartesi evdeyim ben mesela her haftasonu plan yapar kızımla bana sormadan bana demez bile sisin planınız varmıydı yada evdesin vakıt geçir

Şu cevabinizdan sonra çocuğunuzu istemediğinize emin oldum. Cocuk orda mutlu, duzeni var, hayatini bozmayın.
Haklısın kardeşim. Çocuk düşman olmuş kendisine ama bu arkadaşın derdi kaynanayla oturmamak. Zaten ömür billah oturmayacak çocuğu fethet ondan sonrasina bakarsın.

Çocuğumu istememek wala çok ağır bir itham yani ne demek evet orda düzeni oluştu ben evimizde vakit geçirip aile olmak istiyorum

Kardesim cocuk oraya alismis. 7 senedir orda yaşıyor. Simdi alip getirebilir misiniz sanıyorsunuz? Kendinize alistirmadan, evinize alistirmadqn alamazsiniz. Cocuktan bahsediyoruz saksı ciceginden degil. Gelmek ister mi şu saatten sonra. Bi zahmet siz gidip onunla kalmalisiniz. Once kendinize alistirmalisiniz

Haklısın kardeşim. Çocuk düşman olmuş kendisine ama bu arkadaşın derdi kaynanayla oturmamak. Zaten ömür billah oturmayacak çocuğu fethet ondan sonrasina bakarsın.

Boyle durumlarda sadece cocuk anneyle degil, annede cocukla bag kuramamis oluyor zaten. Cocuk ne ister ne yer ne sever nasil uyur banyosunu nasil yapar bihaber oluyorlar. O yuzden konu sahibi kendi evini cocuguna tercih ediyor

Orda kalamam çalışıyorum taşınmam lazım oraya diyorum kızma sen olmayınca çok üzülüyorum ama burda kal sende diyor
Ya gerekirse iki vesait üç vesait yapilir gidilir gelinir siz armut pis ağzıma düş istiyorsunuz. Siz istiyorsunuz ki çocuk hemen hop sizinle gelsin. Siz bı kere bu çocuğun duygularini neler yaşadığını onemsemiyorsunuz. Onemseseydiniz orda kalır çocuğu kendinize baglamaya ufrasirdiniz. Babaanne annenin yerjni tutarmi hiç. Aklı karismis çocuğun. Çocuk size sende kal diyor siz ipe un seriyorsunuz

Nerden biliyorsunuz kızdığı zaman annene bırakırım seni bak diye tehdit ediyordu beni kötü gösteriyordu
Tum yazilanlari okumadim ama sizin yazdiklariniza bir baktim. Sizin adiniza cok uzuldum. Belki sessiz bir karaktersiniz kendinizi gosteremediniz ve cocuk babaneyi anne bildi. Belki kolayiniza geldi babanede cocuk sorumlulugu olmadan kendinizi anne bildiniz. Ne olursa olsun cocugun anne ile olan bag ve iliskisinin bu sekilde olmasi beni cok uzdu. Bence gidin kayinvalideye yerlesin. Cocuk simdi ilk okulda mi ortaokulda mi neyse o bitene kdar kayinvalideyle kalin. Bu surecte cocuk size alissin, siz cocuga. Kayinvalideye de ev ev ustune yasamaninnne kadar zor oldugunu gosterin. Sonra alain cocugunuzu bu okuldan mezun olunca kendi evinize gecip yakin bir okula yazdirin. Uzun bir yol ama sizin yolunuz zaten cok uzun olacak bu surecte. Yani annelerimize hak verebildigimiz yas 30sonrasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…