- 18 Eylül 2023
- 45
- -117
- 1
- Konu Sahibi tinky winkyy
-
Psikolojik destek alacağım bakalım o ne diyecek ona göre yön vereceğimGerçekten sinirlerimi bozdun. Niyetin ne? Ne yapmayı düşünüyorsun peki? Sızlanıp kv yi kötülemek dışında düzeltmek için ne yapmayı planlıyorsun?
Size kolay gelsin hatayi en basinda yapmissiniz cok uzuldum umarim toparlarsinizAyne. Öle yapıyorum hediye alıyorum sevdiği aktivite yapıyorum çok kötü durumum gerçekten zaten ergenliği fena olacak her dediği yapılıyor babası ve babannesi ağlamak nedir bilmez bile kızım
Ayyy sürekli kendi duygularından bahsediyorsun. Gözüm seğiriyor cevaplarını okudukça.Ayne. Öle yapıyorum hediye alıyorum sevdiği aktivite yapıyorum çok kötü durumum gerçekten zaten ergenliği fena olacak her dediği yapılıyor babası ve babannesi ağlamak nedir bilmez bile kızım
Orda kalamam çalışıyorum taşınmam lazım oraya diyorum kızma sen olmayınca çok üzülüyorum ama burda kal sende diyorBence gidin sizde orda kalın. Bakalım ne yapacaklar. Kızınıza da deyin senden ayrı kalmak istemiyorum o yüzden ne olursa olsun senin yanındayım mesajını işlemeye calisin
Evet en başında yaptım farkındayım ama aklım başıma geç geldi şimdiki aklım olsa kabul etmiyorsan boşanırım derdimSize kolay gelsin hatayi en basinda yapmissiniz cok uzuldum umarim toparlarsiniz
Çocuğunuz söz konusu yahu çocuğunuz.Siz olsanız kalormıydınız kayınvalide ile aynı evde
Evet en başt engel olmalıydım ama safmıkım velayet bana verilseydi barışmazdım zaten aslaKeşke ilk başta temiz temiz ayrilsaydiniz en azından çocuk size karşı saygı duyardı. Bu şekilde eşinizle ikinizin arasındaki anlasmazlikta çocuk arada kalmış. Düzeni alt üst olmuş. Babaanne erken kalkamiyorduysa ona bir çare bulmaliydiniz nolursa olsun bir çocuk zorunlu haller dışında başka bir yerde kalmamali. Zaten şuanda bir evlilik müessesesi göremiyorum ben çocuk orda eşiniz orda ee siz boş evin nesini bekliyorsunuz. Tez elden bir pedagogla görüşüp aksiyon almalisiniz. Ha bir de eşiniz çocuğun babasıysa sizde annesisiniz. Tırnaklarinizi biraz çıkarın ve ağırlığınızı koyun derim. Yoksa çocuk bir yetişkin olana kadar sizi anlamayacak
Bi bankacı anne konusu daha vardı geçenlerde.Yok bunlarına yaparım ama vaktim yok bankacıyım
Velayet size niye verilsin?Evet en başt engel olmalıydım ama safmıkım velayet bana verilseydi barışmazdım zaten asla
Yok kalsam kal derler isterler ama ben istemiyorum evimizde aile olmak istiyorum
Yahu kopruyu geçene kadar kalırsınız niyetini evladınızi kazanmaksa. Sizde bir acayipsiniz kusura bakmayın. Siz savaşmadan zafer elde etme niyetindesiniz bence. Bu mücadeleyi kazanana kadar kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyin gerekirse. Siz işin hangi kısmında siniz anlamadım. Herkes mantık çerçevesinde öneride bulunuyor hiçbirini begenmiyorsunuz. Şu durumda en iyi şey iceriye sızmak kaynana evinde kalmak yoksa sittin sene halledemezsiniz bu işi.Siz olsanız kalormıydınız kayınvalide ile aynı evde
Benim kv çok dinç hiç şikayeuetnez her dediğini yapar benmki diyor cumartesi evdeyim ben mesela her haftasonu plan yapar kızımla bana sormadan bana demez bile sisin planınız varmıydı yada evdesin vakıt geçirYav bide yok kayınvalidem çocuğumu elimden aldı bakacağım diye bilmem ne ben bunları yemiyorum ya. Kayınvalidemgildeyim çocuğu sevicem diye alıyor maksimum yarım saat sonra kadının perti çıkıyor . Şimdi ayıp olur diye herhalde çocuktan yoruldum diyemiyor bahane ediyor bir şeyleri kaciveriyor. Kızamıyorum kızım bir yaşında durmuyor çocuk ben gece gündüz bakarken yoruluyorum . Kaç kayınvalide aman çocuğu koparayim ben buyiteyim der onların amacı bakılan çocuğu sevmek olur.
Yani hangi güç kuvvet çocuğu anneden ayırabilir bir anne istemezse. Yok gucsuzum yok söyleyim zerrece inanmıyorum size
Evinizde oturun siz. Ev önemli.Benim kv çok dinç hiç şikayeuetnez her dediğini yapar benmki diyor cumartesi evdeyim ben mesela her haftasonu plan yapar kızımla bana sormadan bana demez bile sisin planınız varmıydı yada evdesin vakıt geçir
Haklısın kardeşim. Çocuk düşman olmuş kendisine ama bu arkadaşın derdi kaynanayla oturmamak. Zaten ömür billah oturmayacak çocuğu fethet ondan sonrasina bakarsın.Şu cevabinizdan sonra çocuğunuzu istemediğinize emin oldum. Cocuk orda mutlu, duzeni var, hayatini bozmayın.
Çocuğumu istememek wala çok ağır bir itham yani ne demek evet orda düzeni oluştu ben evimizde vakit geçirip aile olmak istiyorumŞu cevabinizdan sonra çocuğunuzu istemediğinize emin oldum. Cocuk orda mutlu, duzeni var, hayatini bozmayın.
Çocuğun bir evi, ailesi var zaten.Çocuğumu istememek wala çok ağır bir itham yani ne demek evet orda düzeni oluştu ben evimizde vakit geçirip aile olmak istiyorum
Çocuğumu istememek wala çok ağır bir itham yani ne demek evet orda düzeni oluştu ben evimizde vakit geçirip aile olmak istiyorum
Haklısın kardeşim. Çocuk düşman olmuş kendisine ama bu arkadaşın derdi kaynanayla oturmamak. Zaten ömür billah oturmayacak çocuğu fethet ondan sonrasina bakarsın.
Ya gerekirse iki vesait üç vesait yapilir gidilir gelinir siz armut pis ağzıma düş istiyorsunuz. Siz istiyorsunuz ki çocuk hemen hop sizinle gelsin. Siz bı kere bu çocuğun duygularini neler yaşadığını onemsemiyorsunuz. Onemseseydiniz orda kalır çocuğu kendinize baglamaya ufrasirdiniz. Babaanne annenin yerjni tutarmi hiç. Aklı karismis çocuğun. Çocuk size sende kal diyor siz ipe un seriyorsunuzOrda kalamam çalışıyorum taşınmam lazım oraya diyorum kızma sen olmayınca çok üzülüyorum ama burda kal sende diyor
Tum yazilanlari okumadim ama sizin yazdiklariniza bir baktim. Sizin adiniza cok uzuldum. Belki sessiz bir karaktersiniz kendinizi gosteremediniz ve cocuk babaneyi anne bildi. Belki kolayiniza geldi babanede cocuk sorumlulugu olmadan kendinizi anne bildiniz. Ne olursa olsun cocugun anne ile olan bag ve iliskisinin bu sekilde olmasi beni cok uzdu. Bence gidin kayinvalideye yerlesin. Cocuk simdi ilk okulda mi ortaokulda mi neyse o bitene kdar kayinvalideyle kalin. Bu surecte cocuk size alissin, siz cocuga. Kayinvalideye de ev ev ustune yasamaninnne kadar zor oldugunu gosterin. Sonra alain cocugunuzu bu okuldan mezun olunca kendi evinize gecip yakin bir okula yazdirin. Uzun bir yol ama sizin yolunuz zaten cok uzun olacak bu surecte. Yani annelerimize hak verebildigimiz yas 30sonrasi.Nerden biliyorsunuz kızdığı zaman annene bırakırım seni bak diye tehdit ediyordu beni kötü gösteriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?