Çocuğum bana düşmanı gibi davranıyor

Bakıcı değil de bu yolu niye seçtiniz: cevap para için. Asgari ücretle çalışan biri iseniz suclayamam. Ama devlet memuru ve üstü iseniz ve bunu yaptı iseniz Allah zaten evladınızı sizden alarak ceza vermiş size . Duzeltmeniz aşırı zor hatta imkansız bu saatten sonra ve bu babanne ve baba varken... en iyi ihtimal aynı evde yaşamak en azından bağ kurmak için. Bu da sizin cezaniz olsun. Kimseye kayınvalide ile yasa demem ama siz hak etmişsiniz

Biz çocuklarımıza kul köle oluyoruz imkanlar sevgiler gırla buna rağmen yeri geliyor begendiremiyoruz kendimizi seni sevmiyorum cümlesini duyuyoruz ben sizi tahmin edemiyorum mumkunati yok bu ilişkinin düzelmesinin umarım bir mucize olur sizin için dua edin namaz falan kılın bari

Bu kadar umitsiz konusmayin ya. Cocuk henuz 7 yasinda bazi seyleri duzeltmek için is isten gecmis degil. Ama annenin cok ozverili olup esinden ve kayinvalidesinden destek almasi lazim. Onlarda cocukla konusup anneyi sevdirmeli. Cocugun iyiligi için bunu yapmak zorunda olduklarini onlara anlatmaya calis konu sahibi yoksa kizinizin hem ergenligi hem sonrasi cok riskli gecer. Cocuk odakli bir tatil planlasaniz ne bileyim luna parkina, hayvanat bahcesina cocuk havuzuna gitseniz bas basa. Onu sevdiginizi hissettirmeye calisin o yastaki hic bir cocuk anne sefkatina karsi koyamaz.

Bu konuya üzüldüm. Bunu değiştirebilmek için pedagog takibi lazım, baba ve babaannenin bu yolda destekçisi olması. Diğer türlü bosansaniz daha çok görürsünüz cocugu.

Isinize gelmis böylesi sizin cocuk doğur babaneye at sartlariniz yoksa niye yaptiniz ki bu cocuga bu kötülüğü ona şimdi ayikla pirincin taşını

Çok doğru yazmışsınız herkes beni suçluyo tahmın etmiştim ama inanınız asla söz hakkım olmadı hep eşim ne derse o oldu ben istermiydim yawrumdan ayrı kalayım her akşam ağlıyorudum kavga ediyordum gerçekten

Annem beni yüzme havuzlarına, ışıklı lunaparklara, top havuzlarına götürürdü ama gerçekten olmayınca olmuyor.
Ben asla moral bozmak istemiyorum ama inşallah bir yolu vardır, öyle bir yol varsa da çok uzun ve zor bir yol. Burada sabahtan beri konu sahibine çocukluğumu anlatıyorum, bir cevap verip kayboldu.
Mücadele edebilecek bir karaktere benzemiyor, umarım başarır.

Ben size üzüldüm yazdım adamdan irrite oldum ama siz neden bu kadar pasif kaldınız sebebi ne çalışan kadinsiniz çalışmasaniz dahi çocuğum benim yanımda olacak kararı ben veririm demeliydiniz

Çocuğu babaanneye bırakmak rahat gelmiş diye linçe geldim evet
Biz gece uykusu görmüyoruz millet kaynanaya çocuk atıp gidiyor

Pes yani. 2 mesajımda da esiniz cocukla kalmaya gidiyorsa sizde gidin dedim. Ne isiniz var tek basiniza evde? Buna neden cevap vermiyorsunuz?

Siz de o zaman kaynana evinde kalsaydınız
Çocuğun yeri annesinin yanıdır
Rahat gelmiş net

Boşanamiyorsunuz, cocugunuz ustunde en ufak söz hakkiniz yok, bakici alamiyorsunuz...
Siz niye calisiyorsunuz ne kazandirdi size para?
Bari oturup cocuğu buyutseydiniz en azindan annesi olurdu cocugun yaninda.

Pes yani. 2 mesajımda da esiniz cocukla kalmaya gidiyorsa sizde gidin dedim. Ne isiniz var tek basiniza evde? Buna neden cevap vermiyorsunuz?
Hiçbir zorunluluğum olmadığı halde burada ağlaya ağlaya her şeyi anlattım panda, onun çözüme niyeti yok. O ah vah diyelim diye açmış konuyu. Kayınvalidesini kötüleyelim yeter.
Neredeyse konu sahibi için nimetim, keza sende öyle. Başka arkadaşlarda yazdı. Çocuğun nasıl hissettiğini bire bir biliyorum dedim bir kere demedi ki, nasıl hissettiniz? Kızım ne hissediyor?

Çocuğun nasıl hissettiğini bire bir biliyorum demedim bir kere demedi ki, nasıl hissettiniz? Kızım ne hissediyor?
Umrunda değil yahu.
Yavrucağızı umursasaydı 7 yaşına gelene kadar beklemezdi.

Sizin yaşadıklarınız için çok üzgünüm gerçekten, bu konuyu okumayın artık lütfen

Çocuğu yanınıza alamıyorsaniz, siz gidip kayınvalide evinde kalsaydiniz.
Şimdi bile babasıyla birlikteler ama siz kendi evinizdesiniz.
Neden?
Cidden merak ediyorum. Neden yani?
Cocugun yanında neden kalmıyorsunuz?

Umrunda değil yahu.
Yavrucağızı umursasaydı 7 yaşına gelene kadar beklemezdi.

Sizin yaşadıklarınız için çok üzgünüm gerçekten, bu konuyu okumayın artık lütfen
Böyle olduğunu bilsem asla okumazdım yemin ederim, paramparça oldum ya
Ve ben bir de yetişkin olduktan sonra annesini bütün kalbiyle affetmiş ve geçmişle barışmış bir kadınım, buna rağmen her şey tetiklendi.
İstedim ki yardımcı olayım, ama konu sahibinin gönlü yok

Çok hatalı davranmissiniz ne demek orada kalsın.ben olsam gerekirse bakıcı tutar napar eder kızımı ayirmazdim.cocugun kafasında bunlar beni buraya bıraktı burası benim evim imajı olusturmussunuz.

Artik bi noktadan sonra biraktim ben. Insanin canı acıyor, buna rağmen yazdik. Hele sen cok daha fazla acikladin. Beni sucluyosunuz dedi, gecti kenara. Cozum yok, bunu yapayim yok. Şu yasimiza geldik, hala yasananlara uzuluyoruz dedik, tık yok. Bence artik sende okuma, yeterince uzuldun zaten

Gerçekten çok haklısın, ben gerçekten kendimi yırttım ama daha fazla okumamaya çalışacağım.
Keşke çözüme açık olsaydı, burada kızının 20 küsür sene sonraki halleri var kullansaydı dedim ama demek ki yapmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…