Turkcede oyle . Bızım sınıf ogretmenımız bıraz katı oldugu ıcın ben eve gelen yardımcı ogretmene sordum bu konuyu.Turkcede ses konuları hıc yok ne okul kıtabında ne kaynaklarda nede okulıstıkte. sadece morpada kuralları var bakmadım ama ıs ısten gecmıstı bunu ogrendıgımde kı ben bunu arama butonuyla bulamadım. Ben adama sorunca oda donup arastırmıs bana aynen soyle soyledı.Merhabalar. Benim de kızım 4. Sınıf. Bu sene kızımdan çok ben zorlandım galiba. Çoğu konuya 1 gece önceden çalışmak zorunda kalıyorum. Biz yayınlardan tudem ve sadık uygun kullanıyoruz. Öğretmenimizde ödev vermek için ata yayıncılığı seçmiş. Ama hala kitaplarda bahsedilmeyen konularda sorular olduğunu görüyorum özellikle fen bilimlerinden. Siz hangi yayınları kullanıyorsunuz ve memnun musunuz??
Bılsem e mı gıdıyor?Bu arada benim kızım da bilim sanat merkezine gidiyor. Akıl oyunları, robotik kodlama, sosyal Bilgiler ve sınıf öğretmenliği dersleri alıyor. Çok seviyor. Ama haftaiçi 2 gün toplam 8 saat orada kalıyor. Salı ve cuma günleri 10 saat ders görmüş oluyor şaka gibi. Ama kendisi memnun, koşarak gidiyor.
selam hoşgeldin..Bu arada benim kızım da bilim sanat merkezine gidiyor. Akıl oyunları, robotik kodlama, sosyal Bilgiler ve sınıf öğretmenliği dersleri alıyor. Çok seviyor. Ama haftaiçi 2 gün toplam 8 saat orada kalıyor. Salı ve cuma günleri 10 saat ders görmüş oluyor şaka gibi. Ama kendisi memnun, koşarak gidiyor.
Merhabalar. Benim de kızım 4. Sınıf. Bu sene kızımdan çok ben zorlandım galiba. Çoğu konuya 1 gece önceden çalışmak zorunda kalıyorum. Biz yayınlardan tudem ve sadık uygun kullanıyoruz. Öğretmenimizde ödev vermek için ata yayıncılığı seçmiş. Ama hala kitaplarda bahsedilmeyen konularda sorular olduğunu görüyorum özellikle fen bilimlerinden. Siz hangi yayınları kullanıyorsunuz ve memnun musunuz??
Bu arada benim kızım da bilim sanat merkezine gidiyor. Akıl oyunları, robotik kodlama, sosyal Bilgiler ve sınıf öğretmenliği dersleri alıyor. Çok seviyor. Ama haftaiçi 2 gün toplam 8 saat orada kalıyor. Salı ve cuma günleri 10 saat ders görmüş oluyor şaka gibi. Ama kendisi memnun, koşarak gidiyor.
Hep hersey okumaya cıkıyor sankı, bırde okurkende sıkılıyor problem gorunce seytan gormuse donuyorgünaydın herkeseCuteMom Türkçe dersi iyi olmayanın matematiğinde sıkıntı oluyor,yazdığını da sorularıda dümdüz okuyunca soruya cevp veremiyor bizde bu sıkıntıyı yaşıyoruz
Eger kendı calısıyorsa ve konu tekrarı yapıyorsa cok guzel. Cunku bazı konular turkce ve matematık dısı dıyeyım malesef bıldıgın ezber gerek. Hanı bır mantıgı olan yerde mantıgı anlayacak ama bundan sonra duzenlı calısmak lazım bende sımdıye kadar calıstırmamıstım. 2 gundur calıstırıyorum denemeler ıcın ne kadar zor var karısık konular oldugunu gordum, gozum korktu.Günaydınlar bu arada herkese.
Kesinlikle soruyu anlamak için önce okumayı geliştirmesi gerekiyor katılıyorum buna. Bizim öğretmenimiz bu yüzden sanırım 10 serilik bir kitap aldırdı. Bu hafta 4. kitaptayız. Her hafta bir kitabı okuyup sınav oluyorlar. ilk sınavda tüm sınıf dökülmüştü. 35, 50, 60, 70 almışladır. Son sınavda tüm sınıf 80'nin üzerindeydi. Sanırım çok işe yaradı...
Benimki okulda konu olarak nerede hiç bilemiyorum. Bu yıl hiç takip edemedim. Sadece ingilizceye beraber çalışıyoruz. Bir de ayaküstü fotokopilerini yazpıyoruz. Yani yapamadığı yerde soruyor beraber yorumluyoruz. Yoksa sizin gibi oturup çalışamadık henüz.
Özeniyorum size açıkcası.
üç aşağı beş yukarı senin kızbiz de otursun kendi yapsın istiyoruz ille örnek göstericeksin o zaman arkası geliyor
yapamadığını bize sor diyoruz..
ama kızım diyorum sınavda örnek olmayacak direk soru soracak o zaman ne yapacaksın diyorum..
Konuları soylıyım hemen
Türkçe kaynaştırma harfleirne gecmişler en son dün sınavla gecmıs yenı konu ıslenmemıs. Sosyalda aynı duruyor keza.
Matematik 4 basamaklı toplamalarda verilmeyeni bulma en nefret ettiğim
İngilizceden ülkeler ve milletler, bu hafta da deneme yapamamış. Haftaya ilk ders yapıyorum , dıye bagrınmıs sınıftaBugun muhtemelen fen ıslenmeyecek sınavla gececek.
Benım bır arkasının matematık yazılı kagıdı var elımde 4. sınıf deneme yanı. Gorsenız soruları dıbınız dusecek kızlar
Bu sene gecen sene kı kadar odev gelmiyor. Cocuga ıs düşüyor oda ne kadar olursa işte . 1-2-3 sayfa odev geliyor en fazla yapabıldıgını yapıyor ama dedıgım gıbı konu tekrarları cok başka . Sızler deneme sınavları oldunuz mu? Bızım sınıf en sona kalmış çoktan başlamış başka sınıflarbizde de konular hemen hemen aynı sayılır, ödev konusunda sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür, sadece kontrol ve tekrar işini aksattıgımız oluyor, evde ki nazlı niyazlı kızım beni okul konusunda çok şaşırttı ve gurur duydum, çok şükür....
Ay çok cakallar. ben size grup olarak deneme sınavı ornegı atıcam ama grup yapamadım ozel mesajla bılen var mı, katılımcılar arasına bısı mı eklemem lazım acaba?bizimkide öyle 4 gündür okula gitmiyor öğretmeni hasta .dün burnumdan getirdi tablet nerde telefon yok ,kardeşim uyuyor diye tv açamıyorum,bilgisayarı babam götürmüş ,50 kez aradı sıkıldım diye.bende kalan ödevlerini yap dedim kitapların arkasından da cevap anahtarlarını çıkardım koyduğum yeri görmüş ,diyorki hiç cevap anahtarına bakmadım anne ,hımm ozaman cevap anahtarlarını bulamadım nereye koymuştumki dedimişte buraya koymuştun diyor ,yani bakmış
Bu sene gecen sene kı kadar odev gelmiyor. Cocuga ıs düşüyor oda ne kadar olursa işte . 1-2-3 sayfa odev geliyor en fazla yapabıldıgını yapıyor ama dedıgım gıbı konu tekrarları cok başka . Sızler deneme sınavları oldunuz mu? Bızım sınıf en sona kalmış çoktan başlamış başka sınıflar
bizimkide öyle 4 gündür okula gitmiyor öğretmeni hasta .dün burnumdan getirdi tablet nerde telefon yok ,kardeşim uyuyor diye tv açamıyorum,bilgisayarı babam götürmüş ,50 kez aradı sıkıldım diye.bende kalan ödevlerini yap dedim kitapların arkasından da cevap anahtarlarını çıkardım koyduğum yeri görmüş ,diyorki hiç cevap anahtarına bakmadım anne ,hımm ozaman cevap anahtarlarını bulamadım nereye koymuştumki dedimişte buraya koymuştun diyor ,yani bakmış