İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ben çalışmıyorum
senin yaş kaçtı bu arada canım? konuştuk mu hatırlayamadım ..
Yok bıreysel hıc tanısmadık. 31 yasındayım ben . Haftada 4 gun calısıyorum sut ıznınden dolayı. Sız ne ıs yapıyorsunuz kac yasındasınız?

ben de çalışıyorum ama evde. Evişleriiiii:bicak:
Sen artık kendıne dıkkat et hamılesın malum. Bırde hava atayım benım ev ıslerı tamam dun yapıldı. Ama gunluk ısler hıc bıtmıyor. Yıgınla yıkanacak var, okul kıyafetlerı utulenıyor. Bılım merkezıne gıdıyor buarada oglum sızınkını yazdırmısmıydınız? Tuh belkı ılgılenırdın kayıt bugun son gundu sanırım . Sızın o tarafta yerı hatta ıstek vakfının yanında onun toplantısı var yarın bız 2. sene devam edıyoruz

Yok bıreysel hıc tanısmadık. 31 yasındayım ben . Haftada 4 gun calısıyorum sut ıznınden dolayı. Sız ne ıs yapıyorsunuz kac yasındasınız?
arkadaş sormuştu sabahtan, ordan aklıma geldi konuşmuş muyduk diye...
arada yazılanları kaçırdın sanırım...
39 yaşındayım ben özel şirkette muhasebedeyim canım.

arkadaş sormuştu sabahtan, ordan aklıma geldi konuşmuş muyduk diye...
arada yazılanları kaçırdın sanırım...
39 yaşındayım ben özel şirkette muhasebedeyim canım.
Atlamısım galıba bakayım hemen. Bende satın alma sorumlusuyum ,özelde :KK64:

Sen artık kendıne dıkkat et hamılesın malum. Bırde hava atayım benım ev ıslerı tamam dun yapıldı. Ama gunluk ısler hıc bıtmıyor. Yıgınla yıkanacak var, okul kıyafetlerı utulenıyor. Bılım merkezıne gıdıyor buarada oglum sızınkını yazdırmısmıydınız? Tuh belkı ılgılenırdın kayıt bugun son gundu sanırım . Sızın o tarafta yerı hatta ıstek vakfının yanında onun toplantısı var yarın bız 2. sene devam edıyoruz

Aa süpermiş haberim yok benim hiç. Var mı web sitesi vs bakayım hemen?

ayy ben de kaçırmayım diye epey çaba sarfediyorum o da yoruyor :) bir kaç topiğim daha var da..:)
Ekonomı bolumunde gordum. Ben mumkun mertebe dahıl olmamaya calısıyorum mısafır okuyucu oluyorum. Ama senelerdır takıp ederım yanı ekonomıyı. Sımdı bırde seye sardım mınımalızım evın durumdan dolayı mecburum :d

Aa süpermiş haberim yok benim hiç. Var mı web sitesi vs bakayım hemen?
Ig adresınden bak ıstersen acıklamalar vardı . Bılım merkezı dıye yaz bızım yanı senın oturdugun bolgeyı yaz bulacaksındır

Ekonomı bolumunde gordum. Ben mumkun mertebe dahıl olmamaya calısıyorum mısafır okuyucu oluyorum. Ama senelerdır takıp ederım yanı ekonomıyı. Sımdı bırde seye sardım mınımalızım evın durumdan dolayı mecburum :d
malum bebek için bir sayfa var, kızım için siz varsınız, yemekle ilgili topik kilo verme ile ilgili var, bir de dün senin geldiğin topik bende genelde okuyucuydum orda bişiy oldu yazmaya başladım ama hatırlamıyorum ne oldu:)

malum bebek için bir sayfa var, kızım için siz varsınız, yemekle ilgili topik kilo verme ile ilgili var, bir de dün senin geldiğin topik bende genelde okuyucuydum orda bişiy oldu yazmaya başladım ama hatırlamıyorum ne oldu:)

Maaşallah ne kadar faalsiniz. ben bebek için bile girmiyorum şu an. Sadece siz varsınız :)

Ama ekonomiyi takip edebilirim :KK66:

Benım bebıto 8-8.30 arası uyuyor. Buyugu 9.30-10 arası sabah zor kalkıyor ama .
Persembe aksamları dızı ızlıyor o yuzden genelde 10 , bızım hıkaye :KK53: Bende cok dızı ızlemıyorum zaten benı oyle bır vaktım olmuyor. Ben eve gıdınce sadece yemek yıyıp sofrayı oldugu gıbı bırakıp cocuklarla ılgılenıyorum oyun oynatıyorum vs. Sanırım bundan bıraz bıraz vazgecmek lazım en azından sonra ne ıs bıtıyor ne ben oturabılıyorum. Oturdugumun 10. dakıkası uyumaya baslıyorum :anne:

Anladım simdi bende bizim gelen yardımcı ogretmene soracagım matematık ve turkceden hıc bız yaptırmasak mı acaba ben fen sosyal seklındem mı ılerlesem cunku hem onun uzerınden calısıyorlar hemde odev verıyor da adam. Anlayamadım yanı .
Bız dın dersı ıcın okuma kıtapları aldık Allahı tanıyorum gıbı bısey,seri. Orada bır cok sorunun yanıtı var dedı ogretmen aldırırken hem okulda okuyor hem evde okuyor o kıtapları. Bızım dın ogrertmenı baya sert bırı ben sevdım hem sert hemde hırslı hemde cocuklarla bag kurabılıyor
bu bizim hikayede ne var allah aşkına bizim oğlanda onu izliyor

Estagfurullah. En deneyimlimiz diyelim :)
yaa sağol canım da
yaşa bakmıyor o tecrübe işi :) ne kızlar gördüm maşallahları var..gençler ama hem olgunlar hem becerikli tecrübeli vs..
e tabi görüp geçirdiğimiz doğrudur :KK70:

Ben de ön kayıt yaptırdım yarınki sınav için. Siz geçen yıl gitmiş miydiniz? Nasıldı? Faydalı oldu mu?
Canım ogretmenler fılan cok ılgılı , tubıtak projesı bu buarada. Beledıyenınde destegı ıle devam edıyor. Derslere dırek faydası olmayacak komple hayatı degısecek denıyor toplantıda anlatacaklar zaten Ege gecen sene matematık robotık kodlama ve drama aldı. Bu sene farklı 3 ders olacak. Yarın toplantımız var ıste bızımde. Sızler tablet sınavına gıreceksınız yanılmıyorsam tleefonla sorabılırsın daha sonra da zeka analızı yapılıyor dıye bılıyorum ama bız sınavsız yerlestık buraya cok emın degılım sınavlı kısmı ıle ılgılı. Telefon etmende fayda var. Cok guzel sınıflar ve bına bayılırsın emınım. Kactaymıs sınav ınstagramdan baktın mı?

X