- 25 Şubat 2015
- 1.785
- 2.302
o konusma ve dıkkat dagılması mevzuunu bizde yaşıyoruz, evet çok iyi dersleri ama gelin görün ki derste cok konusuyormus, öğretmen onu kankalarıyla ayrı oturtarak çözüm bulmuş :)
Benım cocugun akıllı olduğu raporla tespıt edıldı ama ben bızde kı cocugu soyle anlatıyorum :) Mesela ders anlatılıyor evet dınlıyor fakat ılla kı konuşan dersı kaynatan bırılerı oluyor ve onlara bakmasada onları dınlemeye basladıgıı düşünüyorum. Cunku bazen ben baya baya konudan bır haber olduğunu gordum gectıgımız senelerde. öğretmene soruyorum , görünürde sorun yok dıyor, ya aklı başka yere gıdıyor bazen sıra arkadaslarıylada konuştu . Sureklı bır tembıh aman konuşma yavrum aman dersı dınle. Banada guvenıyor tabı , o ıstese baya baya yardımcı olucam ona yanı tamamına hazır olsa .
Dediğim gibi ki ben bir süre ya bu çocukta dıkkat dagınıklı var dıye suphelenırken zeka testınde hıcte oyle olmadığı cıktı, ama bu fazlalıkta yanı ortalama ustunde olmasıda onun odaklanma suresını kısaltıyormuş. Ozel bır egıtım almıyor aklı basına gelsın dıye uğraşıyoruz ıste