İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

o konusma ve dıkkat dagılması mevzuunu bizde yaşıyoruz, evet çok iyi dersleri ama gelin görün ki derste cok konusuyormus, öğretmen onu kankalarıyla ayrı oturtarak çözüm bulmuş :)

Benım cocugun akıllı olduğu raporla tespıt edıldı ama ben bızde kı cocugu soyle anlatıyorum :) Mesela ders anlatılıyor evet dınlıyor fakat ılla kı konuşan dersı kaynatan bırılerı oluyor ve onlara bakmasada onları dınlemeye basladıgıı düşünüyorum. Cunku bazen ben baya baya konudan bır haber olduğunu gordum gectıgımız senelerde. öğretmene soruyorum , görünürde sorun yok dıyor, ya aklı başka yere gıdıyor bazen sıra arkadaslarıylada konuştu . Sureklı bır tembıh aman konuşma yavrum aman dersı dınle. Banada guvenıyor tabı , o ıstese baya baya yardımcı olucam ona yanı tamamına hazır olsa .

Dediğim gibi ki ben bir süre ya bu çocukta dıkkat dagınıklı var dıye suphelenırken zeka testınde hıcte oyle olmadığı cıktı, ama bu fazlalıkta yanı ortalama ustunde olmasıda onun odaklanma suresını kısaltıyormuş. Ozel bır egıtım almıyor aklı basına gelsın dıye uğraşıyoruz ıste

Benımkı oyuncaklarla oynuyor basbaya , küçükte zaten. Onlarda haklı ama alışmaları lazım CoffeCoffe CoffeCoffe anlatıklarını ağzım acık okudum baksana. Demek kı o kalıbada gırebılıyorlar ama ev ve okul aynı sekılde devam etmesı lazım hep aynı tutumda,
Buarada bebek olmamış. Hayırlısı olsun umarım cok bekletmeden gelır sağlıkla. Mayısta neden kürtaj olmuştun? Gecmıs olsun buarada
çok sağol canım mayısta kalbinin atmadığını öğrendik kısmet değilmiş..
dün de regl oldum, nasip bakalım Rabbim verirse olur canım çok sağol..

Aynen yaa o kalıba da girebilirler tabi ki, ne verirsen o alıştılar zor geliyor bu kalıp :)

sınıfta geri kalan cocuk sadece 3-4 kişi, onlarla da özel olarak ilgileniyorum diyor, anne babalarına özelden yazmış, siz de tekrar yaptırın diye, isim deşifre etmıyor asla..
oğlum 3 yaşında, fakat kızımın öğretmeni sanırım bu gurubu mezun ettikten sonra işi bırakacakmış, kadının 4 cocugu var, evde ki hali de çok yorucu yazık, fakat onun gibi öğretmenlere ne kadar ihtiyacımız var :KK43:
selam hoş geldin canım
yaa ben de hayranlıkla izledimm ... biz de öğretmenden çekiyoruz geriye dönük okudun mu bilmiyorum iyi öğretmen temiz, ama pasif biraz... ben çok sıkıya da karşıyım ama sizin öğretmen arayı yakalamış gibi, sınıf ortalaması da yüksek olunca tabi istediği gibi yön verdiriyor..
Maşallah kızın da hevesli, Allah daim etsin canım..

Gecmıs olsun canım salgın var aman dıkkat çocuklara. Bu sene bende hıc devamsızlık etmesını ıstemıyorum ama ılla fıre verecegız. Bır yerını kırmasa barı dıyorum bızımkının de o seylerı var
Çok sağol canım teşekkür ediyorum.. Allah esirgesin hepsini..

çok sağol canım mayısta kalbinin atmadığını öğrendik kısmet değilmiş..
dün de regl oldum, nasip bakalım Rabbim verirse olur canım çok sağol..

Aynen yaa o kalıba da girebilirler tabi ki, ne verirsen o alıştılar zor geliyor bu kalıp :)
Anladım canım , benımde oyle kayıplarım oldu fılan baya ara verdım bılmem ne derken anca oldu. 1 dogdu ve 5. dogdu dıyım sana.
Allah bunları unutturacak acılar vermesın ınsallah.

Anladım canım , benımde oyle kayıplarım oldu fılan baya ara verdım bılmem ne derken anca oldu. 1 dogdu ve 5. dogdu dıyım sana.
Allah bunları unutturacak acılar vermesın ınsallah.
benim de 5. gebelik olursa 1 yaşayan sağlıklı kızımız var çok şükür..:)

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)
evet sıkı ama arayı yakalamış çünkü öğretmenlerine çok düşkünler ve çok seviyorlar, sınıf ortalamasını yükselten öğretmenin kendi emeği, 1.sınıftan beri aynı öğretmen ve allah razı olsun ki çok çok emek verdi, hakkı ödenmez, benim kız idealist bir tip, çok konuştum çok ama olmuyor, en iyi olma isteği var ve beni bu bazen çok ürkütüyor, bu hırsa dönüşmesin diye hep izliyorum, inşallah hepsi de pırıl pırıl başarılı ama herşeyden önce vicdanlı gençler olurlar

selam hoş geldin canım
yaa ben de hayranlıkla izledimm ... biz de öğretmenden çekiyoruz geriye dönük okudun mu bilmiyorum iyi öğretmen temiz, ama pasif biraz... ben çok sıkıya da karşıyım ama sizin öğretmen arayı yakalamış gibi, sınıf ortalaması da yüksek olunca tabi istediği gibi yön verdiriyor..
Maşallah kızın da hevesli, Allah daim etsin canım..

evet sıkı ama arayı yakalamış çünkü öğretmenlerine çok düşkünler ve çok seviyorlar, sınıf ortalamasını yükselten öğretmenin kendi emeği, 1.sınıftan beri aynı öğretmen ve allah razı olsun ki çok çok emek verdi, hakkı ödenmez, benim kız idealist bir tip, çok konuştum çok ama olmuyor, en iyi olma isteği var ve beni bu bazen çok ürkütüyor, bu hırsa dönüşmesin diye hep izliyorum, inşallah hepsi de pırıl pırıl başarılı ama herşeyden önce vicdanlı gençler olurlar
Ben kızınızı yegenıme benzettim , benım oğlanla aynı sınıftalar.
Sadece ders degıl her konuda acayıp hırslı ve asılıyor. Annesı babasıda oyle de cocugun ıcınden geliyor. Bır ara taktı orgu ogrenmeyı ogrendı, ıkı yazdır makyaj konusunu yedı yuttu , derslerı zaten gerçekten mükemmel 1 yanlısı olunca ağlıyor atamıyor uzerınden ,

O her gun okuldan gelınce 3 saat ders çalışıyor once konu tekrarı edıyor konuyu okuyor, sonra verılen odevlerı yapıyor. Butun derslerden 2 ser sayfa test cozuyor.

Senın kızının 250 sorusu ne kadar zaman alıyor

rica ederim canım
evet hırsın fazlası da zarar ...
ama o kalmaya da biliyor.. misal ben.. ilkokulda çook hırslıymışım:) ağlarmışım eve gelip bilmem kim benden fazla aldı diye.. sonra ne hırs kaldı ne azim ...
ama bizim kız öyle mi hiiç umrunda değil farkında değil, kim kaç almış ne almış.. ama biraz da bir şeylerin farkında olsun diyorum, duysun istiyorumm..
evet öğretmenin de başarısı elbette çocukları o şekilde yükseltmesi.. bravo Allah bizlere de nasip etsin..
biz de küçük daha dedik 1 . sınıf dedik, öğretmeni iyi dedik, ama yanlış düşünmüşüz :/
amiin canım vicdanlı akıllı aklını kullanan bireyler olsunlar inşallah..

rica ederim canım
evet hırsın fazlası da zarar ...
ama o kalmaya da biliyor.. misal ben.. ilkokulda çook hırslıymışım:) ağlarmışım eve gelip bilmem kim benden fazla aldı diye.. sonra ne hırs kaldı ne azim ...
ama bizim kız öyle mi hiiç umrunda değil farkında değil, kim kaç almış ne almış.. ama biraz da bir şeylerin farkında olsun diyorum, duysun istiyorumm..
evet öğretmenin de başarısı elbette çocukları o şekilde yükseltmesi.. bravo Allah bizlere de nasip etsin..
biz de küçük daha dedik 1 . sınıf dedik, öğretmeni iyi dedik, ama yanlış düşünmüşüz :/
amiin canım vicdanlı akıllı aklını kullanan bireyler olsunlar inşallah..
Bızımkı uzuluyor aslında ama hemen atlatıyor :) Kuzenıyle aynı sınıfta olmaları eksı cunku kuzenı gerçekten dedıgım gıbı mükemmel onunla kıyas etmesını ıstemıyorum sen kendınle yarış dıyorum hep.
Ne demıstım kader cabaya hayrandır :)

Bızımkı uzuluyor aslında ama hemen atlatıyor :) Kuzenıyle aynı sınıfta olmaları eksı cunku kuzenı gerçekten dedıgım gıbı mükemmel onunla kıyas etmesını ıstemıyorum sen kendınle yarış dıyorum hep.
Ne demıstım kader cabaya hayrandır :)
en doğrusu aslında kendinle yarışmak.. ama çocuklarda oluyor işte .. kalemlerini silgilerini çantalarını saçlarını başlarını her şeylerini kıyaslıyorlar.. bizimki bu sene ille çanta istiyorum dedi, kızım çantan iyi sağlam dedim almam dedim seneye ortaokula başlarken alırız dedim, arkadaşlarım çeşit çeşit çantayla geliyor dedi benimkine de laf ediyorlar dedi.. sen boşver onları dedim, ablalarının abilerinin çantalarını kullanıyorlardır dedim, sana da bişey derlerse sağlam bu seneye alıcaz dersin dedim.. oyy oyy :)

Kız çocukları farklı tabı kı ya. Ama benımkıde suslu yahu sacları taranıyor parfüm sıkılıyor

O degılde bende sımdı test arayışına gırdım etkıye bakar mısın :KK53:
Bızım yarın fotoğraf cekımı var buarada

Kız çocukları farklı tabı kı ya. Ama benımkıde suslu yahu sacları taranıyor parfüm sıkılıyor

O degılde bende sımdı test arayışına gırdım etkıye bakar mısın :KK53:
Bızım yarın fotoğraf cekımı var buarada

evet dedim ya kız erkek farklı oluyor...

ne etkisi bu :)
bizim 1le 2de oldu..

Buarada kitaplar küp gibi bu sene.
Bize kitaplık yapılacaktı en son ne durumda bilmiyorum , ama yapılmazsa da kitapları ozalitcide böldürmeyi düşünüyorum

Buarada kitaplar küp gibi bu sene.
Bize kitaplık yapılacaktı en son ne durumda bilmiyorum , ama yapılmazsa da kitapları ozalitcide böldürmeyi düşünüyorum
yoo çok kalın değil kitaplar ama çanta ağır oluyor epey defterleriyle beraber.. ben zor taşıyorumm..
nasıl böldürmeyi düşünüyorsun peki?

yoo çok kalın değil kitaplar ama çanta ağır oluyor epey defterleriyle beraber.. ben zor taşıyorumm..
nasıl böldürmeyi düşünüyorsun peki?
Önceden 2-3 kıtap olanlar bu sene tek kıtapta aşırı agır oluyor çanta zarar verecek, daha gelısım cağında çocuklar.
2 veya 3 boldurup, plastık cıltletmeyı düşünüyorum kenarları seperatorlu fılan bılırısnız sanırım . Kıtaplıktan ses çıkmazsa mecburen yaptıracağım. carsamba perşembe cuma matematık ve turkce kıtaplarını ıstemıyor ogretmen ağırlıktan ötürü

Önceden 2-3 kıtap olanlar bu sene tek kıtapta aşırı agır oluyor çanta zarar verecek, daha gelısım cağında çocuklar.
2 veya 3 boldurup, plastık cıltletmeyı düşünüyorum kenarları seperatorlu fılan bılırısnız sanırım . Kıtaplıktan ses çıkmazsa mecburen yaptıracağım. carsamba perşembe cuma matematık ve turkce kıtaplarını ıstemıyor ogretmen ağırlıktan ötürü
konular olarak hafifletip böldüreceksin yani..

aa bak o iyiymiş istemesin tabi konu belli bol bol örnek yapsınlar işte..

amann nerde idealist öğretmenn :/

X