İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Ayy sormaa.. coluk cocuk var ya ondan mi sariyor acaba bizimki de dunn anne bizim hikaye nolur biraz seyrediyim.. hayir yatilcak dedim.... ben utc ye bakiyordum onla ama artik izlemiyorum ..
Benımkıde cocukları sevıyor
ben utc ve ıstanubllu gelın takıp etmeye calısıyorum 1 er bolum gerıden

Canımm günaydın. Haber verdiğin için çok çok çok sağol. Sen olmasaydın hiç haberim olmayacaktı inan. Çok müteşekkürüm gerçekten

Günaydın kızlar haftasonumuz dolu geçti tabi buraya da uğramadık...
neler yaptınız?

test kitabından haftalık ödev vermiş öğretmeni
feni bitirdi mat 5 6 sayfa yaptı.. sosyalden de 1 2 sayfası kaldı Türkçeye hiç başlamadı ing. ve dinden de var..
hafta içi başka ödev vermezse, halleder gibi..

Günaydın bayanlar. Ben bugun evdeyim esim ise oglan okula kaldım bebekle basbasa.
Bızım odevlerı benimki cumadan yapmıs tı ama bıngo bu hafta deneme sınavları olacaklarmjs hafta boyu yazılılardan öncee karneye gecemeyecek ama genede gerginliği yetti. Bugun turkce ing yarın fen. Dun turkce den baya calıstırdım ama su ses olayları ne test kitaplarında var ne okul kitaplarında nede ılgılı testler istediğimiz seviyede unlu dusmesin unlu uyumu unsuz sertlesmesı efendim unsuz yumusaması ben bile bunları dusunur Ken bir anda aklıma ne neydi gelmiyor bunlar hep birbirine girecek diye konustuk okul grubundan da

Telefondan yazıyorum zor oluyor yanlıs yazmıyorumdur ınsallah diyorum. Bugunde annemin ısı olmazsa okul donusu bızım bebegı anneme satıp fen calısmak lazım yani ezber

Aynen yoğun bir haftasonuydu.

Bizim 2 fotokopimiz vardı ödev olarak. Cumartesi günü Bilim Merkezi sınavına katıldık. Pazar günü de ingilizce dersimiz vardı. Onun verdiği ödevler vardı onları yaptık. Bu kadar. Bizim test kitaplarını öğretmenimiz yeni aldı. Muhtemelen bundan sonra bize de ordan ödev verecektir.

Onun dışında güzeldi herşey.

Benim totem tırt çıktı bir de ovu testi kullanmıştım bu ay erkenden geldi sağolsun beni merakta bırakmadı

Sonuclar ne zaman belli olacakmıs canım
Bızımde toplantı vardi cumartesi bu hafta basıyoruz bız ama gunler belli olmadı henuz umarım haftada tek gun dur yine diyorum

Sonuclar ne zaman belli olacakmıs canım
Bızımde toplantı vardi cumartesi bu hafta basıyoruz bız ama gunler belli olmadı henuz umarım haftada tek gun dur yine diyorum

1 hafta içinde belli olur dediler. Geçen hafta sınava giren bir çocuk varmış. Perşembe günü belli olmuş. Göreceğiz bakalım.

Müsait olursak bir gün görüşelim, çok isterim :)

Bende gorusmek isterim cok yakınız böyle kalmamalı annem hastaneye gitti oglene gelebilirse ufaklıgı ona sepetleyıp buyugu ile basbasa vakit gecırmeyı planladım suanda fırın ve ocagın 3 gozu calısıyor aksam 9 da bu tempoya

Sana kolaylıklar canım. işimiz zor cidden. Büyüğü okulda değil mi şimdi?

Merhabalar. Benim de kızım 4. Sınıf. Bu sene kızımdan çok ben zorlandım galiba. Çoğu konuya 1 gece önceden çalışmak zorunda kalıyorum. Biz yayınlardan tudem ve sadık uygun kullanıyoruz. Öğretmenimizde ödev vermek için ata yayıncılığı seçmiş. Ama hala kitaplarda bahsedilmeyen konularda sorular olduğunu görüyorum özellikle fen bilimlerinden. Siz hangi yayınları kullanıyorsunuz ve memnun musunuz??

Bu arada benim kızım da bilim sanat merkezine gidiyor. Akıl oyunları, robotik kodlama, sosyal Bilgiler ve sınıf öğretmenliği dersleri alıyor. Çok seviyor. Ama haftaiçi 2 gün toplam 8 saat orada kalıyor. Salı ve cuma günleri 10 saat ders görmüş oluyor şaka gibi. Ama kendisi memnun, koşarak gidiyor.

Günaydın kızlar.

Fen calıstırdım ama olacak gibi değil kızlar, hakketten konular ıslenırken ezber yapmaları gerekıyor baska yolu yok. Bakıyorum okulda ıslenenler ıle okulıstık veya morpa arasında da fark var. Mesela madenlerde bızımkının defterınde lınyıt ve dolomıt yok ama testlerde cıkıyor fılan. Bakalım deneme bunlar sadece en azından eksıgını daha ıyı gorucez ve sınava kadar yerıne koyma sansımız olacak.

Bugun matematık ıcın ogretmen gelıyor , yarında matematık denemesı var malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…