Ayy sormaa.. coluk cocuk var ya ondan mi sariyor acaba bizimki de dunn anne bizim hikaye nolur biraz seyrediyim.. hayir yatilcak dedim.... ben utc ye bakiyordum onla ama artik izlemiyorum ..bu bizim hikayede ne var allah aşkına bizim oğlanda onu izliyor
Benımkıde cocukları sevıyorAyy sormaa.. coluk cocuk var ya ondan mi sariyor acaba bizimki de dunn anne bizim hikaye nolur biraz seyrediyim.. hayir yatilcak dedim.... ben utc ye bakiyordum onla ama artik izlemiyorum ..
Canım ogretmenler fılan cok ılgılı , tubıtak projesı bu buarada. Beledıyenınde destegı ıle devam edıyor. Derslere dırek faydası olmayacak komple hayatı degısecek denıyor toplantıda anlatacaklar zaten Ege gecen sene matematık robotık kodlama ve drama aldı. Bu sene farklı 3 ders olacak. Yarın toplantımız var ıste bızımde. Sızler tablet sınavına gıreceksınız yanılmıyorsam tleefonla sorabılırsın daha sonra da zeka analızı yapılıyor dıye bılıyorum ama bız sınavsız yerlestık buraya cok emın degılım sınavlı kısmı ıle ılgılı. Telefon etmende fayda var. Cok guzel sınıflar ve bına bayılırsın emınım. Kactaymıs sınav ınstagramdan baktın mı?
GiZZe sen kac yasındasın?
Günaydın kızlar haftasonumuz dolu geçti tabi buraya da uğramadık...
neler yaptınız?
test kitabından haftalık ödev vermiş öğretmeni
feni bitirdi mat 5 6 sayfa yaptı.. sosyalden de 1 2 sayfası kaldı Türkçeye hiç başlamadı ing. ve dinden de var..
hafta içi başka ödev vermezse, halleder gibi..
Benim totem tırt çıktı bir de ovu testi kullanmıştım bu ay erkenden geldi sağolsun beni merakta bırakmadı
öyle hayırlısı canım, mayısta kürtaj oldum korunma süreci derken bu 2. ay kısmet bakalım:)Hayırlısı olsun inşallah. Yılmak yok yola devam. Biz 7-8 ay sonra güzel haberi aldık.
Sonuclar ne zaman belli olacakmıs canım
Bızımde toplantı vardi cumartesi bu hafta basıyoruz bız ama gunler belli olmadı henuz umarım haftada tek gun dur yine diyorum
Bende gorusmek isterim cok yakınız böyle kalmamalıannem hastaneye gitti oglene gelebilirse ufaklıgı ona sepetleyıp buyugu ile basbasa vakit gecırmeyı planladım suanda fırın ve ocagın 3 gozu calısıyor aksam 9 da bu tempoya
Buyugu okuldaydı 1 de aldım kucugu sepetledım alt yapıyı oluşturdum basıyoruzSana kolaylıklar canım. işimiz zor cidden. Büyüğü okulda değil mi şimdi?