İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

deneme sınavları başladı, ama genel sınavlarda olacak yine ( yani il genelinde ), gecen sene ödevler +hergun 250 soru çözme zorunlulugu vardı, bu sene henuz soru zorunlulugu gelmedı, ama eli kulağındadır :) sınıf okulun en iyisi oldu, öğretmen çok iyi sağ olsun, azimli ve tutarlı, aynı zamanda disiplinli bir hanımefendi, çok şans bu :)
Ne diyorsun , ciddi misin ? Çok değil mi bu sorular?

Yegenım dersaneye gıdıyor her gun 70 soru zorunluluğu var 7. sınıf. Nerden buldunuz bu kadar soruyu her gun bır kıtap gıbı ayol
Hangı sehırdesınız, devlet mı okul

evet devlet okulu, şöyle; öğretmenin kendi kuralları var, ilk senelerde biz çok yadırgayıp şikate eder olduk ama biizmle toplantı yaptı, korkmayın dedi, ne versem alıyorlar, bilinçsiz şekilde bilgi yüklemiyorum, çok değil bi kaç sene sonra zamanla yarışarak soru çözecekler ve haklı oldugumu göreceksınız dedi, internet uzerınden sınıf ıcın sorular hazırlayıp, online her öğrencinin kaç doğru kaç yanlış yaptıgını bile takip ediyor, ben artık 3.seneden itibaren ''eti sizin kemiği benim'' dedim, o kadar güveniyorum, benim kızım çok nazlıdır, akıllıdır ama nazlıdır, gecen sene il birincisi oldu, ne ek ders aldı, ne etüte gitti, okulda ders, evde ödev yaptı sadece, dediğim gibi öğretmen çok iyi, keşke tüm öğretmenler böyle olsa....

Ne diyorsun , ciddi misin ? Çok değil mi bu sorular?

Yegenım dersaneye gıdıyor her gun 70 soru zorunluluğu var 7. sınıf. Nerden buldunuz bu kadar soruyu her gun bır kıtap gıbı ayol
Hangı sehırdesınız, devlet mı okul

evet devlet okulu, şöyle; öğretmenin kendi kuralları var, ilk senelerde biz çok yadırgayıp şikate eder olduk ama biizmle toplantı yaptı, korkmayın dedi, ne versem alıyorlar, bilinçsiz şekilde bilgi yüklemiyorum, çok değil bi kaç sene sonra zamanla yarışarak soru çözecekler ve haklı oldugumu göreceksınız dedi, internet uzerınden sınıf ıcın sorular hazırlayıp, online her öğrencinin kaç doğru kaç yanlış yaptıgını bile takip ediyor, ben artık 3.seneden itibaren ''eti sizin kemiği benim'' dedim, o kadar güveniyorum, benim kızım çok nazlıdır, akıllıdır ama nazlıdır, gecen sene il birincisi oldu, ne ek ders aldı, ne etüte gitti, okulda ders, evde ödev yaptı sadece, dediğim gibi öğretmen çok iyi, keşke tüm öğretmenler böyle olsa....
Ne kadar azimli bir öğretmeniniz varmış. Bizim öğretmen bu sene doğru düzgün konu anlatmıyor diyorlar, sadece ses lı soyleyıp yazdırdığını anlatıyor çocuklar. Morpa fılan mı kullanıyor ogretmenınız bayıldım cok güzel denk gelmıssınız , bızım ogretmenımız cok merhametlı ama çocuklar uzerınde oterıtesı yok. Ben ozel ders aldırıyorum oğluma, aynı okulda başka sube ogretmenı geliyor haftada 2 gun eve

ya bu arada, 2.sınıftan itibaren yapılan her sınavda 80'in altında alanlar yeniden sınav oldu ( yeterince anlamamışsın düşüncesiyle) bunu da çok yadırgamıştık eşimle, fakat 4.yıla girdik ve inanılmaz bir gelişemyi hayretler içinde izledik, inanın öğretmen haklı çıktı..

Ayrıca kızınıda bravo . Kucuk yastan berı hem bu tempoya ayak uydurduğu ıcın hemde başarı gosterdıgı ıcın tebrık ederım. Darısı bıze olsun ınsallah :nazar:

ek kitaplar aldırıyor, henuz para toplandı ama alınmadı, yayın ismini bizlere de soruyor sonra kendı fıkrını syoluoyr, hatta pahalı olmasın her cocuk alsın dıye bazen sırf buna uygun yayınları secıyor, kendisi üstüne koyarak kıtapları bıtırtıyor, aynen hem disiplinli hem tam bir anne, acaip minnet duyuyorum...

Ne kadar azimli bir öğretmeniniz varmış. Bizim öğretmen bu sene doğru düzgün konu anlatmıyor diyorlar, sadece ses lı soyleyıp yazdırdığını anlatıyor çocuklar. Morpa fılan mı kullanıyor ogretmenınız bayıldım cok güzel denk gelmıssınız , bızım ogretmenımız cok merhametlı ama çocuklar uzerınde oterıtesı yok. Ben ozel ders aldırıyorum oğluma, aynı okulda başka sube ogretmenı geliyor haftada 2 gun eve

bizimkide öyle 4 gündür okula gitmiyor öğretmeni hasta .dün burnumdan getirdi tablet nerde telefon yok ,kardeşim uyuyor diye tv açamıyorum,bilgisayarı babam götürmüş ,50 kez aradı sıkıldım diye.bende kalan ödevlerini yap dedim kitapların arkasından da cevap anahtarlarını çıkardım koyduğum yeri görmüş ,diyorki hiç cevap anahtarına bakmadım anne ,hımm ozaman cevap anahtarlarını bulamadım nereye koymuştumki dedim:KK66::KK66: işte buraya koymuştun diyor ,yani bakmış :KK14::KK14:
:KK70: :KK70: vay cin vay :)
ovv çok kötü 4 gün .. benim kız da ishalim anne dedi karnım ağrıyor dedi, gitmesem dedi, ben de git kötü olursan babanı arasın öğretmenin dedim.. devam önemli tabi ki..
sabah ılık ballı limonlu su verdim içti karnını ovdum biraz üstünü örttüm öptüm ilgi iyi geldi:)
Allah muhafaza daha kötü olmaz inşallah salgın dediler.. bağışıklığı iyi ama oluyor işte:/

ya bu arada, 2.sınıftan itibaren yapılan her sınavda 80'in altında alanlar yeniden sınav oldu ( yeterince anlamamışsın düşüncesiyle) bunu da çok yadırgamıştık eşimle, fakat 4.yıla girdik ve inanılmaz bir gelişemyi hayretler içinde izledik, inanın öğretmen haklı çıktı..
Bizde hiç böyle bişey olmadı hatta ben ozellıkle her unıte sonunda sınav yapılmasını ıstıyordum , hanı yapılsın anlayanlar ıcın bır gun yıne tekrarı yapılsın. BU seneye kadar hepımız ıcın emınım oyledır son 1 veya 2 dersler serbestlerdı. Zaman vardı telafı ıcın ama bunun ıcınde ogretmenın ıdealıst olması gerekiyor.

Bu hafta başladı deneme sınavlarımız bızım ,ogretmen demıs duruma gore konu tekrarı yapacağız dıye. Hele şükür yani

valla karne günü bile mutlakaaa ders işleyen sadece son derste karne verip dağıtan bir öğretmen bu, biizm sınıfın daha bir boş günü veya erteleln bir konusu olmadı, evet illaa da öğretmen çok önemliymiş, keşke zamanında denk gelse de oğlumu da yollayabilsem diyorum

Bizde hiç böyle bişey olmadı hatta ben ozellıkle her unıte sonunda sınav yapılmasını ıstıyordum , hanı yapılsın anlayanlar ıcın bır gun yıne tekrarı yapılsın. BU seneye kadar hepımız ıcın emınım oyledır son 1 veya 2 dersler serbestlerdı. Zaman vardı telafı ıcın ama bunun ıcınde ogretmenın ıdealıst olması gerekiyor.

Bu hafta başladı deneme sınavlarımız bızım ,ogretmen demıs duruma gore konu tekrarı yapacağız dıye. Hele şükür yani

:KK70: vay cin vay :)
ovv çok kötü 4 gün .. benim kız da ishalim anne dedi karnım ağrıyor dedi, gitmesem dedi, ben de git kötü olursan babanı arasın öğretmenin dedim.. devam önemli tabi ki..
sabah ılık ballı limonlu su verdim içti karnını ovdum biraz üstünü örttüm öptüm ilgi iyi geldi:)
Allah muhafaza daha kötü olmaz inşallah salgın dediler.. bağışıklığı iyi ama oluyor işte:/
Gecmıs olsun canım salgın var aman dıkkat çocuklara. Bu sene bende hıc devamsızlık etmesını ıstemıyorum ama ılla fıre verecegız. Bır yerını kırmasa barı dıyorum bızımkının de o seylerı var

üç aşağı beş yukarı senin kız @ilkduyansenol oglu ve benımkı bırbırıne benzıyor. Bazen yapıyor bazen yapmıyor bazen cok cabalıyor bazen tembellık edıyor ama bızım sınıfta bıldıgın canavar gıbı cocuklar var valla

Sanırım bu cocuk bılınclendıkce olacak dıye beklıyorum yoksa akıl zeka olarak eksıklerı yok kı yapamasınlar.

Ne derler Kader gayrete hayrandır.
aynen akıldan yoksun değiller de aklı başka şeylerde tv oyun gezme :) süs püs tabi bizde kız olduğu için.. bizim sınıf ortalaması da idare eder.. düşün benim kızım başarılılar arasında :KK70:
en azından temel iyi olsun diye uğraşıyoruz işte..
aynen gayret yok yaa benim kadar hevesin yok diyorum bak o kadar yorgunum hastayım(regl) hastaneden geldim karnınızı doyurdum çayımı koydum, seninle ilgileniyorum dedim, ama napiim buraya oturunca itiliyorum diyor ağırlık çöküyor diyor :))

valla karne günü bile mutlakaaa ders işleyen sadece son derste karne verip dağıtan bir öğretmen bu, biizm sınıfın daha bir boş günü veya erteleln bir konusu olmadı, evet illaa da öğretmen çok önemliymiş, keşke zamanında denk gelse de oğlumu da yollayabilsem diyorum
Anlattıklarını hayranlıkla dınlıyorum ne güzel ne kadar sanslıymıssınız ya. Sınıfta bu durumda gerı kalan çocuk yok oyle dımı?
Oglun kac yasında. Benım ufaklık 1 yasına gırecek bende eve gelen öğretmene denk gelmesını ıstıyorum eger 4 +4 degısmezse denk gelıyor

aynen akıldan yoksun değiller de aklı başka şeylerde tv oyun gezme :) süs püs tabi bizde kız olduğu için.. bizim sınıf ortalaması da idare eder.. düşün benim kızım başarılılar arasında

en azından temel iyi olsun diye uğraşıyoruz işte..
aynen gayret yok yaa benim kadar hevesin yok diyorum bak o kadar yorgunum hastayım(regl) hastaneden geldim karnınızı doyurdum çayımı koydum, seninle ilgileniyorum dedim, ama napiim buraya oturunca itiliyorum diyor ağırlık çöküyor diyor :))
Benımkı oyuncaklarla oynuyor basbaya , küçükte zaten. Onlarda haklı ama alışmaları lazım CoffeCoffe CoffeCoffe anlatıklarını ağzım acık okudum baksana. Demek kı o kalıbada gırebılıyorlar ama ev ve okul aynı sekılde devam etmesı lazım hep aynı tutumda,
Buarada bebek olmamış. Hayırlısı olsun umarım cok bekletmeden gelır sağlıkla. Mayısta neden kürtaj olmuştun? Gecmıs olsun buarada

sınıfta geri kalan cocuk sadece 3-4 kişi, onlarla da özel olarak ilgileniyorum diyor, anne babalarına özelden yazmış, siz de tekrar yaptırın diye, isim deşifre etmıyor asla..
oğlum 3 yaşında, fakat kızımın öğretmeni sanırım bu gurubu mezun ettikten sonra işi bırakacakmış, kadının 4 cocugu var, evde ki hali de çok yorucu yazık, fakat onun gibi öğretmenlere ne kadar ihtiyacımız var :KK43:

Anlattıklarını hayranlıkla dınlıyorum ne güzel ne kadar sanslıymıssınız ya. Sınıfta bu durumda gerı kalan çocuk yok oyle dımı?
Oglun kac yasında. Benım ufaklık 1 yasına gırecek bende eve gelen öğretmene denk gelmesını ıstıyorum eger 4 +4 degısmezse denk gelıyor

Konuları soylıyım hemen

Türkçe kaynaştırma harfleirne gecmişler en son dün sınavla gecmıs yenı konu ıslenmemıs. Sosyalda aynı duruyor keza.

Matematik 4 basamaklı toplamalarda verilmeyeni bulma en nefret ettiğim

İngilizceden ülkeler ve milletler, bu hafta da deneme yapamamış. Haftaya ilk ders yapıyorum , dıye bagrınmıs sınıfta :KK53:Bugun muhtemelen fen ıslenmeyecek sınavla gececek.
Benım bır arkasının matematık yazılı kagıdı var elımde 4. sınıf deneme yanı. Gorsenız soruları dıbınız dusecek kızlar
türkçe ödevinin sayfalarını yanlış almışım bugun alıcam arkadaşlardan dedi.. nerdeler bilmiyorum kitaba baktığımda genelde okumalar etkinlikler var dilbilgisine rastlamadım pek..
verilmeyeni bulma kolay canım
biraz biraz anladı gibi
bak bizdeki bir soru da şöyleydi
ABC
ABC
ABC
------
642

A+B+C kaçtır, dedimki böyle sorular üni.sınavında da çıkıyor hmm dedi atladı 2 hmm iki olmaz dedi 12 olması lazım dedi
evet devam dedim hmm elde var dedi ve bu soruyu çözdü maşallahh bravo dedim.. :)
senin yapacağın da o 6 olması için ne lazım elde şu vardı vs.
bol bol örnek de işe yarıyor, kitaptaki hariç bizde sorduğumuz için oluyor süre 2.5 3 saat:)

Benım cocugun akıllı olduğu raporla tespıt edıldı ama ben bızde kı cocugu soyle anlatıyorum :) Mesela ders anlatılıyor evet dınlıyor fakat ılla kı konuşan dersı kaynatan bırılerı oluyor ve onlara bakmasada onları dınlemeye basladıgıı düşünüyorum. Cunku bazen ben baya baya konudan bır haber olduğunu gordum gectıgımız senelerde. öğretmene soruyorum , görünürde sorun yok dıyor, ya aklı başka yere gıdıyor bazen sıra arkadaslarıylada konuştu . Sureklı bır tembıh aman konuşma yavrum aman dersı dınle. Banada guvenıyor tabı , o ıstese baya baya yardımcı olucam ona yanı tamamına hazır olsa .

Dediğim gibi ki ben bir süre ya bu çocukta dıkkat dagınıklı var dıye suphelenırken zeka testınde hıcte oyle olmadığı cıktı, ama bu fazlalıkta yanı ortalama ustunde olmasıda onun odaklanma suresını kısaltıyormuş. Ozel bır egıtım almıyor aklı basına gelsın dıye uğraşıyoruz ıste

CuteMom CuteMom kızım inanılmaz bir tiptir üstelik, lakabı ikoncan :KK70:
giymeyi, gezmeyi, makyajı, oyunları, sinemayıi genel kültürü çok sever takip eder, zaten boyle bir kızı bu kalıba girdirebildiği için de saygım sonsuz öğretmenine :KK9::KK9:

Benımkı oyuncaklarla oynuyor basbaya , küçükte zaten. Onlarda haklı ama alışmaları lazım CoffeCoffe CoffeCoffe anlatıklarını ağzım acık okudum baksana. Demek kı o kalıbada gırebılıyorlar ama ev ve okul aynı sekılde devam etmesı lazım hep aynı tutumda,
Buarada bebek olmamış. Hayırlısı olsun umarım cok bekletmeden gelır sağlıkla. Mayısta neden kürtaj olmuştun? Gecmıs olsun buarada

sınıfta geri kalan cocuk sadece 3-4 kişi, onlarla da özel olarak ilgileniyorum diyor, anne babalarına özelden yazmış, siz de tekrar yaptırın diye, isim deşifre etmıyor asla..
oğlum 3 yaşında, fakat kızımın öğretmeni sanırım bu gurubu mezun ettikten sonra işi bırakacakmış, kadının 4 cocugu var, evde ki hali de çok yorucu yazık, fakat onun gibi öğretmenlere ne kadar ihtiyacımız var
Cok tecrubelıymıs bellı, ınsallah ıkıncı cocugunuzada ıyı bır ogretmen denk gelır, bızımde ıkıncılere kısmet

türkçe ödevinin sayfalarını yanlış almışım bugun alıcam arkadaşlardan dedi.. nerdeler bilmiyorum kitaba baktığımda genelde okumalar etkinlikler var dilbilgisine rastlamadım pek..
verilmeyeni bulma kolay canım
biraz biraz anladı gibi
bak bizdeki bir soru da şöyleydi
ABC
ABC
ABC
------
642

A+B+C kaçtır, dedimki böyle sorular üni.sınavında da çıkıyor hmm dedi atladı 2 hmm iki olmaz dedi 12 olması lazım dedi
evet devam dedim hmm elde var dedi ve bu soruyu çözdü maşallahh bravo dedim.. :)
senin yapacağın da o 6 olması için ne lazım elde şu vardı vs.
bol bol örnek de işe yarıyor, kitaptaki hariç bizde sorduğumuz için oluyor süre 2.5 3 saat:)
Deneme sınav ornegını atamıyorum ya basımız derde gırer dıye. SOruların hepsı o kadar farklı geldı kı bana anlatamam.
Sureye gelınce bısı dıyemıyorum benımde vaktım olsa aynen o kadar sürdürme alt yapım var :)

X