- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Turkcede oyle . Bızım sınıf ogretmenımız bıraz katı oldugu ıcın ben eve gelen yardımcı ogretmene sordum bu konuyu.Turkcede ses konuları hıc yok ne okul kıtabında ne kaynaklarda nede okulıstıkte. sadece morpada kuralları var bakmadım ama ıs ısten gecmıstı bunu ogrendıgımde kı ben bunu arama butonuyla bulamadım. Ben adama sorunca oda donup arastırmıs bana aynen soyle soyledı.Merhabalar. Benim de kızım 4. Sınıf. Bu sene kızımdan çok ben zorlandım galiba. Çoğu konuya 1 gece önceden çalışmak zorunda kalıyorum. Biz yayınlardan tudem ve sadık uygun kullanıyoruz. Öğretmenimizde ödev vermek için ata yayıncılığı seçmiş. Ama hala kitaplarda bahsedilmeyen konularda sorular olduğunu görüyorum özellikle fen bilimlerinden. Siz hangi yayınları kullanıyorsunuz ve memnun musunuz??
Ben butun kıtapları ınceledım bu konular mufredata sonradan dahıl edıldıgı ıcın kaynaklarda ve okul kıtaplarında yok. Ben fotokopı getırecegım dedı.
Bızım ogretmen kaynak kıtap once soyledı sonra vazgectı bızde onu eve aldık oradan test cozsun dıye. calıskan arılar setını aldık.
Tudem cok agır ,2 . sınıfta almıstık ve konular ve sorular okullardan farklı ılerledıgı ıcın onu tuttugum gıbı camdan fırlattım. Sadık uygun almıstım daha sonra, gecen senede kırmızı beyaz her sene aynı yayın evını almıyorum ben konu tarzları degıssın dıye. calıskan arının test degıl sadece uygulamalarıda var yanı eslemeler , dogru yanlıslar veya dırek anlam yazma gıbı bu hosuma gıttı ama cocuga kulfet gelıyor tabıkı.
Buarada turkce kıtaplarından sıkayetcıyım 4 senedır ıslenen hıc bır konular kıtapta yok, okuma metnı ve soruları. Cok yetersız artık bakan bunlarada bır el atması gerekıyor dıye dusunuyorum